WAKE UP MAN!!!

תהנדס משהו שיפיל כוס מים

ושני שעונים מעוררים אחד חמש והשני עשר דקות לפני שהמערכת פועלת על פול ווליום לי אישית זה עוזר אם אני יצליח לעשות מתקן טוב ששופך מים אתה הראשון לדעת

קמילעעע

New member
לך לישון מוקדם יותר..

ברגע שאתה מרגיש עייף לך למיטה, אל תחזיק את עצמך ליד המחשב או הTV.. זה הפתרון היחיד..לדעתי. שום שעון מעורר שום מים שום כלום לא יחזירו לך את כל שעות השינה שחסרות לך! כל יום נגיד אתה יושן 2 שעות פחות ממה שאתה צריך תחשוב שזה מצתבר לאורך כל השבוע אחרי זה אתה צריך לישון יום שלם כדי להחזיר לךעצמך את כל הכוחות והאנרגיה שאיבדת...

ALiCiA SpInNeT

New member
עזוב, אין לך את זה.

אישית, כשאני צריכה לקום בשעה מסויימת אני כ"כ מלחיצה את עצמי לפני השינה שאני -לא- אקום, ובסוף מתעוררת בעצמי, מהידיעה שאני חייבת לקום. שעון ביולוגי, או משהו. אתה כנראה חסר און, אז האפשרות הכי מועילה, היא באמת לשים את השעון המעורר במקום שתצטרך לקום כדי לכבות אותו. אם לא תקום לכבות אותו הוא ימשיך לצלצל ואז תקום כדי לזרוק את עצמך מהחלון. / בהנחה שאתה לא גר לבד, תבקש ממישהו שיעיר אותך. או שיתקשרו אליך וישכנעו אותך לקום. מהזהפה, יש בי"ס. / תשתה הרבה מים לפני השינה והגוף שלך כבר ידאג לקום בעצמו.

כמה שעות אתה ישן בלילה?

כי אם אתה ישן 7-8 ויותר, אז לך לרופא שיבדוק אותך, הסיבה יכולה להיות בריאותית נטו(מנסיון).

לי אין ממש מה לומר לך..

אני בעצמי אף פעם לא מתעוררת בזמן

טמבליזם בשידור חי!../images/Emo60.gif

ככה - מכוונים שעון מעורר לצליל חזק מאווווווווווווווווד. שמים את השעון המעורר במקום שקשה להגיע אליו בחדר, אבל לא במקום מוסתר [כדי שישמעו את השעון]. הולכים לישון. המסקנה המנחה: חיפושים זה דבר מעורר!

the last anigma

New member
מניסיון - קמים, מכבים, חוזרים לישון

דבירצי, תנסה לעשות משו שעבד לאח שלי וגם לי... תשים את השעון על השולחן או מקום רחוק אחר, שתצטרך לקום בשבילו, ולידו פתק שעליו כתוב "לא לחזור לישון!!!!" מוזר אבל הפתק מזכיר לך שאסור באמת לחזור... בזמן האחרון אני פשוט משתדלת לקום יחסית מוקדם כל יום ולהרגיל את עצמי לשעות נורמליות... גם בימים שאני מתחילה ללמוד בהם בצהריים אני קמה בתשע מקסימום.

MajorWinters

New member
אני דאגתי לזה ../images/Emo123.gif

אולי יצא משהו חיובי מהכנס עתודאים המיותר הזה

advasoly

New member
אני אעזור לך!!!!!!!! =]

תן לי להכיר לך את אחד מ7 פלאי תבל... זהו הפלא השמיני! (התאומים עדיין נחשבים פלא בשבילי...) קוראים לו בעצם צועקים לו:"אמאאאאאאאאאאאאא"... חחחח אני באותה הבעייה כמוך, אני ממש אדם שאוהב לדייק אבל המשפחה שלי גורמת לי לאחר (משפחה קצת מבולגנת... חחח) ובבוקר זה החלק הכי קשה ביום, אני לא קמה בשיט ואז המושיעה שלי מגיעה! אמא באה כל איזה 5 או 10 דקות ומשגעת אותי בלי סוף:"אדווה, קומי! ממש מאוחר כבר... נו בבקשה קומי כבר את תאחרי" ואני בד"כ עונה לה:" נוו דיי כבר! אני קמה אני קמה.." קמה משחקת אותה מתעוררת היא הולכת ואני חוזרת לישון וכך ידידי הטוב אמא שלי כל 10 דקות מופיעה בחדר שלי (עושה אחלה כושר לעלות את כל המדרגות כל הזמן... חחחח) ומשגעת אותי "נו, קומי בקשה, את תאחרי." ואז כשהמצפון שלי מתעורר ואני קולטת שאני לא בסדר כי זה משגע אותה אז אני קמה להתקלח. חחחח

למעלה