Vitamin P - Demo

תודה על התגובות חברה! :)

אני מבין לאן אתם חותרים... כשאני אסיים את הקטע אני אשמיע לכם שוב. :)

X Ripper

New member
אז ככה

הבהרה-קח הכל בפרופרצייה אחי (זה ייבנה אותך בסופו של דבר) הסאונד בהתחלה-ניסית להיות סקאזי רימיקס לאינפקטד-אי ויש? סאונד סבביש שחק לו במעטפת יש קטעים שהוא נימרח בסליין וקיק-קיק תוריד לו שם את הריוורב,בסליין מנענע תחת קצב-תעמיס אחי ערוצים של הייאטים כלי הקשה סנרים פוצץ אחי בלי בושה גיטרה-מנגנת לי אופביט פה......ומה הטעם מלהיכנס לליין אחר בטראק עם אותו קצב? בגדול-קטע דיי חביב לא הכוס התה שלי...... שים לב אחי לסאונד שך הוא עמוס בתדרים נמוכים ןמכניס את כל הערוצים שך לכזה הדף...... בהצלחה אחי בהמשך הדרך

סטייל יפה

אהבתי את ההתחלה הדומה לאינפקטד ואת הקטע של שילוב הגיטרות, אבל זה נראה כאילו רצית להכניס יותר מידי בטראק אחד יש יותר מידי בלאגן אתה מבין למה אני מתכוון???? חוץ מזה הייתי ממליץ לך להוריד קצת בסקרצ'ינג יש יותר מידי ולהעלות קצת תב'אס זהו לצומת ליבך אבל יפה ומעניין סטייל שלך... מזכיר לי קצת את gataka

pluplup

New member
פיצוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"פול-און במיטבו"(ציטוט) ממש הרים לי את המצב רוח
אהבתי את הגיטרות ואם תוציא אלבום אני מבטיח לקנות אותו!

pluplup

New member
../images/Emo50.gif

כדי לך ללכת ל-HOMmega Productions. אם הם הקליטו את האלבום FREQUENCY DRIVE של Xerox אז אני בטוח שהם יסכימו להקליט לך אלבום אחד לפחות כי ה-Demo ממש טוב ובאמת יש לך כשרון

Mike A

New member
חחחחח חמוד

אל הם לא, אל תבזבז את הזמן שלך על הומגה. למען האמת אל תבזבז את הזמן שלך על אף לייבל, יש עוד הרבה עבודה פה.

Mike A

New member
הרבה זמן לא קטלתי ../images/Emo6.gif

דבר ראשון, אל תעלב מהקטילה. אני אחרי שבוע בצבא ויש לי מצב רוח
קח הכל בערבון מוגבל. חוץ מזה שבכללי הטראק נשמע כמו איזה שילוב של סקאזי ואינפקטד, שניים מהאומנים שאני הכי שונא את הסגנון שלהם כרגע. מוזיקלית מה זה בהתחלה, מה אתה אינפקטד? חלאס עם החקיינות הזאת.. ומה זה המחסור החמור הזה בסאונדים? תשמע טראקים של כל אמן תגיד לי אם מה שאתה שומע אצלם זה רק קצב ואיזה ליד וחצי, ברור שלא! אתה שומע עוד 3210948 צלילים ברקע שהם לא ליד אלא דברים שבאים והולכים, נותנים נפח וכו'. היו אצלך בערך אפס כאלה. הקיצר זה כבר באיזה 2 דקות ועדיין לא התחיל שום דבר בטראק. הכל משחקים ועליות-ירידות כאלה. באת פה לעשות IDM או פולאון? המלודיה פאד/גיטרה הזאת שבאה בסביבות 2 דקות נשמעת גרוע למדי מבחינת צליל, נשמע כמו גיטרות שהייתי שם באימפולס טראקר בכיתה ח. הגיטרה שבאה אחרי זה אפילו יותר זוועה. כמובן שהעלייה היא בין העליות הכי חסרות כוח ששמעתי בחיים שלי. כמובן שהמעבר אחרי זה גם חלש, קיצר מבחינת מבנה יש הרבה מה לשפר בטראק הזה. סאונד דבר ראשון, מה קורה לעזאזל בנמוכים אצלך? החלטת לשים מלא באס בכל צליל בשביל שישמע מגניב במסיבה? אז זהו, שלא. תחום תדרים נמוך שייך לשני אלמנטים - קיק ובאס. אצלך בערך כל סאונד שני משתלט על התחום הזה, מה שגורם לכל הבאס להשמע כמו איזה הודי שעושה יוגה ואומר "אממממממממ". כל הכבוד גם שניסית לשים קצת מיד בבאס בשביל למלא לנפח, אבל צריך לעשות את זה טוב. לא על כל אורך התו ככה שזה ישמע כמו איזה ליד, אלא רק בהתחלה שלו. אנוולופים, שמעת על כאלה? אחלה.
בכלל יש חוסר איזון גמור בכל התדרים בכמעט כל סאונד בטראק. על פרקשנים אני לא מדבר כי זה 128 kbps והם נשמעים זוועה בגלל זה, אז אין מה להגיב פה על זה. קיצר יש עוד עבודה לפני שאתה שולח את זה להומגה, ובהצלחה.

X Ripper

New member
מייק ,עכשיו אבל עכשיו הולכים למכון!

חחחחחחחחח כמה התפרקות יאללה חחחחחחחחחחח מה עובר עלייך בן אדם?

Mike A

New member
היה קשה בצבא

שמו אותי היום במשמרת כשהייתי צריך להיות בבית
אבידן, אל תקח קשה. אבל בכל זאת, תלמד ממה שרשמתי, אוקיי?

Mike A

New member
אחלה

כי הרבה אנשים אחרי הביקורות שלי תולים תמונה שלי על הקיר וזורקים עליה חצים חחח

אני לא.

אני מודע לבעיות שלי וגם ליתרונות שלי. חוץ מזה, אני יודע שאתה מסוגל (אמנם זה נדיר) גם לפרגן. :)

X Ripper

New member
עם קולות דרך בית השחי.....

אני סגרתי שני אלבומים כאלה שיצאו ב-FLOTZ RECOREDS WWW.FLOTZ-MUSIC.CO.DE

למעלה