vote! כל אחד יגיד מי לדעתו צריך להיות מנהל
D dansh New member 5/12/01 #3 בעקרון HOSPITALFOOD אבל לא נראה לי שהוא רוצה. לדעתי צריך שכל מי שרוצה יכתוב בפורום שהוא רוצה ואז כל השאר יעשו הצבעה, כדי שלא יצא אף אחד שלא מבין כלום וסתם יהרוס את הפורום.
בעקרון HOSPITALFOOD אבל לא נראה לי שהוא רוצה. לדעתי צריך שכל מי שרוצה יכתוב בפורום שהוא רוצה ואז כל השאר יעשו הצבעה, כדי שלא יצא אף אחד שלא מבין כלום וסתם יהרוס את הפורום.
D dbzb New member 5/12/01 #4 הודעה זו תושמד מעצמה לאחר הקריאה ../images/Emo55.gif מי ירצה להיות פה מנהל אחרי שראינו את הנהלת הפורומים במלוא כיעורה?
הודעה זו תושמד מעצמה לאחר הקריאה ../images/Emo55.gif מי ירצה להיות פה מנהל אחרי שראינו את הנהלת הפורומים במלוא כיעורה?
A A Pig in a Cage New member 6/12/01 #5 הבעיה היא שאף אחד לא הביע שום רצון להיות מנהל (גם לא hospital food , שלא נראה לי שיש לו הרבה זמן פנוי עכשיו) יש מישהו שרוצה?
הבעיה היא שאף אחד לא הביע שום רצון להיות מנהל (גם לא hospital food , שלא נראה לי שיש לו הרבה זמן פנוי עכשיו) יש מישהו שרוצה?
A A Pig in a Cage New member 6/12/01 #7 עוד בעיה מי אמר שזה נתון להחלטתנו? מן הסתם הנהלת הפורומים בוחרת מנהל, לא חברי הפורום...
A A Pig in a Cage New member 6/12/01 #10 מה פתאום? למה מי הוא? (בלי להעליב, V.W לשעבר) בשביל ההנהלה הוא רק עוד גולש עכשיו לא?
ג גפרי בורנרד New member 6/12/01 #11 גולש סוג ב´ ../images/Emo13.gif אני לא המנהל של פורום כלי נגינה, אין לי פרוטקציות בתפוז