wake up forum!!!

eliormagick

New member
אני פה../images/Emo9.gif

הרבה זמן לא הייתי פה לחץ וכאלה וגם לא מצאתי מה לכתוב הקיצר אני פה ואני מקווה שאני יכנס יותר

אריקה 3

New member
אני כאן, בערך... ../images/Emo85.gif

לא שזה מעניין אף אחד אבל החיים שלי הסתבכו עוד יותר מהפעם האחרונה שהייתי בצרות ובדכאון, אבל אל דאגה- הכל לטובה והכל יסתדר. החלמה מהירה לחולים ולתשושים וכל מי שקורא את המסר הזה נא לצעוק על לי שלא עונה לי למסר כבר מלאאאא זמן

LillipooT

New member
יקירתי.. ../images/Emo60.gif

למה את תמיד חושבת שזה לא מעניין אותנו
זה מאוד מעניין אותנו ואני באמת מצטערת שעוברת עליך תקופה קשה.. אני כן חושבת עליך! באמת שכן! ואין צורך לצעוק עלי, אני פשוט קצת מתקשה לתפקד. כל כך הרבה משימות ודברים לעשות ואני לא מצליחה לעמוד בזה. אני אכתוב לך מסר עוד כמה דקות. תהיי חזקה יקירתי!

מממ...סליחה?!?!

מה זה ''לא שזה מעניין אפאחד''?!?!
אופקורס שזה מעניין!!!! בלע..בכל מקרה אאני שמחה שאת כאן לפחות!
קבלי

eliormagick

New member
איזה פורום יפה זה../images/Emo24.gif

אחד מחזק תשני אחד מברך תשני אחד דואג לשני... אני גאה להיות בפורום הזה

LillipooT

New member
צודק בהחלט ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

בהחלט יפה לראות את זה! וגם אני גאה להיות בפורום הזה

Dawson girl

New member
*מתפקדת*

קודם כל- סליחה ענקית על היעדרותי ביומיים האחרונים! נורא התגעגעתי! הסיבה- היה לי היום מבחן בלשון, וזה האחרון לפני המתכונת (ב-28) ויש בגרות עוד חודש, וזה נורא מלחיץ ולמדתי כמו מטורפת, חרשתי כל כך הרבה שאתמול כבר לא יכולתי לראות מילים מול העיניים. אבל הפתעה! המבחן הלך דווקא די טוב. ככה שיש סיכוי טוב שיהיה לי מגן נורמלי, יפה לי!
וסליחה שוב שלא הייתי. מקבלים את סליחתי? וכל החולים- תרגישו טוב! דווקא אני לא חולה.. כי אמא לקחה אותי לפני חודש בערך לחיסון נגד שפעת...

למעלה