wassup everybody?!

nickys girl

New member
wassup everybody?! ../images/Emo13.gif

היייייי ממצב? אני חדשה פה! קוראים לי בת-אל,אני בת 14 מפ"ת,ופשוט חולה על הסדרה המדהימה הזאת
ואני מאוהבת קשות בג´סטין המאמי שלי
....סאנשיין כפרה עליך! אני רק היום גיליתי שעוד מעט זה הפרק האחרון........לאאאאאאא אך אני יחיה בלי הסדרה הזאת?...

maayan15

New member
אני חייבת להגיב??....חחחח...

שאלום בכל מקרה
....אני מעיין...אני מאוהבת קשות בבריאן קיני...הבן אדם הכי יפה בעולם...אני גם עוד כמה דברים..אבל לא משנה...תמיד נחמד לפגוש עוד מעריצים של הסידרה...גם אם...אמ...אני לא יכולה אפילו לכתוב את זה.... מעיין

nickys girl

New member
אני חייבת להגיד משהו....

שמתי
שבחתימה שלך רשמת שבריאן ואית´ן צריכים להיות ביחד...לפי דעתי ממש אבל ממש לא!אני מקווה שאף אחד פה לא יתעצבן עליי אבל אני שונאת את אית´ן!הוא הרס את הקשר היפה בין סאנשיין לבריי-בריי...הם כל כך מתוקייייםםם ביחד

lolly1

New member
אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!

גדולה!! כל הכבוד!! צודקת בהחלט!!!! אית´ן=צרה..!!! הבנאדם מכוער מגעיל עם תירוץ עלוב לזקנקן... חושב שהוא ייקח את גסטין מבריאן..??? הוא טועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משום מה את תמיד עונה ראשונה לחדשים

אז אמשיך...:ליאור, מאוהבת קשות2 בבריאן קיני....הבן אדם הכי סקסי, מושלם,חתיך ויפה בעולם, ועל ג´סטין המתוק... אנחנו בהפסקת
...אבל מה שהיא התכוונה להגיד זה שהיא שונאת את ג´סטין, ואני את מייקל. אבל אנחנו בהפסקת
אז...

maayan15

New member
האייקון של האש הוא בעצם מדורה...

אבל לא משנה....אני עונה ראשונה לחדשים פשוט מכוון שאני באינטרנט 24 שעות ביממה ונכנסת לפורום כל 2-10 דקות! אף אחד לא ייתנפל עלייך..אף אחד לא חושב שאית´ן ובריאן צריכים להיות ביחד חוץ ממני...זה כי אני מוזרה....וגם הרבה פה (חוץ ממני ומנטע ועוד מישו..) שונאים את אית´ן...

מוררררר

New member
היי...אני מור

וכל מה שאמרת נכון!!!!!ג´סטין מושלם...אית´ן דוחה ומגעיל והוא הסיבה שכל הבעיות!!!!!!

nickys girl

New member
היייייי ליאורוושששששש!!!!!!../images/Emo24.gif

למה את שונאת את מייקל?הוא כזה חמוד....אבל בן מעצבן אותי... ושכחתי להגיד משהו-חוץ מג´סטין,אני מאוד מאוד אוהבת פשוט מתה על אמט!!!!!!הבן אדם הכי מתוק בעולם<אחרי ג´סטין
>

בגלל שהוא כזה מפונק...

ומאוהב בבריאן, ומעצבן וקנאי. (שימו שונאות ג´סטין...אמרתי כי שאלו אותי!) אצלי אלו..: 1.בריאן 2.ג´סטין 3.אמט 4.מייקל\טד

CarolineKinney

New member
ברוכה הבאה ! ! !

אני מקווה שתהני בפורום שלנו ומהסדרה בכל בעיה ושאלה את מוזמנת לפנות אליי גלישה מהנה

nickys girl

New member
תודה קרוליין!../images/Emo13.gif

וכל מי שהגיבה לי(אני זוכרת מעיין מור וליאור....אני צריכה ליזכור פה את כל השמות...) סתם שאלה יש פה בנים?

netaK

New member
איתן שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

מתה על ג´טסין מתה על איתן מתה על בריאן כמובן האחד והיחיד מתה על בן שונאת את מייקל!!! זאת אני...נטע החולת נפש...

HiLaloSh

New member
אני מוחה!!!

אית´ן צריך לחזור לאיפה שהוא היה תמיד..ברחובות!!! זה שבא לו מלאך משמיים שיתן לו קצת סיפוק וקצת עניין בחיים שלו זה לא אמור שזה תמידי! זהו! זה נגמר היום! אחת ולתמיד! תישרף בגיהנום אית´ן גולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ethan gold= mother fucker!!

netaK

New member
מודיעה בזאת על יציאתי מהפורום....

נמאס לי לשמוע את זה..

netaK

New member
אני במצב מ ספיק קשה כרגע

אין יל כוח לזיבולי שכל שלכם אני באייסיקו מי שרוצה לשמור על קשר...

למעלה