WAKE UP MAN!!!

אבל אבל אבל...

אמא שלי במרחק כמה עשרות קילומטרים ממני אין לי לב להקפיץ אותה כל בוקר מהמיטה שעתיים קודם כדיי שתוכל להעיר אותי

advasoly

New member
דבר ממש חשוב. ../images/Emo88.gif

כל הקטע עם השעונים המוחבאים כל כך לא עובד. ניסיתי את זה במשך שנים וזה היה נוראי החבאתי אותם כל פעם במקום אחר כמו שאמורים לעשות אבל זכרתי עדיין איפה הם ככה שזה לא מועיל. והרעיונות עם המיים זה מאד מזוכיסטי.. חחחח וזהו נראה לי! אני ניסיתי כל שיטה אפשרית. עכשיו אני תקועה עם השיטה של אמא וגם עם השיטה של....ZZZZZZ שהיא עובדת אחלה... פשוט ישנים.. חחחח

Jerald_Admonds

New member
ובכן..

אם יש לך מחשב בחדר, אני רק יכול להמליץ לך להשתמש בתוכנת שעון מעורר שמנגנת בווליום משמעותי שיר אהוב עליך כשאתה רוצה לקום. זה גם נעים, גם צילצול ארוך, וגם ישפר את הסיכויים שלך להחליט שאתה אשכרה רוצה לקום.

Alarm clock

הוא בהחלט שימושי, ומה שאני עשיתי בזמנו הוא יצירת רצועה של שירים שהולכים משירים רגועים לשירים מהירים ורועשים (מתחיל ב Eyes on me נגמר ב Wolf and raven. ואם אחרי זה אני לא מתעורר שמתי את נשק יום הדין. הרי צריכה להיות סיבה שאני אקום, לכן שמתי שיר שאני ממש תיעבתי (שיר של קטנטנטנות) ואז הייתי חייב לקום למחשב לסגור את הסאונד. אבל על מנת לוודא שמתעוררים, צריך לשים סיסמא ארוכה ולשים שומר מסך. כך שתצטרכו להקליד. החסרון הוא שכאשר רוצים לקום בשעות קטנות או משהו דומה זה לא עובד.

למעלה