wakeeeee uppppppp!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
זוכרים אותי עדיין? =)

אני נרתמת למשימה לבקשת ולן...
אני מודה שמזמן לא הייתי פה (לעומת החפירות הבלתי פוסקות שהייתי מספקת לפני שנה בערך..) ולמען האמת, אני מרגישה שאני אשכרה צריכה להתנצל ולשתף במה שקורה לי בתקופה האחרונה..כי די התגעגעתי..=) אממממ... השבוע בקושי יצא לי לנשום אז בטח ובטח שאין שום דבר מיוחד ו"טעון רגשית"... בתקופה האחרונה אני מנצלת כל רגע לעבודה והמוזר זה שאני לא מתלוננת. אני עובדת ב2 עבודות כל יום אחת אחרי השניה, מה שאומר שאני לא ממש מצליחה להיות בבית, או ליד המחשב..(תירוצים למה שכתבתי בפיסקה הראשונה..) אבלללללל.. נשאר לי עוד חודש וקצת עד שאני הופכת לרכוש צהלי אז ככה שאני מנסה להנות כמה שיותר...לנוח אני כבר אנסה בצבא.. :) קרו לי יותר מדי דברים חדשים ומעניינים בחודש-חודשיים האחרונים אז אני לא יודעת ממה להתחיל או שכבר לא ממש זוכרת חח (ולא נראה לי שזה מעניין מישהו..) חייכו אנשים...תחיו את הרגע..!

ילדה גם אנחנו התגעגנו אלייך!../images/Emo24.gif

תתחילי לספר הכל מהתחלה =) ותתחילי להשתתף יותר עד כמה שאפשר=) בהצלחה בעבודות ועוד חודש בצבא

M a r U s k A

New member
נממ..

קיבלתי 93 במתכונת במתמטיקה
האמת היא שהחיים שלי יותר מדי שיגרתיים לאחרונה, תקופה נורא קשה. לא ראיתי את עומר כבר 6 שבועות (קיבל ריתוק הטמבל) והגעגועים אליו הולכים וגוברים מיום ליום, לפעמים פשוט מתחשק לי לעזוב הכל , לעלות לאוטובוס ולנסוע לבסיס שלו לעפולה.. אבל לצערי יש יותר מדי דברים שקושרעם אותי למציאות! יש לי סדר יום מטורף, של לימודים בבוקר, עבודה אחר הצהריים עד שעה 10 בלילה, וביומיים חופש שיש לי מעבודה אני משתדלת להשלים פערים, לכתוב עבודות, להתכונן למבחנים , להפגש עם חברים שלא פגשתי חודשים שלמים.. ביום שני יש לי בגרות במתמטיקה והיום אני יוצאת לטרבין "לחגוג את היומולדת שלי" וכן אני יודעת שזה שבוע לפני אבל ככה זה יוצא, שבוע הבא אני כנירא לא אהיה בסביבה (עומר יוצא סופסוף!)ובחודש פברואר אני נכנסת לשגרת מבחנים עצבנית כך שלא יהיה זמן לבילויים וחגיגות... חוץ מזה הכל כרגיל, כל עוד קיריל לא עונה לטלפונים שלי ולא טורח להתקשר למרות שאני משאירה הודעות קוליות, אני יודעת שהכל מתנהל כשגרה...

M a r U s k A

New member
למה אתה מופתע כל כך../images/Emo35.gif

לא שמעת על מועד ב'
חוץ מזה, אצלי זה מועד א' כ אני עושה 4 יחידות במתמטיקה! ואני יודעת שזה תת רמה ושאני מסוגלת ליותר ובלה בלה בלה... חבל שלא היית שם כשהייתי בכיתה י' כדי להגיד לי להתחיל ללמוד כמו שצריך! אז בינתיים אני מעדיפה לסיים תיכון עם ציון בסיבות ה100 ב4 יחידות מתמטיקה מאשר עם ציון 40 ב5 יחידות...

Drunk Bullet

New member
ההמשך היה מיותר

כי אני לא מכיר אותך כדי להגיד לך למה את מסוגלת ולמה לא. לא ידעתי ש4 יח' עושים כ"כ מוקדם ולא בסוף השנה, ובגלל זה שאלתי. בהצלחה.

M a r U s k A

New member
נממ..

כמו שאני מכירה אותך.. 4 יחידות זה תת רמה לכל מי שלומד בהנדסאים... ומה נראה לך אני אעשה 3 שאלונים באותו היום

eMiFrEaK

New member
=\

זה ממש לא תת רמה.. יש אנשים שמסוגלים ליותר ויש כאלה שלפחות...

SpyKid

New member
../images/Emo24.gif

אממממ נראה... עקרונית לא קרה לי משהו מעניין בצורה יוצאת דופן מלבד העובדה שאני חצי-חולה ושמהיום כיתת ה-5 יח' מתמטיקה שלנו היא הכיתה היחידה בשכבה שממשיכה ללמוד מתמטיקה עד סוף השנה [3 יחידות סיימו שנה שעברה ול-4 יש בגרות ביום שני]!!!!...... אבל למרות כל מיני תחושות זמניות שהכל שומם, החיים עדיין יפים

SpyKid

New member
../images/Emo41.gifאגב,

אני יודעת שזה לא קשור ושיש עוד זמן, אבל מה דעתכם על מפגש בפורים? עם תחפושות
?

אין בעיה ...

אבל מתי פורים??? ואגב עם הקצב של הפורום והשני הפגישות שהיו אמורות להתקיית לא יתקיימו אז יש לי הרגשה שהשלישי גם לא יתקיים=\

SpyKid

New member
אמממ אין לי מושג מתי פורים ../images/Emo6.gif

אבל יש עוד זמן. בקשר למפגשים - לדעתי אם המפגש יתוכנן מראש ותערך הצבעה מראש ואנשים שבשבילם מעבירים את התאריך באמת יגיעו, הוא יתקיים...

למעלה