Vitamin P - Demo

MULAN30

New member
אבידן

ננ"נ זה נוריד נישמע נגיב.. עכשיו אני הקשבתי, ואני בדרך כלל נוהגת להיות כנה עם אנשים ולתת דעה בונה. אני חושבת שהקטע מאד לא מרגש וחבל, יש בו כמה מישחקים מעלה מטה.. אבל אין משהו שיחזיק אותו באויר..ויתן את הטון. 2:08 בערך .. דיי נחמד..ומעניין כבר.. אבל אחר כך קטע עם גיטרה.. בשביל כניסה של גיטרה לדעתי צריך לבוא איזה מתח עוצמתי עצום ואז להכניס את הגיטרה בבום. אבל זה אוליי עיניין באמת של טעם. שיהיה לך המון בהצלחה.

y o b b o

New member
שמע אין לי מוניטורים..

אז אני לא יכול להגיד לך אם הסאונד נקי... אבל מבחינת מבנה הטרק והכל אני ממש אהבתי רק חסר לי איזה סיפור... קטצ' או משהו כזה שיחרט לי בזיכרון.. אבל מבחינת משחק עם הצלילים והכל אהבתי לאללה! ומאיפה הגיטרות הרצחניות האלה?! עלה והצלח!

y o b b o

New member
ד"א זה קצר מאוד..

אהה ראיתי שזה דמו אבל איפה החיתוך פה?! לא שמעתי שום חיתוך של דמו...

MULAN30

New member
קראו משו שמישהו

כתב בחתימה שלו, במקרה ניתקלתי בזה: אולי החיים זונה, אבל אל תהיו הזונות של החיים. בדקה אחת של רוגז, את מבזבז 60 שניות של שמחה. חיוך הוא קו עקום שמישר את הכל. לכל יום יש שמש חדשה. החיים הם כמו קפה. פעם זה הפוך, פעם זה בבוץ, פעם זה שחור. אם זה לא אחד מהם זה נס. הדרך להצלחה תמיד בשיפוצים. האחרון והכי אמיתי:"חבר הוא אדם שמבין את עברך, מאמין בעתידך ומקבל אותך היום כפי שאתה"

orberman

New member
וואי

עשית לי את הלילה...הייתי לפני חצי דקה שמשבר נפשי לעצמי סתם אין לי כוח לכולם ולכלום כאילו אף אחד לא מבין אותי ופתאום המשפטים האלה וואלה נחמד...עזר לי...

psytherapy

New member
אני יודע את שמך

אבל עם זה היה רמיזה לכך שאת לא אוהבת שאומרים לך חמודה אני יקח זות לצומת ליבי

MULAN30

New member
יא

חמודה אני חמודה זה הכי כיף בעולם שיקראו לי חמודה :)))

B1TCH

New member
אני איתך...

קטע ממש יפה אבל באמת חסר פה משהו שאני אפילו לא יכול להגיד מהו.

orberman

New member
...

מעניין... אחלה עבודה טכניקה נקייה... אבל כל הדקה ועוד יותר צריך לעבות עוד עם סאונדים וצריך באמת עוד משהו ככה "מוביל" ליד כזה לא ליד אבל משהו "לזכרון"...

orberman

New member
+...

הקטע בסוף ממש טוב בכל זאת צריך לעבות פה משהו וגם אם אתה לא חושב שצריך להוסיף אז בתור רקע למשהו זה ממש טוב...כאילו אפילו ששמים מוזיקה בתוכנית טלוויזיה זה ממש מתאים...

למעלה