wake up man! ../images/Emo3.gif
מכיוון שהרבה זמן לא סיפרנו אחד לשניה כאן מה קורה לנו בחיים, אילו חדשות מרעישות- טובות ורעות, קרו לנו, אילו שינויים דרמטיים או פחות דרמטיים פקדו אותנו, אני מציעה שכל אחד יכתוב - 3 דברים טובים ו - 3 דברים רעים שקרו לו בתקופה האחרונה. שאני אתחיל?
התחלתי את השירות הסדיר שלי, ודווקא ממש סבבה לי. אמנם אני שבוזה לעיתים, עייפה ומותשת, אבל בתכל'ס אין לי מה להתלונן. ג'ובניקית לעניין
, אבל בכל זאת מרגישה שאני תורמת קצת. חוצמזה שיש איתי אנשים מדהימים, ו'השגתי' כמה חברים באמת טובים שאני יודעת שישארו גם אחרי הצבא, וזה כיף, ככה.
לא זוכרת אם סיפרנו כאן בפורום, או לא, אבל לפני חודשיים פחות או יותר סבא שלנו נפטר. אני חושבת שעד עכשיו אני לא ממש קולטת את זה.
זה סתם כזה, זה לא איזה שינוי דרמטי, אבל בכל זאת - אחרי לא מעט בעיות שהיו לי עם חבר שלי, העניינים הסתדרו בסופו של דבר, ואנחנו כמעט קרובים ללהיות שנתיים ביחד. [ואני אוהבת אותו יותר משמילים יכולות לתאר]
לפני כמה ימים מצאתי את עצמי נורא מדוכאת, בגלל שפתאום קלטתי את זה שאני כבר לא תלמידה ואני אפ'פעם לא אחזור להיות. אתם הרי מכירים אותי, יש לי קושי עם שינויים, קשה לי נורא איתם, קשה לי לעכל ולהסתדר כשהם קורים. ופתאום, כשזה נחת עלי בבום שכזה, ביום הזיכרון שעבר, כשכבר לא הייתי ממש חלק מביה"ס [למרות שקפצתי לביקור כמובן!], כשכבר הייתי עם מדים, והכל, זה עשה לי קצת עצוב.
ואוו, זה ממאאאאאאש ישן, נדמה לי שעברה כבר חצי שנה כמעט מאז, אבל לא ממש סיפרתי את זה- אתם הרי יודעים שעברתי טסט, נכון? אז אני כבר נהגת מן המניין, אמנם עשיתי כמה מיני-תאונות שכאלה [שברתי פנס
ודפקתי קצת ת'מקדימה של האוטו... והכל בגלל החניות האלה- אני פשוט לא יודעת לחנות!
] אבל בסך הגדול אני ממש אוהבת לנהוג, ונהנית מהעצמאות הזו. וואי, זה מוזר לכתוב את זה ככה :] זה כבר חדשות די ישנות
. ו... ממממ... וואלה, האמת היא שאין לי עוד משו רע לספר... איזה כיף!
טוב, האמת, שתמיד יש דברים רעים, אבל לא עולה לי לראש כרגע, וגם, פתאום קלטתי מה השעה, ומחר איי הב השכמה מוקדמת [צבא יו נוו! אתם חושבים שזה יהיה נורא אם אני אדפוק נפקדות?
סתאאאם] אז נראה לי שאפרוש לי! אז יאללה, תכתבו גם אתם! אוהבת אתכם ולילה טוב.
מכיוון שהרבה זמן לא סיפרנו אחד לשניה כאן מה קורה לנו בחיים, אילו חדשות מרעישות- טובות ורעות, קרו לנו, אילו שינויים דרמטיים או פחות דרמטיים פקדו אותנו, אני מציעה שכל אחד יכתוב - 3 דברים טובים ו - 3 דברים רעים שקרו לו בתקופה האחרונה. שאני אתחיל?