Wake up girls!!

reut bloom depp

New member
*עונה*

דיסק:וויטני יוסטון ספר:(??אני??ספרים??) סופר:(???) משורר:^^רואה שחור^^ קיצר אני אענה רק על מה שאני מכירה ויודעת..חיחי(אין הרבה כאלה..) קולנוע:אורלנדו בלום וג'וני דפ שחקן:אורלנדו וג'וני שחקנית:מרי קייט ואשלי(סורי על השכפולים אין לי החלטה בנוגע לזה..) ישראל:מדינה (או משו כזה...
) אינטרנט:סם החיים שלי(וגם הוירוסים והמחלות שלי) שוקולד:הסם שלי. נעליים:מגפונים(אני חולה על זה..גם בקיץ
) פלאפון:samsung640 תפוז:אחלה בחלה של אתר
נישואים:חגיגה קטנה ודאגה גדולה
ג'וני דפ:נישואים(יוצא דופן
) *^אלוהים^*

reut bloom depp

New member
חחח

אם ג'וני היה מוציא ספר על הביוגרפיה שלו זה היה מרתק! אבל אהבתי ת'משחק..!

Thade

New member
שלי...

דיסק: מוסיקה. ספר: "חלף עם הרוח". סופר: ארנסט המינגוויי. משורר: אדגר אלן פו. רולינג סטונס: בריטים. לד זפלין: "מופע שנות השבעים". פינק פלויד: אממ...אין לי כוח לאסוציאציות,האמת... רוק: פאנק. קולנוע: טים ברטון,מייק לי,"מטרופוליס". במאי: טים ברטון. ומייק לי. שחקן: מייקל ג'יי פוקס וג'וני דפ. שחקנית: הלנה בונהם קרטר. ישראל: רעש. אינטרנט: שיעמום. טלוויזיה: "חברים". מחשב: סימס 2 שוקולד: בעע. נעליים: ד'ר. מרטינס פלאפון: אורנג'? גיטרה: חשמלית. תפוז (האתר): פורומים. נישואים: אהבה? ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: טים ברטון.

Jo MilleR

New member
אסוציאציות

דיסק:מציאות אחרת ספר:מי הזיז את הגבינה שלי? סופר:סמדר שיר משורר:עוזי חיטמן רולינג סטונס:לא מכירה לד זפלין:לא מכירה פינק פלויד:אלה שהתאחדו רוק:לינקין פארק קולנוע:סרט אימה במאי:שפילברג שחקן:ג'וני דפ שחקנית:אנג'לינה ג'ולי ישראל:בית אינטרנט:מה הייתי עושה בלעדיו טלויזיה:חיים מחשב:המצאה ענקית שוקולד:חום עם אגוזים נעליים:פומה פלאפון:חיים גיטרה:חבל שאני לא יודעת לנגן תפוז:שווה לאללה נישואים:עוד יבוא על כולנו ג'וני דפ:אחחחחחחחחחחח אין עוד איש כזה בעולם

יאי משחק!!! *עונה*

דיסק: סאונדגארדן!!! *רצה למערכת* ספר: Neverwhere של ניל גיימן כי זה מה שאני קוראת עכשיו סופר: ניל גיימן משורר: סילביה פלאט רולינג סטונס: מי ג'אג' O__o לד זפלין: Immigrant Song פינק פלויד: Bike כי זה השיר הכי קורע שלהם רוק: כריסוש קולנוע: פופקורן במאי: טים ברטון שחקן: ג'וני שחקנית: הלנה ישראל: ארץ אינטרנט: אתרי פרונו טלוויזיה: בוב ספוג מחשב: ניקול שוקולד: טעמיימממ נעליים: אולסטאר שלי (9 זוגות) פלאפון: איכס גיטרה: גרטש חשמלית זהובה מנצנצת כי ראיתי תמונה של אחת כזו הרגע ואני רוצה לקנות תפוז (האתר): פורומים נישואים: גירושים וכמה שיותר מהר ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]: סקס פראי

ורק לצורך המחשה:

גרטש זהובה מנצנצת!!!
תסתכלו עלייה טוב טוב כי היא תהייה שלי (טוב לא בידיוק זאת אחת דומה אבל נעמיד פנים שזו אותה אחת!)

ניקול!!!!../images/Emo54.gif

את יודעת? לאח שלי יש "קונצרט" של סיום שנה של המוסיקפון שלו ביהוד (ביצפר למוזיקה, נו.) והם מנגנים שם כנראה את בלאק הול סאן!!!!

WallFlower

New member
אוח סילביה סילביה ../images/Emo99.gif

יש שיר ממש גרוע של ריאן אדמס... הוא שר לעצמו I wish I had a sylvia plath, ואיך שהוא רוצה מישהי ממש דפוקה וחצי מסוממת שתשבור לו את הלב ואני אומרת - הלו, אני כאן.

למעלה