wa wa ריקוד חדש וגרוע של ישראל שיקר

בדקן

New member
wa wa ריקוד חדש וגרוע של ישראל שיקר

ישראל שיקר מצטרף לגדי ביטון ויוצר ריקוד חסר מעוף עם רדידות מקצועית. שעטנז של צעדים נדושים המראים קיבעון יצירתי. אנו, קהל הרקדנים כמהים לפוזות חדשות, לצעדים אורגנלים, וראשוניות. הגיע הזמן להתחדשות ולהתנערות מכל השגרה השבלונית, הרוטינית, הנדושה והבנלית. wa wa או why why חסר כל ערך. בושה למקצוע...

ש ק ד י ת

New member
וואי וואי וואי...

ריקוד מאוד חמוד של ישראל שיקר. השיר, אגב, נקרא לי-לך. תוכן ההודעות שלנו מוכיח ש"על טעם ועל ריח...". ובכל מקרה היית יכול לומר שהריקוד לא לטעמך...אבל לסווג אותו כגרוע?

בלי לחוות דעה על הריקוד שטרם ראיתיו

התנהל כאן לא מזמן דיון בקשר לכפילותו של הריקוד. נאמר בו (כמדומני ע"י אנדי), שקיים ריקוד (על אותו לחן) של דני דאסה משנת 1969, של גיורא קדמן משנת 1970 ושל יונתן כרמון משנת 1985, וכאילו שלא הספיקו שלוש גרסאות כיסוי לריקוד אחד, שיקר היה צריך להוסיך גם את גירסתו החדשה. הריקוד : וואי וואי וואי - ריקוד מעגל של ישראל שיקר משנת 2005. שם השיר: "לי לך". מילים: יוסי גמזו / לחן: חיים צור / ביצוע: גבי שושן.

דבלה,מה פירוש שלא ראית את הריקוד

אתמול ראיתי אותך במו עיני ,בספורטק בהרצליה לומד ורוקד אותו ,לפי ההדגמה של המרקיד ירון אלפסי. דבלה אסור לשקר.גם לא שקר לבן.

מצטער.לא הסתכלתי על התאריך.דבלה

אתך הסליחה. עכשיו אנחנו בתיקו אחרי הסיפור עם הזונות בבורסה.

שים לב לתאריך ושעת ההודעה.....

דב כתב את תגובתו זאת לפני שראה ורקד את הריקוד בספורטק הרצליה, יום וחצי לפני הרקדה זו. אגב, בתגובה אחרת של דב אורבך בשרשור זה הוא אכן מציין שרקד את הריקוד וכותב את דעתו עליו. אנא, שימו לב פעמיים ואף שלוש לפני שאתם משמיצים חבר פורום

עזרא, שים לב לתאריך כתיבת ההודעה...

בהמשך השירשור ישנה רשומה חדשה של דב, מאתמול. וחוץ מזה, גם אם אתה חושב שההודעה שקרית, האם לא מכובד יותר לברר איתו את העניין במסרים אישיים ולא להלבין את פניו מעל דפי הפורום?

קוקי ק

New member
וואי וואי וואי הריקוד של שיקר

ריקוד שמקפיץ את הרוקדים למרכז המעגל,ריקוד קליט שיר טוב לכן כל ההשמצות לא יעזרו הריקוד מאוד פופולרי!!!

וואי ,וואי,

אני חושבת שקצת הגזמת באומרך שהריקוד הוא בושה למקצוע, הריקוד מאוד שמח קליל וכיף לרקוד אותו." על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח" אבל למה להשמיץ .........

דבר בשם עצמך בלבד - ולעניין עצמו:

א. אני מודע לכך שהריקוד הוא גרסה שלישית או רביעית ללחן... ובכך יש אכן טעם לפגם. יש למנוע מצב של ריקודים מרובים לשיר, אך לפני זה יש לעדכן רטרואקטיבית רשימת ריקודים קיימים {גם עבור שירים ישנים}, ולא לאפשר הוספת ריקוד נוסף לקיימים - זה נושא לטיפול ארגון המדריכים. ב. ולריקוד עצמו: אני ממש אהבתי את הריקוד: קליל, מקפיץ, ומבודח {אם תקשיבו לפחות לחלק מהמילים..}. ולהודעתו של בדקן: לא רק שלא הסתייגת בתוכן דברייך תוך ציון העובדה שזו דעתך בלבד, אלה שאף התיימרת לדבר בשם "אנו הרוקדים..". ובכן, לא כתבת זאת בשמי... ולהבא כדאי להמנע משימוש בביטוי הזה. ג. הריקוד, אגב,נלמד ביום רביעי האחרון בחוג של ויקטור גבאי בנווה-מונוסון. נראה שהריקוד נקלט מהר,אך אין לי מושג מה דעתם על הריקוד. ובהקשר זה: אני תמיד שומע משפטים בסגנון ".. הריקוד התקבל במחיאות כפיים..", ואני לתומי חשבתי שמחיאות הכפיים הם רק מחווה למרקיד על כך שלימד ריקוד. אני לא מייחס למחיאות הכפיים, לעוצמתם או למישכם אינדיקציה לטיב הריקוד...{אצלי לפחות, טיב הריקוד ויחסי אליו מתגבשים רק לאחר מספר פעמים שאני רוקד אותו}. זה רק אני שחושב כך?

בדקן

New member
אנו לא מדברים באותה שפה-תשובה לשרק2

שרק יקר, מכובדי לעיתים קורה, שכותבים בפורום, מדברים ב "שפות" שונות, במובן מיוחד, ב "לקסיקון" נבדל או בלשון מקצועית. אמת, מוטלת החובה על הכותב לנסח דבריו בפשטות ובבהירות, כך, שגם החובבן הזוטר, הטירון והעממי יבין. אך לא תמיד ניתן לגשר בין אליטיזם-הגותי נעלה, לבין עממיות המונית... לכן הז'רגון הסלנגי-עממי של ה "אני אוהב", "טעם וריח", "פופולרי" וכו. אינו תמיד מתישב עם העגה של ראייה (פרספקטיבה), ניתוח ודווח אומנותי-מקצועי. ריקוד חדש? בניב האומונתי-יצירתי, משמעתו רק אחת.... novelty חידוש!!! בריקוד ואי-ואי, ישראל שיקר נידבק (בדיוק כמו גדי ביטון לפניו), במה שאני קורה בדיאלקט המקצועי-מטפורי, ב "שפעת השיגרה", שהסימפטום העיקרי בה, הוא העלאת גירה... (צעדים משוחזרים לעייפה). תודה, וסליחה על הפלפול.

אהה.. יענו אני אהבל.. שיהיה..

בוא נראה איך אפשר לנסח את שכתבת בקצרה: "הריקוד חסר חידוש"... וואוו. ואת כל מה שאמרת כתבתי ב 3 מילים.. "פשטות ווטסון.. פשטות". והמונח הנכון הוא הגות-עלית או אליטסטית.. ולא אליטיזם הגותי.. {שם הפעולה מקדימה את תואר הפועל.. אבל מי אני.. בסה"כ אהבל שלא מבין כלום}.

בדקן

New member
אני קורא.. בדיאלקט המקצועי מטפורי

תיקון שגיאת כתיב, "קורא", במקום קורה סליחה!

למעלה