Victoria island

JackyE

New member
Victoria island

טוב אני כבר ספירמן רמה 38, האם כדאי כבר לעזוב את האי? בכל מקרה, לאן כדאי לי להמשיך מכאן? קווסטים או PQים למיניהם?

מצבניק

New member
לדעתי לא.

ממליץ לך לטחון את הנשמה שלך בקרניבל pq ממש עד רמה 50. וזה עף תאמין לי... ואז תתאמן בnlc בטירה הרדופת רוחות... יש שם מפלצת רמה 50, ואז ללודי לרובו.. כך לפחות היה המסלול שלי :)

JackyE

New member
קרניבל PQ

לפי המדריך בפורום, אני אמור למצוא איש בקרנינג שכתוב מתחתיו קרניבל פיקיו, אבל אני לא מוצא איש כזה... o_O ולא כדאי כבר ללכת ללודיבריום? כי זה פחות או יותר באותן רמות...

קודם כל, נראה לי שרוב המדריכים

לא עדכניים לאחרי הביג-בנג, זה בכללי. שנית, ממה שזכור לי מלפני שהפסקתי לשחק לפני שנה-שפיגלמן או שלא קוראים לו-הNPC של הקארניבל, אמור להיות גם בקרנינג וגם בלודי. יכול להיות שמאז כבר שינו את זה והוא נמצא רק בלודי, הNPC שלו ממש בכניסה של העיר.

sapir aloud555

New member
יאפ.

רוב המדריכים לא עדכניים. אפשר עכשיו להגיע לכל PQ דרך כל עיר במייפל בלחיצה עלDimensional Mirror.

אני רמה 43 כרגע ולא ממהרת לעזוב

היית בקניון בקרנינג? מקום מעולה! יש בו אלפי קווסטים [שמתחילים בבלייק-בכניסה לקניון], וגם מפלצות ברמות שיכולות לתת הרבה EXP למישהו ברמה 38.
היום יצאתי מויקטוריה איילנד פעם ראשונה וגם זה רק בשביל לקנות אוברול בלודי
לפי דעתי אפשר להשאר בויקטוריה עד רמה 50 בשקט.

JackyE

New member
Spirit of rock

הייתי בקניון הזה עד עכשיו, מקום מקולל! כל הקומות האלה מחרפנות אותי! אבל כן מקום טוב לאימונים... ונתקעתי במשימה של להרוג את רוח הרוק הזאת כי היא רמה 48 ואני 38 ובלעכס... אני חושב שאלך לאיזשהו פיקיו... עוד שאלה, איפה אני משיג עוד נשקים וביגוד למיניהם? נמאס לי להסתובב עם מגב-סחבה

הייתי בדיוק ברמה שלך כשהלכתי לבוס של הרוק

הקווסט הזה עדיין פתוח אצלי. אני אעלה ל45 ואנסה להרוג אותו שוב.
וכן, העניין עם הקומות מעצבן רצח, אבל הפנסי אמפיפליירים מעולים, עכשיו עליתי מ0% לכמעט 80% בפחות מחצי שעה, זה מקום מעולה. :) נשקים/בגדים לרמתך-או שתלך ללודי, לחנות של הבגדים והנשקים, או שתנסה להשיג מהקופסאות שנופלות כשהורגים את קינג פהפה בקווסטים של מאשרום קינגדום-אבל הכל עניין של מזל. אני קיבלתי משם 2 שרביטים-ואחד מהם הצלחתי לסקרל 5 מתוך 7 פעמים-גם הסקרולים מהקווסטים במאשרום קינגדום. שווה ביותר. אני לא אציע לך בגדים מסוקרלים עכשיו מהסיבה שגם אני לא משתמשת בהם כרגע-יקר מידי.
גם ככה רק ברמות גבוהות יותר מחליפים בגדים פחות ופחות, ככה שכרגע זה לא קריטי. בקיצור, ההמצלה שלי זה לחפש בחנויות של לודי בגדים ונשקים, זה בסביבות רמה 38-35 ככה שזה מתאים.

JackyE

New member
פהפה

טוב לדעת שהוא מפיל גם דברים אחרים שהם לא רק שיקויים :p

../images/Emo6.gifלשמחתי

הצלחתי לאסוף המון קופסאות ומרובם קיבלתי אקוויפס לעבודות שונות ורק 2 שיקויים.

לא, ממש לא

אני ברמה 62 ואני עוד עושה 5% ב10 דקות בdrakes... שווה להשאר שם לפחות עד 65-70.. לא חסר מה לעשות... גם קווסטים.. ומה זאת אומרת הקניון של קרנינג?? 0o0

The Geese

New member
אין למה, כמעט כל המקומות לרמות יותר גבוהות

זה לא כמו הימים שבהם היית הופך לעבודה שנייה, מתלהב עם הSP העלוב שיש לך בKPQ ואז לבל 31 עוזב את וויקטוריה לטייל בכל העולמות...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם נכון. אני ברמה 30 עם הדמות הקודמת כבר עזבתי את ויקטוריה ועברתי ללודי להרבה הרבה זמן ואף אחד לא קיבל אותי לCPQ אז סתם הרגתי ארנבים עד שעליתי ל35 לפחות.

למעלה