wake up man!

wake up man! ../images/Emo3.gif

מכיוון שהרבה זמן לא סיפרנו אחד לשניה כאן מה קורה לנו בחיים, אילו חדשות מרעישות- טובות ורעות, קרו לנו, אילו שינויים דרמטיים או פחות דרמטיים פקדו אותנו, אני מציעה שכל אחד יכתוב - 3 דברים טובים ו - 3 דברים רעים שקרו לו בתקופה האחרונה. שאני אתחיל?
התחלתי את השירות הסדיר שלי, ודווקא ממש סבבה לי. אמנם אני שבוזה לעיתים, עייפה ומותשת, אבל בתכל'ס אין לי מה להתלונן. ג'ובניקית לעניין
, אבל בכל זאת מרגישה שאני תורמת קצת. חוצמזה שיש איתי אנשים מדהימים, ו'השגתי' כמה חברים באמת טובים שאני יודעת שישארו גם אחרי הצבא, וזה כיף, ככה.
לא זוכרת אם סיפרנו כאן בפורום, או לא, אבל לפני חודשיים פחות או יותר סבא שלנו נפטר. אני חושבת שעד עכשיו אני לא ממש קולטת את זה.
זה סתם כזה, זה לא איזה שינוי דרמטי, אבל בכל זאת - אחרי לא מעט בעיות שהיו לי עם חבר שלי, העניינים הסתדרו בסופו של דבר, ואנחנו כמעט קרובים ללהיות שנתיים ביחד. [ואני אוהבת אותו יותר משמילים יכולות לתאר]
לפני כמה ימים מצאתי את עצמי נורא מדוכאת, בגלל שפתאום קלטתי את זה שאני כבר לא תלמידה ואני אפ'פעם לא אחזור להיות. אתם הרי מכירים אותי, יש לי קושי עם שינויים, קשה לי נורא איתם, קשה לי לעכל ולהסתדר כשהם קורים. ופתאום, כשזה נחת עלי בבום שכזה, ביום הזיכרון שעבר, כשכבר לא הייתי ממש חלק מביה"ס [למרות שקפצתי לביקור כמובן!], כשכבר הייתי עם מדים, והכל, זה עשה לי קצת עצוב.
ואוו, זה ממאאאאאאש ישן, נדמה לי שעברה כבר חצי שנה כמעט מאז, אבל לא ממש סיפרתי את זה- אתם הרי יודעים שעברתי טסט, נכון? אז אני כבר נהגת מן המניין, אמנם עשיתי כמה מיני-תאונות שכאלה [שברתי פנס
ודפקתי קצת ת'מקדימה של האוטו... והכל בגלל החניות האלה- אני פשוט לא יודעת לחנות!
] אבל בסך הגדול אני ממש אוהבת לנהוג, ונהנית מהעצמאות הזו. וואי, זה מוזר לכתוב את זה ככה :] זה כבר חדשות די ישנות
. ו... ממממ... וואלה, האמת היא שאין לי עוד משו רע לספר... איזה כיף!
טוב, האמת, שתמיד יש דברים רעים, אבל לא עולה לי לראש כרגע, וגם, פתאום קלטתי מה השעה, ומחר איי הב השכמה מוקדמת [צבא יו נוו! אתם חושבים שזה יהיה נורא אם אני אדפוק נפקדות?
סתאאאם] אז נראה לי שאפרוש לי! אז יאללה, תכתבו גם אתם! אוהבת אתכם ולילה טוב.

רעיון מצויין!! ../images/Emo66.gif

דברים טובים:
לפני חודש וחצי נערכה בבית הספר התערוכה בה מגמת עיצוב ומגמת אמנות מציגים את הפרוייקטים שלהם לבגרות. גם אני כתלמידת עיצוב הצגתי את עבודתי ואני חייבת להודות שהיה ממש ממש כיף! גם לראות במו עיניי את הכרזות שהכנתי תלויות לראווה, אחרי שהרעיונות היו "כלואים" במחשב כל החצי שנה וגם לקבל מחמאות..
היום הייתה לי בגרות ב"תולדות העיצוב" שזה בעצם היסטוריה מהפן העיצובי - זה מקצוע שלמדנו במשך שנתיים ואני כל כך שמחה שנפטרתי מהבגרות הזו! מאוד מאוד נהניתי ללמוד את הנושא אבל אני שונאת לשנן מלא דברים בעל פה! בלאחחס!
וזה גם אומר שהיום, סיימתי באופן רשמי, 5 יחידות עיצוב גרפי! ייאיי!
אחרי שהקדשתי כל כך הרבה שעות בשביל מסיבת הסיום שלנו, הגיע סוף סוף היום וב 30.4 הייתה המסיבה. כולם החמיאו לנו ואמרו שהמסיבה יצאה ממש חמודה וגם אני יצאתי מרוצה - במיוחד מקטע המשחק שהיה לי!
כמה ימים אחרי מסיבת הסיום הייתה המתכונת שלי ב"תולדות העיצוב" וכמה ימים אחרי זה הייתה המתכונת שלי בכימיה ונורא נורא נלחצתי כי לא היה לי מספיק זמן להתכונן! לפני כמה ימים קיבלתי את התוצאות ונורא נורא שמחתי כי קיבלתי 92 במתכונת בתולדות העיצוב ו91 במתכונת בכימיה!
דברים לא טובים:
אין לי רשיון עדיין
אני צריכה לבזבז המון שעות מיותרות בבית ספר כי מכריחים אותנו לבוא לשיעורי תנ"ך ואזרחות וכימיה..
וזה סופר מעצבן כי גם ככה בתנ"ך יש לנו מורה שלא מלמדת אותנו שום דבר ובכימיה סיימנו את החומר אז זה רק תרגול ועוד תרגול ועוד תרגול..
מיום העצמאות יש לי איזה וירוס שגורם לי לכאבי בטן וכאבי ראש וזה לא עובר!!!
מחכה לשמוע מה עובר עליכם!
ו
,

לימונדה

New member
את הכל גנבת לי, אה נגה'לה ../images/Emo8.gif?!

חחחח
טוב נו, אני אנסה בכל זאת... הטובים:
הממ כמו שנגה אמרה... היתה לנו את התערוכה של אמנות ועיצוב, שבה גמאני הצגתי.. והיה פשוט נהדר לראות את הרעיון (שאצלי היה כלוא בראש ולא במחשב) שלי באופן ממשי... במיוחד אחרי כל שעות העבודה האינסופיות עליו, שבהן הייתי כלואה בסדנה לבדי
נמנמנמנמנמ, טוב אז כדי להיות מקורית אני דווקא אקח משו משלי.. לאחרונה הולך לי ממש נחמד עם הופעות של שירה... זה התחיל מההופעה שלי במסיבת סיום שהיתה ממש ממש כיפית (אף פעם לפני זה לא שרתי עם להקה מאחורי!!!
היה פשוט מצויין), ואח"כ הופעות של יום הזכרון, שכמובן- זה לא תחת הקטגוריה של "כייפי", אבל תמיד נחמד לקבל את הפידבקים והמחמאות
וזו גם הרגשה טובה כזאת, לדעת שהצלחתי לרגש... אני פשוט חולת במה... יש לי איזה חיידק
היום סיימתי את הבגרות בתולדות האמנות, שזה כשלעצמו דבר נהדר, אבל בכלל- פתאום קלטתי שאני אשכרה תיכף מסיימת את י"ב!!! שזה הכי הזוי בעולם! נשארו לי רק עוד שלוש בגרויות!!!
וזה נורא כיף, הרגשת העצמאות הזאת של י"ב... שלא בדיוק צריך להגיע לבי"ס, ושאני יודעת שהנה- אוטוטו אני כבר חופשיה מעול הלימודים הזה
פשוט הרגשה מצויינת המממ ועכשיו לרעים...
נכשלתי לא מזמן בטסט 1...
כלומר, אני יודעת שזה רק הראשון, וחפיף... אבל חבל לי כי זה היה טסט ממש קל, ונכשלתי על טעות מטומטמת, וסתם- זה באסה לא להיות מהמוצלחים שעוברים על ראשון
אבל אני לוקחת את זה באיזי... כי ככה או ככה יהיה לי רשיון בסוף
ממממממממממ..... טוב אז, למרות שנורא כיף לסיים י"ב, זה גם קצת מבאס כי שנה הבאה היא מין שנה של חוסר וודאות, הכל לוט בערפל... ואני די מפחדת שזו תהיה שנה נטולת חיי-חברה, כי כל החברים יהיו עסוקים כל אחד בעולמו... מי מהם בש"ש, מי מהם שמתגייס, מי שעושה פסיכומטרי ומי שטס לחו"ל לכמה חודשים... ורק אני נשארת כאן בלי אפ'חד... מקווה למצוא עבודה נורמלית ולהרוויח כסף, ועדיין- באסה להיות קטנים
וזייהו! עכשיו תורכם
עדידוש, כל הכבוד על היוזמה! הפורום באמת מת, והגיע הזמן לעורר אותו... אז קדימה חבר'ה- ענו בהמוניכם
אוהבת'תותכם לימו.

אויש, אני מצטערת! ../images/Emo4.gif

רק עכשיו שמתי לב שיש לנו המון המון דברים משותפים בחיינו!

שלומצי

New member
לימו! ../images/Emo141.gif

כמה זמן לא *ראיתי* אותך כאן! איזה כיף! אז סליחה - אפשר גם לראות את העבודה שלך בעיצוב? למה שלא תעשו לנו כאן תערוכה קטנה? ואוו, מדהים ששרת לפני קהל. מכל הדברים שעושים בפני קהל, שירה נראית לי הדבר המטורף ביותר. יש לי חברה שהיא זמרת אופרה, ומדהים אותי, שאפשר לעבוד על שיר במשך חודשים, בבית הכל יהיה בסדר, וכשמגיעים להופעה, הכל בסופו של דבר מסתמך על הקול
. אחד הדברים המפחידים, לא? אני יכולה לנחם אותך שאומנם אני כן עברתי בטסט ראשון, אבל זה אך ורק הודות לבחור אתיופי, שנבחן לפני ועשה את כל הטעויות האפשריות. ברקס בכיכר, פול גז בכניסה לצומת וכו', כך שכשאני התיישבתי על הכיסא, בוודאי נראיתי כמו נמרת כבישים מנוסה
נקסטיים!!!!!

שלומצי

New member
בוביק! ../images/Emo23.gif

אני כל כך מתרגשת לקרוא את ההודעות שלכם. ככה ממש מקדישים את מלוא תשומת הלב לכל הודעה והודעה, אני ממש שותה בצמא את כל מה שקורה לכם! איזה מגניב עם התערוכה! יש מצב לראות את העבודה שלך כאן? אני סקרנית! נו טוב, לגבי כל ענייני הבית ספר, מניסיוני האישי, של מאה השנה בבית ספר - בסוף זה עובר, ואת יודעת מה? ממש לא מתגעגעים לזה

אני?

אני מסיימת בצפר מצד שני-
אני מסיימת בצפר!
לא יוצא לי להשתתף במסיבת הסיום בבית הספר.. מצד שני-
בעוד חודש וחצי עולה הפקת תיאטרון שאני משתתפת בה.
נשאר לי עוד חודש וחצי לתקופת המלווה מצד שני-
(לפחות) עברתי טסט ראשון
וזייהו

שלומצי

New member
שמינסטקלה! ../images/Emo41.gif

גם עברת בטסט ראשון, גם את מסיימת ללמוד, גם את משתתפת בהפקת התיאטרון, תגידי, למה עוד את מחכה? איזה אווירה של סוף מתחילה להיות כאן, של פרקים חדשים בחיים והתחלות חדשות ודפים חדשים. מתרגשת?

QuEeN oF mE

New member
יאללה גם אני! ../images/Emo9.gif

ועדידוש איזה מותק את
(על הסקר אני אענה גם אח"כ..) אוקיי בואו נראה..מה אתם מעדיפים? חדשות טובות או חדשות רעות?? הא? יאללה נתחיל מהרעות..
אוקיי אז אני לא אחדש הרבה..אבל זה הבגרויות והכל כמובן..תודה לאל סיימתי בערך עם המגנים עכשיו נשארו חלק מהבגרויות..היום זה אחד הימים הראשונים שאני יכולה לנוח..לפחות קצת..זה היה בלתי נסבל..חודש שלם אני עשיתי מבחן..ישר אחרי חזרתי הביתה התחלתי ללמוד למבחן השני..וכך הלאה..באמת באמת באמתתתתת בלי הפסקה! אפילו לא יכולתי להרדם בלילה..רצו לי קוסינוסים וסינוסים ושירים של ביאליק וימי הביניים בראש..באמת..זה היה נוראי..חוץ מזה שאתמול מממממש כאב לי הראש..אולי זה קשור לא יודעת..
וגם..אני מסיימת י"ב..שזה דבר טוב ודבר רע..אבל זה מפחיד אותי..כי בינתיים הכל טוב ויפה ואנחנו רק רוצים לסיים עם הבגרויות..אבל..אוף..זה יהיה ממש עצוב ואני ממש מקווה שאני אשמור על קשר והכל..
ועוד משו שהוא חצי טוב וחצי רע..הצבא..אמאלללה..כאילו..כבר חלמתי שאני מתגייסת ובאתי במקום הלא נכון ביום הלא נכון! זה היה נוראאאא..פפפפ..חח..בקיצור אני מפחדת קצת..כי לא יודעת אוף..אני רוצה להיות קטנה נו..:( ולדברים הטובים..ממ
אני מסיימת בצפר כן כן..כתבתי על זה כבר איפושהו לא? חח..מה שטוב שלא יהיו לי בגרויות יותר אוי...חח אולי אני אתגעגע..סתם סתם.
מה עוד מה עוד? עוד מעט קיץ..וזה אומר הרבה הרבה כיייף..וגם יש לי יומולדת למרות שלא בא לי יומולדת אבל נו זה נחמד..
אממ מה עוד? מחר ל"ג בעומר..זה כיף בד"כ..חוץ מזה יש לי היום יום שאני פשוט יכולה לעשות הכל לאט בלי לחץ...אוף זה לא יאומן..רק שאני לא אתרגל זה רק היום.. טוב בטח יש עוד דברים אבל אני לא בדיוק נזכרת כרגע אז לא נורא..

שלומצי

New member
../images/Emo39.gif מלכה-מותק!!! ../images/Emo39.gif

אומנם כתבת שהבגרויות זה בחלק הרע, אבל לפי דעתי זה דווקא בבשורות הטובות. זהו. את גומרת עם התקופה הכי סיוטית בחיים שתהיה לך עד גיל 30, ואני אומרת את זה ב-אח-ר-יות
מתי יש לך יומולדת? גם לי יש מתישהו בקרוב, יומולדת עגול משהו.... גם לך תמיד נתקע היומולדת בחופש הגדול, כשאף אחד לא בארץ, כולם בטיולים, אף אחד לא זוכר שיש לך יומולדת ואת חייבת לעשות מסיבה ממש בשביל שישימו לב שאת קיימת? איזה חיים אלה..
איזה כיף לשמוע ממך.

QuEeN oF mE

New member
דקלה ../images/Emo24.gif

צודקת..באמת טוב שאני מסיימת עם הבגרויות..נו עוד קצת..שיהיה.. יש לי יומולדת ב30 ביולי..חח זה כ"כ נכון שצריך כאילו להזכיר ולהרות שאני קיימת כדי שאנשים יזכרו..חח
אבל לא נורא מנחם אותי עכשיו שנגיד חברות שלי יש להן יומולדת יום לפני איזה בגרות או מגן או משו וכולם לומדים וזה..מבאס מבאס..

אז גם אני

נתחיל מהרעים,כן? *אני מסיימת בצפר, וזה ממש ממש מפחיד אותי. מפחיד אותי לצאת מהמסגרת, להיפרד מהחברים, שכל אחד יילך לדרך אחרת בצבא. זה לא כיף בכלל בכלל. *אין לי עבודה, כלומר אני עובדת פעם ב.., במלצרות בחברת קייטריינג שכזאת, אבל אני רוצה למצוא משהו יותר טוב, ויותר קבוע. וכל המקומות שאני מתקשרת אליהם, מבטיחים להחזיר צלצול ולא מחזירים. כמעט הלכתי היום לראיון להדרכה בקיטנה,אבל אז גיליתי שיש רק מחזור אחד, ביולי. אני לא רוצה לעבוד בקיטנה ביולי, כי חבר שלי מתגייס באמצע יולי, ואני יודעת שאם אעבוד בקיטנה, אני אחזור בערב חצי מתה וחבל לי לא לנצל את הזמן הזה ממש לפני שהוא הולך לצבא. ד"א, זה גם ממש מבאס אותי הגיוס הזה באמצי יולי, זה ממש עוד מעט, עוד חודש וחצי..
(ובכלל אנשים מתגייסים לי מוקדם מדיי, ואני, בסוף אוקוטובר, יוצאת די מהאחרונים...זה לא משהו. (טוב, ענין הסעיפים לא כל כך הולך לי) הקיצר, תמצאו לי עבודה! *ואם כבר עסקנו בצבא, הם מתעלמים ממני, ולמרות שאני יודעת שיש לי נתונים טובים, אני רואה את עצמי נדפקת עם משהו שאני יכולה לעשות יותר ממנו, זה מבאס נורא ויש הרגשה שאין עם מי לדבר שם. ולטובים *אני עושה עכשיו פאזל, אחרי המון זמן שלא עשיתי. הוא של דגה והוא יפה, וכיף לי..
*הייתי אתמול במקס ברנר לראשונה, אמנם לא היה לי כל כך כיף עם האנשים והכל, אבל היי, הייתי במקס ברנר! *כיף לי נורא בציור, וגם בפיסול שאנחנו עושים שם והכל. ואני מקבלת מחמאות ונהנית נורא.זה מקום שכיף לי להיות בו, וחבל שהצבא יקטע את זה. ואני גם אוהבת נורא את המורה, הוא מקסים.(שבוע הבא מתחילים לצייר דוגמנית עירום, זה הכי מגניב שיש!)

QuEeN oF mE

New member
היי! היית במקס ברנר?

גם אני הייתי
! אבל בטח היית בת"א..או משו..

QuEeN oF mE

New member
זה..

שוקולד בר כזה עם דברים מגניבים עם שוקולד..מלא שתיה עם שוקולד ונגיד פיצה שוקולד וכל מיני..נחמד מאוד :]

principessa18

New member
כל פעם שאני הולכת לשם אני חוזרת עם

בחילה הבייתה... אבל משום מה חברים שי לא מפסיקים להתלהב מהמקום ואני שם די הרבה.

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

אני הייתי בהרצליה אבל..:] והייתי שם כבר כמה פעמים..אבל כל פעם שתיתי שם דברים לא ממש מיוחדים..חוץ מהסמוזי הכתום (אחד הדברים שבאים בכוס הזאת עם הקש ברזל הזה..מכירה? הוא ממש מגניב חוץ מזה שזה כאב לי בשיניים חח
) ורציתי לאכול משו מגניב אבל אפחד לא רצה ולא רציתי לבד..לא נורא..:] מה איתך?

אויויוי...

כמובן שזאת אני...לא באמת הייתי אמורה לכתוב עוד הודעות עם הכינוי הזה...פאשלה שלי..(בדיחה עם ידיד, אני לא באמת חושבת שאני נמר סקסי <!>)

למעלה