הרבה זמן לא קטלתי ../images/Emo6.gif
דבר ראשון, אל תעלב מהקטילה. אני אחרי שבוע בצבא ויש לי מצב רוח
קח הכל בערבון מוגבל. חוץ מזה שבכללי הטראק נשמע כמו איזה שילוב של סקאזי ואינפקטד, שניים מהאומנים שאני הכי שונא את הסגנון שלהם כרגע.
מוזיקלית מה זה בהתחלה, מה אתה אינפקטד? חלאס עם החקיינות הזאת.. ומה זה המחסור החמור הזה בסאונדים? תשמע טראקים של כל אמן תגיד לי אם מה שאתה שומע אצלם זה רק קצב ואיזה ליד וחצי, ברור שלא! אתה שומע עוד 3210948 צלילים ברקע שהם לא ליד אלא דברים שבאים והולכים, נותנים נפח וכו'. היו אצלך בערך אפס כאלה. הקיצר זה כבר באיזה 2 דקות ועדיין לא התחיל שום דבר בטראק. הכל משחקים ועליות-ירידות כאלה. באת פה לעשות IDM או פולאון? המלודיה פאד/גיטרה הזאת שבאה בסביבות 2 דקות נשמעת גרוע למדי מבחינת צליל, נשמע כמו גיטרות שהייתי שם באימפולס טראקר בכיתה ח. הגיטרה שבאה אחרי זה אפילו יותר זוועה. כמובן שהעלייה היא בין העליות הכי חסרות כוח ששמעתי בחיים שלי. כמובן שהמעבר אחרי זה גם חלש, קיצר מבחינת מבנה יש הרבה מה לשפר בטראק הזה.
סאונד דבר ראשון, מה קורה לעזאזל בנמוכים אצלך? החלטת לשים מלא באס בכל צליל בשביל שישמע מגניב במסיבה? אז זהו, שלא. תחום תדרים נמוך שייך לשני אלמנטים - קיק ובאס. אצלך בערך כל סאונד שני משתלט על התחום הזה, מה שגורם לכל הבאס להשמע כמו איזה הודי שעושה יוגה ואומר "אממממממממ". כל הכבוד גם שניסית לשים קצת מיד בבאס בשביל למלא לנפח, אבל צריך לעשות את זה טוב. לא על כל אורך התו ככה שזה ישמע כמו איזה ליד, אלא רק בהתחלה שלו. אנוולופים, שמעת על כאלה? אחלה.
בכלל יש חוסר איזון גמור בכל התדרים בכמעט כל סאונד בטראק. על פרקשנים אני לא מדבר כי זה 128 kbps והם נשמעים זוועה בגלל זה, אז אין מה להגיב פה על זה. קיצר יש עוד עבודה לפני שאתה שולח את זה להומגה, ובהצלחה.