Wakamusha, רד מהסוס עליו עלית

הרזבם

New member
הנה קח בשלוף

נ נח נחמ נחמן מאובן

gdisrael

New member
תגובה :

אתה מתכוון, אולי, לוסי ? פ'חחחחחחחחחחחח (סליחה שאני נהנה מלתת לך מכה תחת החגורה). מותק, איני מכיר את ארכיון המאובנים, ארכיון המאובנים כולל יותר מ - 200 אלף מאובנים, ב"עוונותיי" איני מכיר את כולם (כמדומני שזה המספר).

Wakamusha

New member
תגובה :

לוסי? אתה מתכוון לשם העממי של Australopithecus Afarensis? אתה יודע איפה מצאו אותו? אתה מכיר את אנטומיית הפנים שלו? מה התיארוך שלו? יפה, אז אולי אינך בור גמור after all. אגב, 200 אלף מאובנים? חח, אתה כזה מטומטם. ממש מכה מתחת לחגורה עשה לי טובה חמודי, אם אתה רוצה ללמד אותי דברים, תלמד אותי על דברי חז"ל ועל חכמת היהדות וכל שאר הדברים שאתה ממש מוצלח בהם, השאר את הפליאנטולוגיה לכופרים כמוני, אוקיי? אני לפחות קראתי על זה קצת.

gdisrael

New member
תגובה :

"לוסי? אתה מתכוון לשם העממי של Australopithecus Afarensis?" אכן, בתרגום חופשי, "שימפנזה דרומית אפריקאית", כשמה כן היא, קוף. "אתה יודע איפה מצאו אותו? אתה מכיר את אנטומיית הפנים שלו? מה התיארוך שלו?" לצערי, כן. את אנטומיית הפנים אינני מכיר. "אגב, 200 אלף מאובנים? חח, אתה כזה מטומטם. ממש מכה מתחת לחגורה" נו, לא ארד לרמת גידופים. בכל מקרה, באמת מכה מתחת לחגורה, אה ? "עשה לי טובה חמודי, אם אתה רוצה ללמד אותי דברים, תלמד אותי על דברי חז"ל ועל חכמת היהדות וכל שאר הדברים שאתה ממש מוצלח בהם" איני מוצלח בהם, חכמת דברי חז"ל וחכמת היהדות נשגבים מבינתי. "השאר את הפליאנטולוגיה לכופרים כמוני, אוקיי?" נו, אם אתה כל כך מומחה, מדוע אפוא זו מכה מתחת לחגורה עבורך ? "אני לפחות קראתי על זה קצת." שיבושם לך.

Wakamusha

New member
הממ.

חכמת חז"ל זה נשגב מבינתך? שימפנזה זה לא קוף , ג'ינג'י, שימפנזה זה קוף-אדם או אייפ. אתה ואני צאצאים ישירים של המין הנ"ל הצחקת אותי כי אמרת שיש 200 אלף מאובנים , משום שאם היית מבין משהו בפליאנטולוגיה (אני מאוד רחוק מלהיות מומחה, אין לך לכנות אותי כך, אני פשוט חובבן נלהב של ביולוגיה ) היית יודע שישנם מקומות בעולם עם סדימנטים שמכילים את שרידיהם של מאות מיליארדי אורגניזמים לשעבר. 200 אלף מאובנים לא מתחיל לדגדג את קנה-המידה האמור (אפרופו, העובדה האחרונה אינה עולה בקנה אחד עם התרחשותו של מבול מקראי ב10000 ואפילו לו ב100000 שנים האחרונות) אבל אני מתנצל שגידפתיך, זה לא היה במקום. חן חן על הפגנת הידע, לא כל-כך כואב לי מתחת לחגורה, כי בסה"כ אמרת שם של מאובן אחד שאתה בקושי יודע עליו משהו, אבל פייר זה פייר - אני מצדיע בפניך. אתה דווקא נשמע לי בחור סקרן ונבון, למה שלא נדבר על מדע באמת איזה פעם במקום סתם להתחרע אחד על השני בגידופים וקללות? יש לי לספר לך על המון מאובנים מעניינים (אתה לא תאמין לזה, אבל משום מה אינני מכיר אף אחד שמתעניין בארכיון המאובנים
)

gdisrael

New member
תגובה :

"חכמת חז"ל זה נשגב מבינתך?" אלא מה ... "שימפנזה זה לא קוף , ג'ינג'י, שימפנזה זה קוף-אדם או אייפ. אתה ואני צאצאים ישירים של המין הנ"ל" ג'ינג'י ? שיהיה ... שימפנזה זה לא קוף ? אתה מהפכן, אה ? "שימפנזה זה קוף-אדם או אייפ" או ? לא, אלא שימפנזה זהו ape, בלעז, ו - ape בפירוש אינו קוף-אדם. אם תכנה את השימפנזה קוף-אדם, אנשים יחשבו אותך למשוגע. בנוגע להיותנו צאצאיו, לא הייתי סומך על "עובדה" זו כלל וכלל. "הצחקת אותי כי אמרת שיש 200 אלף מאובנים , משום שאם היית מבין משהו בפליאנטולוגיה (אני מאוד רחוק מלהיות מומחה, אין לך לכנות אותי כך, אני פשוט חובבן נלהב של ביולוגיה ) היית יודע שישנם מקומות בעולם עם סדימנטים שמכילים את שרידיהם של מאות מיליארדי אורגניזמים לשעבר." אוי, באמת .. היה ברור מאוד למה התכוונתי, ולבטח לא התכוונתי לשרידי אורגניזמים פרימיטביים, חדי-תאיים ובקטריות למיניהם. "200 אלף מאובנים לא מתחיל לדגדג את קנה-המידה האמור (אפרופו, העובדה האחרונה אינה עולה בקנה אחד עם התרחשותו של מבול מקראי ב10000 ואפילו לו ב100000 שנים האחרונות)" 1) זה המספר אשר אני נוכחתי אליו, אשמח אם תקנני. 2) איך בדיוק "עובדה" זו, (תורת המאובנים מאוד לא אמינה במקרים רבים, כל שכן בשרידי יצורים פרימטיביים למיניהם, וזאת איני בודה מליבי, אחותי סיפרה לי בזמנו (כמדומני, או שקראתי זאת במאמר זה או אחר) שחלק מן המאונים שחושבים שהם פרי עטם של אי-אלו בקטריות בנות מילארדי שנים, יתכן ואינם אלא תעתועים של "עקבות" אי-אלו בקטריות)) אינה עומדת באותה קנה מידה עם המבול המוזר במקרא ? כבר הסברתי לך בעבר מדוע התיאורכים אינם קבילים, המתארכים יוצאים מכדי-הנחה שאין העולם השתנה במיליוני השנים האחרונות, מעבר לכך תיארוך פחמן 14 תקף לאלפי שנים, תו לא, תיארוך שהתבצע על כלב ים בעודו חי, הצביע שכלב הים בן 1000 שנים (ואתה מבין עד כמה דבר זה אינו הגיוני) כפי שהבנתי, ואין לי סימוכין לדבריי, עופרת משנה את קצב ההתפרקות - וכידוע העולם נשטף עופרת במבול, ובנוגע לשינויים שדיברתי עליהם שארעו על כדור הארץ, כבר היום יודעים שאפילו כוח הגרויטציה השתנה עם השנים, דבר שהשפיע פלאות על כדור הארץ וישוביו (זאת הבנתי מהמורה לביולוגיה שלי דשנה שעברה), איני יודע אם הדברים מוכחים ומוסמכים, אך כנראה יש ממש בדבר. "אבל אני מתנצל שגידפתיך, זה לא היה במקום." זה הדדי, בכל אופן. "חן חן על הפגנת הידע, לא כל-כך כואב לי מתחת לחגורה, כי בסה"כ אמרת שם של מאובן אחד שאתה בקושי יודע עליו משהו, אבל פייר זה פייר - אני מצדיע בפניך." 1) מניין לך שאיני יודע על לוסי משהו ? (אגב, לא התחלנו לדבר בכלל מדוע קיימים רק 3 שרידי של "מיני המעבר" בין קוף לאדם, ואגב, אל תתפוס אותי על עניין הכמות, זכור לי 3 - 4) 2) אני האדם האחרון שנצרכים להצדיע בפניו, אז אל. "אתה דווקא נשמע לי בחור סקרן ונבון, למה שלא נדבר על מדע באמת איזה פעם במקום סתם להתחרע אחד על השני בגידופים וקללות?" אני אשמח, אבל יש לי מעט בעיה עם אבולוציונים, הם באמת קצרי-אופקים, קשה להם מאוד לקבל מה שאינו עומד באותו קנה עם דעתם, ומעבר לכך, הם לא ספקטיים בעליל, לא אחטא בשקר אם אומר שהביולוגים-אבלוציונים באקדמיה יותר ספקטיים מהם, ומודים בפה מלא שישנם מספר דברים שהאבולוציה לא עונה עליהם (ואני אומר זאת כעדות לכך ששמעתי מאדם שנכח לעובדה זו) מה לעשות, לא רבים קונים את דוקינס הדמגוג ... לדוגמא, לי לא אכפת להודות שהאבולוציה היא עובדה-נצפית, אין לכך סתירה עם אמונתי, אפילו אם נצא מכדאי הנחה שהאדם התפתח מן הקוף, ובלב מסויים הגיע למדרגה רוחנית נעלה מן שאר הטבע ? אולם בפני השטח ישנה סתירה, אך לא סתירה שלא ניתן ליישב בקלות - יתכן שסתירה זו נובעת מחשיבה צרה שלנו - אני א ו ב י ק ט י ב י אני לא מקבל את האבולוציה, כי היא מעשייה במקרה הטוב. אבל למה אתם לא אוביקטיבים, למה אתם מעולם לא תקבלו ותתחילו להבין את השטויות הטמונות בתיאוריה זו ? מהסיבה הפשוטה, הדבר לעיל פירושו ויותר על כל עולמכם, מה שאינכם יכולים לקבל בעליל. עד שיבוא משיח צדקינו (בע"ה לפני כן), הוא יהיה בקיא בחכמות החיצוניות יותר מכל המדענים יחדיו, והוא יחשוף את האבולוציה במערומיה. בשבילך המדע הוא אליל. בשביל המדע הוא נושא שתרם הרבה לעולם (לטוב ולרע) אבל אני רחוק מלהצדיע לו, ישנם הרבה דברים under below. אני מוכן ואשמח לנהל דיון על מדע, במידה ותהיה אובייקטיבי בדיון זה. "יש לי לספר לך על המון מאובנים מעניינים (אתה לא תאמין לזה, אבל משום מה אינני מכיר אף אחד שמתעניין בארכיון המאובנים
)" אני אשמח מאוד
, תורת המאובנים תמיד עניינה אותי, ואשמח מאוד להחכים (מעניין שאמרת שלא רבים שמתעניינים בה) ואכן, זה נושא מעניין מאוד, עצם העובדה שאני לא מסכים לתיארוך, לא אומר שלא אהנה מן הממצאים. תמיד משמח מאוד להנות מבריאתו המופלאה והמרהיבה יתברך, לרטוט בהתרשמות והתפלאות מן החכמה האין-סופית הטמונה בבריאתו יתברך. וכאגב אורחא, מה לך ולחסידות ברסלב ?

sshender

New member
Wake up call!!! כעת תורי

כבר ניסו רבים - ללא הצלחה. ברגע שתדחוף אותו לקיר, הוא ישלוף איזה תירוץ אמוני שיהפוך כל דיון נוסף לחסר תועלת. הוא לא נמצא כאן כדי ללמוד משהו חדש או לנסות להבין בכנות דבר על מדע או אתאיזם. כל מעיינו בויכוח והוא מוצא בו חיזוקים לאמונתו אפילו כשכל טיעוניו מפוררים ונטחנים לאבק כוכבים. אל תתן למתק השפתיים (שבא והולך בתנודות, ותכף מפנה את מקומו לגידופים וקללות בלתי נשלטים ללא כל פרובוקציה מצידך) הזה לבלבל אותך. לא תוכל לשכנע אותו בכלום גם אם אלוהיו בכבודו ובעצמו ירד וילחש לו באוזן שזאת סתם מתיחה מלפני כמה מליוני שנים gone terribly wrong. גם אני הולכתי את עצמי שולל באשר לכוונותיו כי סקרנותו הצטיירה שנכונות כנה ללמוד את הדברים ולנסות להבין על מה כל המהומה. אבל הזמן והניסיון עשו את שלהם, ולמדתי לכבד אותו בשתיקה רועמת או במקרה הגרוע באיזה גיחוך מזדמן בצורת סמיילי פעור פה.... באמת. הבן אדם חסר תקנה. לא מודע כלל למגבלותיו. ואכול שנאה יחסית לבן 15 או 16. This is my personal impression. Act as you feel appropriate just don't get disillusioned when the consequences will blow up in your face. Good luck my friend.

gdisrael

New member
תגובה :

תגיד, אתה חייב לשים את הודעתייך באנגלית ? מין הפגנת ידע המעידה על היותך נואש ? תפסיק את המנהג המגונה הזו, זה מגוחך. לענייננו, אכן, אני פה *גם* בשביל להתווכח, מעולם לא הכחשתי זאת (ככל הזכור לי, ואם כן כנראה זה השתנה) מעבר לכך, אני כאן בשביל ללמוד (לא על האתאיזם, עליו כבר למדתי מספיק) ! על אף, שאם המטרה הראשונה שלי הייתה ללמוד, הייתי פותח ספר תורה, ולא נמצא כאן. אבל תמיד שמח להחכים
מה שאי אשפר להגיד לך, בתמימות לכל מי שיכניס ראשו תצא בהצהרה שאתה כאן בשביל למלא ראשיך בהררי-ידע, אך מתברר לכל, לאחר הכרות איתך, שאינך אלא בולס דמגוגיות ומעריץ "אינטלקטואלים" מגושמים. "ברגע שתדחוף אותו לקיר, הוא ישלוף איזה תירוץ אמוני שיהפוך כל דיון נוסף לחסר תועלת." פורח-טענות-באויר (זה יהיה שמך, כי בזמן האחרון אתה לא עושה אלא את זה), אתה מוכן להצביע על דיון שכאשר דחקו אותי לקיר שלפתי תירוץ אמוני ? בראש שלך, אתה הוזה ידידי. "אפילו כשכל טיעוניו מפוררים ונטחנים לאבק כוכבים." פורח-טענות-באויר (זה יהיה שמך, כי בזמן האחרון אתה לא עושה אלא את זה), אתה מוכן להצביע על התפוררות וטחינת טיעוני לאבק כוכבים ? בראש שלך, אתה הוזה ידידי. "ולמדתי לכבד אותו בשתיקה רועמת או במקרה הגרוע באיזה גיחוך מזדמן בצורת סמיילי פעור פה...." שתיקה כהודאה, וגיחוך - במקרה הטוב מעיד על חוסר הבנתך את האמור. הפסק, אכן אתה עורב המתדהר בנוצות טווס - מעולם לא טרחת להתייחס לטענותיי, אלא החזקת בסבך שגדולים ממך בנו, אותם אלו שניסו, ולרוב - כשלו. נ.ב Wakamusha , הפסק את המנהג המגונה להעריך אדם וטיעוניו על פי המתנגדים אליו. פתח את העיינים, זה אתאיסטים vs תאיסטים, אף אחד פה לא חבר של השני, וברור שכל אתאיסט התנגד לכל טענה של תאיסט ונהפוך הוא (על אף שמצאתי טענה אחת לאחר מאות הודועת של גוברנור שקראתי שלדעתי צודקת, עניין חודש בהר"ד) סרגיי, אני רואה גם אתה התחלת מנהגים מוזרים בזמן האחרון, רצח-אופי, שקרים, סילופים, חצאי-אמיתות (אם בכלל) וטענות חסרות סימוכין ושחר - מה קרה, תקופה קשה, אה ? "באמת. הבן אדם חסר תקנה. לא מודע כלל למגבלותיו. ואכול שנאה יחסית לבן 15 או 16." אכול שנאה ? wishful thinking, אתה מוזמן לדבר איתי בטלפון או לפגוש אותי במציאות, אני אדם שנוהג לקבל כל אדם בסבר פנים יפות. אכול שנאה הוא שמך האמצעי. על אף שבאו אלי בטענות שאני תוקפני מידי בפורום (יחסית למה שאני במציאות) עם כל זאת, להגיד שאני אכול שנאה הוא לא יותר מ wishful thinking (אגב, עניין הפגישה במציאות הייתה בצחוק, אני לא פוגש אנשים באינרטנט, והסר דאגה מליבך, אני לא באמת עד כדי כך רוצה להוכיח את טענתי שאני אכריח אותך להתקשר אליי ...) so long

Wakamusha

New member
אם לך מותר לכתוב בחז"לית

אז לנו מותר בלטינית ואנגלית. החינוך שלי הוא נוכרי לחלוטין, ואם הייתה לי האפשרות הייתי כותב בפורומים אלה רק באנגלית (כפי שאני עושה בכל מקום אחר כשאני באינטרנט ועם חלק מחבריי שגם להם מוצא\חינוך נוכרי) זה קצת לא פייר להגביל אותנו על זה. אני לא רוצה להתנגד לדעות של תאיסט רק משום שהוא תאיסט, לא מעניין אותי הפוליטיקה, יש דבר אחד שמעניין אותי וזה האמת. אשמח לדון איתך בנוגע למדע ופילוסופיה (להבה אני אכתוב רק באבולוציה, אינני רוצה להכנס למלחמות גדף שוב, זה ממש התיש אותי רגשית וכל זה בתקופה מאוד קשה שאני עובר עכשיו (הוריי חולים ואני חושב שציינתי שאמא שלי נכה. המחשב הוא בריחה עבורי וכל מה שעשיתי בשבוע האחרון זה להחליף קללות וגידופים.. אני אעדיף להמנע מזה בעתיד, ברשותך.) אני פותח שרשור בנוגע לאבולוציה של העין עם הלינקים של פגוש ולינקי התגובה ששלחתי לו - אשמח אם תצטרף כל עוד הדיון יהיה מכובד ונקי מקללות\גידופים\כל סוג אחר של abuse. יום טוב.

MOOLKI

New member
"וכל מה שעשיתי בשבוע האחרון

זה להחליף קללות וגידופים.. אני אעדיף להמנע מזה בעתיד, ברשותך." כל מה שעשית זה לשקר במצח נחושה ועדיף שמזה תמנע בעתיד ועל הדרך תתנצל בפני מי שצריך. "אינני רוצה להכנס למלחמות גדף שוב, זה ממש התיש אותי רגשית וכל זה בתקופה מאוד קשה שאני עובר עכשיו " ליבי ליבי.... אני מרשה לעצמי לזלזל בתקופה הקשה שאתה עובר כי גם עלי לא עובר פיקניק אבל אני לא מקלל ומפיץ שקרים על אחרים אז תחסוך מאיתנו את צרותיך.... "אני פותח שרשור בנוגע לאבולוציה של העין עם הלינקים של פגוש ולינקי התגובה ששלחתי לו - אשמח אם תצטרף כל עוד הדיון יהיה מכובד ונקי מקללות\גידופים\כל סוג אחר של abuse." ממש פרדוקס מכייון שאתה הוא שורש כל הקללות, הגידופים וכל הסוגים האחרים של abuse.

Back bencher

New member
טוב, הפעם התרת את ספקותי,

ואין שמחה כשמחת התרת ספקות בפעם ראשונה ממש הממתני בחוות דעתך על דניאל, טפש הכפר הסיברנטי. כעת, כאשר הענין חוזר על עצמו עם ילד טפש אשר פשוט משנן דברי אחרים ומדקלמם, בלא תובנה מובחנת - אני מסיק כי אבדת את חוש השפוט ונותר אך לקוות כי תתאושש במהרה (אני מקוה כי לא סגלת מדיניות צדוד אוטומטי רפלכסיבי בחרדים, יהא מספר נוירוניהם אשר יהיה, ותהא מנת משכלם אשר תהיה) לו היו שני אישים אלה הופכים מחר אתאיסטים - הייתי חוזר בתשובה מידית, רק כדי לחמוק מהמנות על מחנה אחד עמם. !!! They are disgrace to the human race _____________________________________________________________
...and ye shall know the truth, and the truth shall set you free (John 8:32)​

אשריך שספקותיך הולכים ומותרים כך.

"דניאל, טפש הכפר הסיברנטי" ---------- דניאל אינו טפש הכפר, גם אם אני איני מסכים לכל דבריו. הבט סביבך על חבריך ותראה ממה עשוי הכפר. ובידידות אני אומר לך - האובססיביות שלך נגד דניאל אינה מטיבה עמך. ואם לדעתך היה לך בגיל 15 יותר ידע וחשיבה בוגרת מגדישראל, אז שוב אשריך. אני מסתפק בכך.

Back bencher

New member
>דניאל אינו טפש הכפר...הבט סביבך..<

הבנתי. דניאל טפש, אך בכפר טפשים ממנו. ניחא. זו עדין מחלוקת, אך מתוך הלא, משתמע ההן אשר לגדי, אינך מסוגל להבדיל בין תובנה לבין דקלום דברי אחרים. חשיבה בוגרת ? אצלו ? מה, עלי אדמות, מצאת בקליפה נבובה זו ? _____________________________________________________________

גוברנור

עשה לי טובה ואל תוציא את דבריי ממשמעותם. אז שיהיה ברור - איני סבור שדניאל בלס טיפש ומצאתי חכמה וידע בגדישראל הרבה למעלה מהמצופה מנער בגילו. יותר ברור מזה? ואתה רשאי להסיק מכאן מה שתרצה עליי ועל שיקול דעתי או להתיר לעצמך כל ספק שתרצה. עליי ועל ראשי. "בכפר טפשים ממנו. ניחא. זו עדין מחלוקת" -------- מחלוקת? נו טוב, אז גם לי הותרו כמה ספקות.

Back bencher

New member
>איני סבור שדניאל בלס טיפש<

תמיד פתוחה בפניך הדרך לשנות דעתך. קרא זאת מובן כי דניאל מהר למחוק מפורומו את האשכול לאחר פרצי הלעג והקלס, אשר גרמו לחדרי המיון להיות עמוסים יהודים נקועי לסת מחמת עויתות צחוק בלתי נשלטות שלא היו בנות-כבוש אלא ששמרתי לעצמי בעוד מועד עתק בן דמותו הנאמנה של האשכול המחוק, והריהו לפניכם כ- attachment. הצחוק יפה לבריאות, והריני שוקד על בריאותכם

Back bencher

New member
בהמשך, קרא את הדיאלוגים

במורד תת אשכול זה דניאל אינו מכחיש כי נשמתו אשר יצאה מגופו בטכניקת העין השלישית, שבה אליו בנחיתה רכה בלא זעזוע, רק הודות לאבן ההמטייט שהניח מבעוד מועד, או דרך קבע, תחת כריתו, ומסביר בכבד ראש כי האבן אמורה לסייע לגוף והנפש להתחבר בשינה כל מלה נוספת מיותרת. האין זאת ? _____________________________________________________________

gdisrael

New member
כשל לוגי

מסוג אי רלוונטיות פנייה אל הלעג (עיין בויקיפדיה). אין לך שום ראיה שלא קיימות תופעות אלו - לכן, אינך יכול לטעון שהם מגוחכות. ואגב, איני רואה סיבה מדוע פגוש בדב שכול יחשוב שזה עניין שאינו מסתבר ומגוחך (איני דוברו, אני רק מניח) - ביהדות מקובל שישנם כוחות סטרא אחרא, כישוף וכיוצא בכך.

למעלה