עשיתי עבודה מקיפה על רחל המשוררת.. ו..קיבלתי צ'ק מהבצפר.
י ילדה מוקצנת New member 13/7/05 #27 250 - 300 ..האמת שאני בעצמי לא יודעת על סך כמה היה הצ'ק.. נתתי אותו לאבא והוא הפקיד לי בבנק..חחחחחחחחחח יש לי חשבון כדיי לטוס עוד שנתיים לחו"ל.
250 - 300 ..האמת שאני בעצמי לא יודעת על סך כמה היה הצ'ק.. נתתי אותו לאבא והוא הפקיד לי בבנק..חחחחחחחחחח יש לי חשבון כדיי לטוס עוד שנתיים לחו"ל.
T the swan12345678 New member 13/7/05 #13 אנייי דיסק:מוזיקה ספר:מזה? חח סופר: פרנקי גוטי משורר:פשששש רולינג סטונס:בעע לד זפלין:יפההה פינק פלויד: רוק:ענק!! קולנוע:מואהההה במאי:סטיב שחקן:גו'ני!! שחקנית:אני ישראל:אוחח :S אינטרנט:חיי טלוויזיה:חיי מחשב:חיי שוקולד:יאייי אני רוצה נעליים:חייבת לקנות אולסטאר פלאפון:טליט גיטרה:נוחמה אשלי נשמתי תפוז (האתר):ה-אתר נישואים:בתקווה להתחתן ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]:מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אנייי דיסק:מוזיקה ספר:מזה? חח סופר: פרנקי גוטי משורר:פשששש רולינג סטונס:בעע לד זפלין:יפההה פינק פלויד: רוק:ענק!! קולנוע:מואהההה במאי:סטיב שחקן:גו'ני!! שחקנית:אני ישראל:אוחח :S אינטרנט:חיי טלוויזיה:חיי מחשב:חיי שוקולד:יאייי אני רוצה נעליים:חייבת לקנות אולסטאר פלאפון:טליט גיטרה:נוחמה אשלי נשמתי תפוז (האתר):ה-אתר נישואים:בתקווה להתחתן ולסיום - ג'וני דפ [מואההאהאה]:מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
E Eowyn of Rohan New member 13/7/05 #24 גם לי יש רק אחד כרגע.. אבל היה פעם ואני קונה בקרוב. זה פשוט מותג מוכר.
י ילדה מוקצנת New member 13/7/05 #28 כן הא? אני אכריח את אבא לקנות לי! זה ממכר וזה נוח. זה גם עמיד. ויפה
E Eowyn of Rohan New member 13/7/05 #32 עמיד? לא ממש.. הלכתי איתם רוב השנה ואחרי 7 חודשים כבר היה לי חור בעקב. אבל מילא, כולה 100 שקל, לא כזאת הוצאה. זה שווה את זה. וזה באמת יפה אבל רק הקלאסיים.
עמיד? לא ממש.. הלכתי איתם רוב השנה ואחרי 7 חודשים כבר היה לי חור בעקב. אבל מילא, כולה 100 שקל, לא כזאת הוצאה. זה שווה את זה. וזה באמת יפה אבל רק הקלאסיים.
H headless horseman New member 13/7/05 #34 ואז את לא תזרקי אותן לעולם!!!../images/Emo54.gif ולא תשטפי ולא כלום שיסכן את זה החתימה, הא?
T Thade New member 15/7/05 #58 לי יש שני זוגות... ...הייתי קונה עוד,אבל אני נתקלת בדגמים יפים לעיתים רחוקות,ודווקא כשאין לי כסף לדעתי-אלה הנעליים הכי מתאימות לקיץ. לפחות לפי סגנון הלבוש שלי...
לי יש שני זוגות... ...הייתי קונה עוד,אבל אני נתקלת בדגמים יפים לעיתים רחוקות,ודווקא כשאין לי כסף לדעתי-אלה הנעליים הכי מתאימות לקיץ. לפחות לפי סגנון הלבוש שלי...