waffle bar- אבן גבירול

Gרר

New member
ופל בלגי הוא קינוח מאד מהנה שהזנו אותו

הופל לכשעצמו הוא מאד כיפי בעיניי. אני ממש מעדיף את הופל על פני פנקייק, למשל.

הבעיה שלוקחים את הופל המסכן ובמקום לתת עליו בקטנה כמה תוספות נחמדות שופכים עליו חצי קילו סירופ שוקולד, מפזרים שני אשכולות בננה, מעיפים תועפות של סוכריות וקישקושים, על הכל משפריצים מיכל קצפת תעשייתית שלם אז איך שזה לא יהיה הקינוח הכי מגעיל בעולם?

מבחינתי ההגשה האופטימלית של ופל בלגי היא לקבל את הופל כשהוא עירום כביום יציאתו מהמכשיר, ויחד איתו לקבל בצד כמה רטבים ותוספות בצד שיהיה אפשר להרכיב בעצמך את הביס הנכון בשבילך ולא את תועפות האיכסה שמישום מה המקומותה אלה בוחרים לשים בשבילך.

RandS

New member
צודק מאוד.

ומה שהופך אותו לעוד יותר מגעיל, הוא הזמן.
אם בביסים הראשונים הופל עוד איכשהו נותר פריך תחת הערימה המתוקה של קצפת-פירות-גלידה-שוקולד, לאחר משהו כמו חמש דקות הוא הופך לספוג דוחה ורירי.

מאז שבבט פתחה בת״א שום וופל בלגי אחר

לא נכנס לפי. תמיד טעים, תמיד מעניין ותמיד נעים. לפעמים התור מייגע, אבל כשבסופו של דבר הוופל מגיע אז שוכחים מהכל.

בדיוק ככה

די נמאס לי
אנחנו חולקות הכל, בשלושת הפורומים
את באה לסקי עם הכלבים וקינוח אצל נילי?

הולך

spur

New member
עשית לי חשק

לא הצלחתי להפטר ממנו (מהחשק) כל הצהריים ובסוף מצאתי תירוץ ופגשתי חברה בבבט לשעבר (וופל ושוקו בהווה) בנחלת שבעה.

חצי קרם שוקולד עם אגוזי לוז טחונים בשבילי וחצי קרם חלבה מתוק מדי עם קצפת לחברה.

האגוזים לא השתלבו (פעם הבאה הולכת על שוקולד נקי) וקרם החלבה לא מוצלח בעיני ומתוק מדי.

יחד עם זאת, הוופל היה מעולה.

29 שקלים לאחר מבצע תוספת 1+1 לסטודנטים)

ברמת ה"פשוט אבל סבבה" גם

גם באייסברג בן יהודה הוופל יוצא יופי. לא ברמה של בבט, אבל בהחלט חביב לאוכל רחוב+גלידה..

ממש, אבל ממש לא סובל את הוופל שם

משום מה הם קונים אותו מוכן ומחממים אותו.
התוצאה?
מגעילה.

אבשי ג

New member
היחוד של בבט הוא בטופינג ובאוירה. הוופל עצמו

הוא אובר-רייטד

למעלה