VMA

SacredShadow

New member
זה ברור שאמטוי לא אמיתיים../images/Emo70.gif תקלטו

:לא::לא::לא: תסבירו לי אז אז איך בריטני ספירס הייתה הזמרת היחידה שמועמדת לקליפ השנה (הפרס הכי גדול חח) והפסידה "זמרת השנה" , ולעומת זאת ביונסה שלא הייתה מועמדת לפרס הכי גדול כמו קליפ השנה זכתה ב"זמרת השנה" נכון זה לא הגיוני כי MTV מרמים איך בריטני וכריסטינה שהם בין הכי מצליחות בשנים האחרונות, היו מועמדות ביחד 23 פעמים אבל אף פעם לא זכו? הזכייה בזמרת השנה הייתה של בריטני וזה עובדה, הסברתי כבר למעלה למה. אולי הם הענישו אותה שהיא לא שמה זין עליהם ולא באה ומיטל,אם זה השם שלך חלאס כבר עם כל העין הרע שאת עושה בכוונה על בריטני הרי את שונאת אותה אז שששש טקס על הפנים.. ממש גרוע... הדבר היחידי שאולי מעניין זה ההופעה של נלי וכריסטינה. השיר עצמו לא משהו אבל ההופעה בטח תהיה נחמדה

CiNdErElLa3887

New member
תיקון כריסטינה כן זכתה בפרס!

אם אני לא טועה..היא זכתה עם ליידי מרמלד

SacredShadow

New member
...

היא זכתה בפרס אחד שהיה מחולק עם עוד 5 בנות, אבל אין לה MOONMAN משל עצמה

מיסי../images/Emo99.gifשולטתתתתתתת

ואם כבר מיסי-ציפתי שמאז הההופעה הקודמת עם מדונה בריטני וכריסטינה תהיה שערורייה או משהו ממש מיני השנה-ולא היה!!!

CiNdErElLa3887

New member
כע גם אני חשבתי יהיה משהו..

זה בטח גם בגלל כל השערוריה של הציץ המציץ של ג'נט..הם נהיו שמרנים מאז.. ראיתם הם אפילו ערכו קללות..אז הטקס בטח מועבר אלינו בדיליי של כמה שניות/דקות...

וואי-חבל נשארתי ערה בשביל השערורי

השערוריות חחחח ומה זה מיאמי???
אוף. אשכרה-באמת נהיו שמרנים
הטקס בכלליות היה טיפה מאכזב-אבל הם השקיעו בהגשת פרסים ובהכרזת המועמדים
אבל האולם-לא יפה ומאכזב

DAN1EL

New member
לא נכון, כל אחת קיבלה פרס.

כל אחת מהמשתתפות ב"ליידי מרמלייד" (לא כולל מיסי) קיבלו פרס. אותו דבר כשהן זכו בגראמי, כל אחת קיבלה פיסלון. ועם כל הכבוד לשיר, הן לא היו זוכות בכלום בלי כריסטינה אגילרה והסולו המדהים שלה שם.

ערן1987

New member
גילית,MTV עושים דווקא

הם מרמים.. ממש כמו מה שהיה בוועידת הליכוד או משהוכ זה לפני כמה חודשים

SacredShadow

New member
חחחחחחחחחחח

ערןןן איזה מצחיק אתההההההה
או שלא \= וברור שהם מרמים זה עובדה, אולי לא הכנסת את זה למוח (?) שלך (?) בריטני הייתה הזמרת היחידה שמועמדת לפרס הכי גדול של השנה - היא הזמרת היחידה שMTV אמר שמגיע לה להיות מועמדת שם (קליפ השנה) אז טכנית זה כמו ניצחון בקטגוריה של הזמרת. עובדה שהקליפ של ביונסה לא היה מועמד לקליפ השנה אבל איכשהו כן ניצח את טוקסיק. טוב חלאס הטקס העלוב הזה לא שווה את הדיבורים שלנו \= הכל היה חרא כמעט חוץ מכמה הופעות.. ומה עובר על כריסטינה

ערן1987

New member
הוי,משעשע הבחור

שמעתי שיאיר לפיד מחפש מישהו שיחליף את עדי שאכנזי כשהיא תפרוש,כדאי לך להציע את עצמך לתפקיד בכל מקרה,אז היא לא זכתה.. סו פאקינג וואט?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif-שלום תגידו מישהו י

יכול להביא לי תמונה של איימי לי[מאוונסנס]מהשטיח האדום
[ובבקשה לא לתקוף אותי אם אין לכם......]

למעלה