VROC - רעיון.

ptitza

New member
VROC - רעיון.

אחרי שקניתי EN, לא יכולתי שלא לשים לב, עד כמה האופנוע נפוץ בערץ. טוב, אולי לא בארץ כולה, אבל במרכזה - בטוח. אתמול, כאשר באתי להום-סנטר איילון, פתאום היבנתי שחניתי בין שני EN-ים אחרים,וכולה היו שם איזו חמישה אופנועים וקטנועים. כמו כן, לא פעם ולא פעמיים ראיתי שירשור נוסח "EN-500 - האם שווה" וכדומה. למרות זאת להסיג מידע טכני על האופנוע די קשה - לדוגמא, כאשר הגיע שלב של החלפת שמן במזלג, באישימוטו אמרו - 440CC, באתר היצרן, לאומת זאת, כתוב 517. לא CC,ולא MM, סתם - 517. אחרי לילה עם מילון גרמני - רוסי התברר, שכאשר סתם מחליפים שמן, אז זה 440, וכאשר מפרקים ומרכיבים את המזלג - 517! אז בקיצור - עלה לי רעיון לבנות אתר לכבוד ה-EN, ואולי גם אחיו הגדולים, כמו אתרי VROC - VULCAN RIDERS AND OWNERS CLUB ברחבי האולם. האתר יכיל מידע טכני, טיפים ו טריקים וקדומה - תלוי מאוד בהתפתחות האתר. השאלה היא, עד כמה אנשים, לפחות כאן, בפורום תפוז, יהיו מעוניינים באתר שכזה, וגם - עד כמה יוכלו לעזור להקים ולתחזק אותו.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif שיהיה הצלחה !

אבל.. איזה טריקים כבר אפשר לעשות עם EN ?

ptitza

New member
וואלה, לא יודע...

אבל בטח שאפשר כבר לחשוב על משהו..:)

ptitza

New member
והכל התחיל כל-כך רציני....

רק שתבינו - יש המון טריקים שעושים כאשר אופנוע עומד. מפורק. לדוגמא - איפו מוצאים את ה-CDI שלו:)

el presidente

New member
אפ כבר דנים בזה...מישוה זוכר מה

בריזן עשה אז לEN שלו..מה הוא בדיוק הרכיב עליו ?

ofnik

New member
איזה טריקים?בטיול הראשון שלנו לאילת

היה גם EN (ואופנועי כביש בנפחים שונים) הטריק שלו היה להעלם לנו במראות מאחורה- בעצירת התרעננות הוא היה מופיע אחרי שעה- דמיין לעצמך את הירידה לסדום- רוכב על 50 קמ"ש באמצע הנתיב הידיים והרגליים פרושות קדימה בצורת X-חיוך על הפנים-ושיירה של סמיטריילרים בבלימת מנוע מאחוריו לא מעיזים לעקוף...

C O L T

New member
VROC ישראל - רעיון נחמד

אפשר לפנות למועדון העולמי, לראות מה הם יכולים לעזור, יכול להיות נחמד ביותר. השאלה היא אחרת - כמה חברים יהיו, ראה דוגמא עם מועדון האופנועים - בהחלט לא כל מי שרוכב על אופנוע חבר.

ptitza

New member
בידיוק מהסיבה הזאת

התחלתי את השירשור הנ''ל... כי יש לי תחושה רצינית שיהיו למועדון שכזה בערך שני חברים.

yarivos

New member
למרות שאני בדיוק מוכר את שלי

אני איתך בנאדם.. טריקים? לא יודע.. לווילי לא העלתי אותי, ובטח לא סטופי. יש דברים שרק עכשיו אחרי שלוש שנים עם הכלי, רק עכשיו אני מגלה, חוץ מזה, אחלה אופנוע וראוי לאתר.

נשיא, לשאלתך, אני אנסה לקלוע...

ברייזן , לאחר חליקה קטנה, החליף כידון , הוסיף שעון סל"ד, החליף את האגזוזים המקוריים לשני אגזוזים שמודיעים לך חצי עשה לפני שהוא מגיע... וכמובן קיט דיינוג'ט , בעקבות החלפת האגזוזים , מה שהוסיף לו כ 10 כוח סוס (לפי מה שהוא אמר).... בטח כשהוא יראה את ההודעה הוא יוסיף עוד אם פיספתי משהו....

el presidente

New member
וכמה עלה לו הקיט דיינוג'ט ?

כי הנשיא רוצה לתת לR6-ים בראש... סתם סתם.. מתוך התענינות.

הנשיא רציני? , תראה , אפשר לברר

רק שאת הקיט הרכיב לו אלון(לא גולן), אז תצטרך למצוא מקום אחר....

el presidente

New member
שאלה..האם הרכבת הקיט דיינוג'ט

מחייבת הרכבת אגזוזים חדשים? ביכלל ..שמישהו יאיר את עניי בנוגע לכל הקיט דיינוג'ט ותיפקודו...

el presidente

New member
הבנתי...תודה לסוס..יש עוד הערות?

הסברים על כל מערכת ה קיט דיינוג'ט ?....

el presidente

New member
אהההה...יש לי עוד פצע אחד שפיספסת

עם המלח... אזרח..תיבדוק בארנק..אולי יש לך איזה 100K לVFR חדש...בחיאת... הנשיא שחושש שהרצון להרכיב דיינוג'ט הוא הסימן הראשון למחלה...

למעלה