Wake up girls!!

Wake up girls!! ../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

מה הדבר הראשון שעולה בראשכן כשאני אומרת משהו..או במילים אחרות - משחק אסוציאציות (כי זה כיף)
: דיסק: ספר: סופר: משורר: רולינג סטונס: לד זפלין: פינק פלויד: רוק: קולנוע: במאי: שחקן: שחקנית: ישראל: אינטרנט: טלוויזיה: מחשב: שוקולד: נעליים: פלאפון: גיטרה: תפוז (האתר): נישואים: ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]:

^עונה^

דיסק: מטאורה ספר: הארי פוטר סופר: סטיבן קינג משורר: רחל רולינג סטונס: הביטלס לד זפלין: ריי צ'ארלס פינק פלויד: ריי צ'ארלס רוק: לינקין פארק קולנוע: חיים במאי: טים ברטון שחקן: ג'וני שחקנית: ניק קידמן ישראל: בית אינטרנט: מה הייתי עושה בלי טלוויזיה: הדור של היום... מחשב: ממכר שוקולד: פרה נעליים: כפכפים פלאפון: שוב, הדור של היום גיטרה: הכי מגניב שיש תפוז (האתר): אחלה נישואים: מחוייבות ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: כי שלמות היא לא מילה גסה

../images/Emo3.gif

דיסק: צליל (חנות דיסקים בכפר סבא) ספר: קדוש סופר: רואלד דאל משורר: רחל רולינג סטונס: ג'וני לד זפלין: מואהאהאה פינק פלויד:
רוק: כיף קולנוע: חיים במאי: טים וטרי שחקן: ג'וני,שון,רובין,ואל,אל שחקנית: ניקול קידמן,שרליז תרון, ישראל: בית אינטרנט: תפוז
טלוויזיה: ערו מחשב: גרוטאה שוקולד: משקל נעליים: אולסטאר פלאפון: אסקייפ גיטרה: דבר אלוהי תפוז (האתר): פורומים נישואים: בעיה ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: סיבה לחיות

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo9.gif

דיסק: nevermind the bollocks here's the Sex Pistols ספר: שר הטבעות סופר: טולקין משורר: אדגר אלן פו. רולינג סטונס: אוסף הדיסקים של אבא שלי לד זפלין: כנ"ל פינק פלויד: כנ"ל רוק: מוסיקה טובה קולנוע: כיף במאי: פיטר ג'קסון שחקן: ג'וני שחקנית: קייט ווינסלט ישראל: בית אינטרנט: רשעעע. סתם.. התמכרות טלוויזיה: הדרדרה מחשב: אינטרנט שוקולד: שומנים נעליים: אולסטאר פלאפון: סקוטי! גיטרה: משהו שאני צריכה להתחיל ללמוד כבר
תפוז (האתר): 'רענן' נישואים: משהו שיקרה לי בעתיד ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: יאמ.. וגם כבוד.

אנורקסית!../images/Emo54.gif

שוקולד: שומנים מי חושב ישר על שומנים שאומרים שוקולד?!

בואו נראה../images/Emo54.gif

דיסק: האוסף האדום שלי של הביטלס
ספר: הארי פוטר. סופר: ג'יי קיי רולינג? משורר: חיים נחמן ביאליק
רולינג סטונס: אנג'י
לד זפלין: Stairway To Heaven (אני מקורית
) פינק פלויד: איחוד בלייב 8, וויש יו וור היר, דה וול, טיים, יותר מדי
רוק: ביטלס. מאור כהן. מג'יקל מיסטרי טור
איי סי די סי, לד זפלין, קווין. קולנוע: ג'וני דפ, טים ברטון. בימוי
במאי: טים ברטון
שחקן: ג'וני דפ
שחקנית: כריסטינה ריצ'י. ישראל: עם ישראל חי? אינטרנט: ממכר. טלוויזיה: קאוץ' פוטייטו
אבל זאת לא אני! באמת! אני קומפיוטר פוטייטו
מחשב: אינטרנט.
שוקולד: יאמי.
נעליים: אולסטאר, שלצערי לא טובות לי
פלאפון: סלקום. גיטרה: חשמלית
תפוז (האתר): פורומים. נישואים: פלוס. (הסדרה
) ולסיום - אול יו ניד איז לאב!
(חשבתי שזה חלק מהאסוציאציות
) ג'וני דפ [מואההאהאה]: שקסיייייייי משחק מעולה. |סגידה|

Stansfield

New member
שלי ../images/Emo3.gif

דיסק: קולדפלי (כי אני לא קונה הרבה דיסקים וזה הבא שאני מתכוונת לקנות) ספר: טים ברטון (רק את הספרים שלו אני אשכרה קוראת) סופר: ג'יי קיי רולינג הזונע משורר: רחל המשוררת? הדבר היחיד שאני זוכרת מהבגרות לספרות רולינג סטונס: לא משהו לד זפלין: לא מכירה ממש פינק פלויד:
אוהבת
רוק: כיף קולנוע: מתי ואיפה? אני באה במאי: טים ברטון שחקן: גארי אולדמן שחקנית: הלנה בונאהם קרטר ישראל: נחמד (רק) בחגים אינטרנט: התמכרות טלוויזיה: כשמשעמם באינטרנט מחשב: אינטרנט שוקולד: נמאס נעליים: איפה? אני באה פלאפון: קטן ומרושע גיטרה: הוכחה שאני לא מוכשרת תפוז (האתר): פורומים נישואים: לא עכשיו ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: מוכשר. של דנה

למעלה