Wannabe J.lo

jlo9

New member
Wannabe J.lo

מצאתי בכמה אתרים תמונות של כמה בנות שחושבות שהם נראות כמו ג'ן המלכההההההההה
הנה התמונות לשיפוטכם: להחורה הזאת קוראים שרה והיא אומרת :"שאני הולכת ברחוב אנשים כל זמן צועקים לי "J.LO"!"

jlo9

New member
*לבחורה* -מועמדת מ'ס 2...חחח

לפי דעתי הבחורה הזאת (סנדרה) ממש ממש לא מזכירה בכלל את ג'ן...אבל הכל לשיפוטכם

jlo9

New member
מעומדת מ'ס 3

הבחורה הבאה ששמה כריסטינה ממש דומה לג'ן (לפי דעתי לפחות)... והיא השתתפה גם ב"ג'יי לו וואנבי באמ.טי.וי"

jlo9

New member
מועמדת מ'ס 4

קוראים לה אליף והיא בת 15 מהנוורלנדס (צזכיר את האחוזה של מייקל...) היא אומרת על עצמה:"אני חושבת שאני דומה לג'ניפר לופז, כשאני הולכת ברחוב כולם מסתכלים עליי. אני מתלבשת כמו ג'יי לו וגם הפנים שלי נראות בדיוק כמוה.אני מאוד אוהבת את ג'ניפר, והתחת שלי נראה גם בדיוק כמו שלה, בקליפ "אימ גלד" יש לי תלתלים בדיוק כמו שלי - אני נורא אוהבת את הקליפ הזה! זה כאילו אני צופה בעצמי! זה הרגשה נפלאה להראות כמו ג'ניפר, אני מתה על זה!".... טוב שהיא לא אמרה שהיא ג'ניפר וזהו!

jlo9

New member
*מזכיר. מועמדת מ'ס 5

בערוץ WB שלא משודר אצלינו הייתה תוכנית של וואנבי של מפורסמים והם הביאו לשם גם אנשים שדומים לג'ן ובן - הנה הם:

jlo9

New member
מועמדת מ'ס 6

קוראים לה מליאן והיא בת 18 משוודיה היא אומרת שכל יום אנשים מתבלבלים בינה לבין ג'ניפר.

jlo9

New member
מועמדת מ'ס 7

לבחורה הבאה קוראים מיכל והיא הופיעה במופע הקידום שנערך לבושם של ג'ן "GLOW"

jlo9

New member
עוד תמונה של מיכל...

אל תתבלבלו זאת לא ג'ן שלנו.....

jlo9

New member
מועמדת מ'ס 8

קוראים לה ליסה והיא אומרת שהיא מעריצה שרופה של ג'ן "אני מנסה להיות כמוה"...התוצאות לפניכם

jlo9

New member
אחרונה חביבה מועמדת מ'ס 9!

זאתי ג'ניפר מבוורלי הילס וזה מה שהיא אומרת: אני חושבת שאני דומה לג'ניפר!"

Lopezit

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס למה לעזאזל הן חושבות שהן מגיעות לקרסוליים של ג'ניפר?!?!?!?!?!?!?!?! איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אף אחת לא דומה לג'ניפר!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי היא מושלמת מידי!!!!

../images/Emo15.gifנכון../images/Emo5.gif

אבל... מועמדת מס' 3 צריכה לעשות ניתוח אף כדי שהיא תהיה דומה לה... כי האף הורס לה..

jenny2005

New member
בעע הן מכוערות ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

אבל מועמדת 6 הכי דומה לה. אבל ג'ני יש רק 1.. והיא מושלמת מדי כדי שמשהו יהיה אפילו טיפה דומה לה..

למעלה