VENGEANCE

למשחקי ליגה

אנחנו מגיעים שאננים, ביול"ב אני מאמין יהיה הצגה גדולה גם של תפירו ג`נקינס וקוזיקרו.

שiש

New member
עוד היום להחתים אותו

הרג אותי עם השלשות האלה. אפילו מהעונשין הוא היה טוב עד 2 ההחטאות ההן (שאני כ"כ סולחת לו עליהן...) ווי, איזה התקף לב. [שמחה וששון, וקולולושים למיניהם, אבל הפועל סאקס. אין לה שום סיכוי ביול"ב אם היא תמשיך בצורה כזו, וזו כבר מגמה. גבעת שמואל-בני השרון-אשקלון. טפירו עם מליון איבודים, סליי עם מליון עבירות. אוסטין לא תמיד יוכל להציל משחקים בצורה כזו. שיתעוררו, ומהר!]

AmiTutiT14

New member
ומתן נאור אחד שכמעט מאבד תמשחק.

ואני לא מאמינה שאמרתי את זה :-|

AmiTutiT14

New member
אבל לטובה.

כמה שהוא לא יציב מדי פעם, וזה נדיר, זה רק לטובה.

דעות משחק ../images/Emo190.gif

נתחיל בנקודות טובות: 1) אוסטין 2) קהל 3) ריבאונד התקפה 4) אוסטין 5) ריכוז בדקות ההכרעה 6) אוסטין 7) שיתוף פעולה בין טפירו לג'נקינס (יותר בזכות טפירו) 8) אוסטין נקודות רעות: 1) ניהול המשחק של אדלשטיין 2) ג'נקינס (לך הבייתה !) 3) חוסר נקודות מהספסל 4) ההחלטה לשחק עם מתן נאור (שהיה גרוע) בדקות הסיום במקום עם לימונד.. למה לא לימונד למה?? מסקנות: ג'נקינס שחקן סוליסט ומגעיל אוסטין הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה וחבל שהוא דווקא היה צריך לחפות על הטעויות הגרועות של אוסטין. סה"כ משחק טוב בהתחשב בעובדה ששיחקנו בלי מייסון. נקווה לניצחון ביום רביעי נגד ברי

כושילטעויותבהקלדה

אוסטין הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה וחבל שהוא דווקא היה צריך לחפות על הטעויות הגרועות של ג'נקינס. *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס *ג'נקינס די.

AmiTutiT14

New member
יואב שני דברים:

1. אני לא ראיתי שום שיתוף פעולה בין ג'נקינס לטפירו! אתה אולי מתכוון לפעם אחת שג'נקינס הוציא כדור לטפירו? מה זה, פשוט שיתוף פעולה בשיא
לא היה שום שיתוף פעולה בינהם היום. 2. "ההחלטה לשחק עם מתן נאור שהיה גרוע". רק לי מותר להגיד שמתן היה גרוע. לך אין זכות כזאת

תגובות ../images/Emo9.gif

1) היו ביניהם כמה מסירות. כל עוד הם לא החרימו אחד את השני כמו ילדים קטנים זה כבר טוב. 2) אממממ.. מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע מתן גרוע

z dead

New member
כמו שכבר אמרתי..

אדלשטיין מראה מיום ליום כמה הוא מאמן בינוני ובעיקר בן אדם קטן. מייסון פצוע,טפירו קולע ב20 אחוזים מהשדה ג'נקינס זורק 21 זריקות וקולע 7,סליי תורם מאזן נפלא של 2 נק' ונאור 5 בדיוק..ולמרות כל זאת אדלשטיין מוצא לנכון לשתף את לימונד לדקה בלבד. לא ראיתי את המשחק גם לא ממש עניין אותי,הלכתי לשחק בעצמי..בכלל שכחתי מהמשחק היום,אבל לאור מה ששמעתי שהלך ובמיוחד לאור הסטט' מדובר שוב בכשלון של מאמן. אוסטין היום קלע לבד מה שכל שחקני הקו האחורי הפותח והמחליפים יחדיו קלעו,אוסטין - 43,טפירו+נאור+ג'נקינס+סליי+קנטור - 44. ובכל זאת אדלשטיין לא מצא לנכון לשתף את לימונד. הספסל של ירושלים בלבד היה יכול להגיע להארכה עם אשקלון...אוחנון,מרקו,נאור,טפירו,ולימונד גם היו מגיעים ל76 נק'. יש לאדלשטיין את ג'נקינס אחד הכשרונות הגדולים באירופה והוא לא יודע איך להפעיל אותו או לשלוט בו,הביא שחקן כמו סליי שמקבל 600 אלף דולר ותורם אולי 20 אחוזים ממה שתורם שחקן אחר בקבוצה שמקבל 100 אלף - מתן נאור,מייסון שלא יודע לחדור או לקלוע מחצי מרחק,ואוסטין שהוא פוטנציאל ענק והוא הוכיח את זה היום..אבל הוא לא השחקן שיוביל קבוצה..לפחות לא השנה..(ולא אשקלון זה לא קנה-מידה),ודווקא את אוסטין שהוא פוטנציאל ענק שיכולים לבנות עליו שלד של קבוצה לכמה שנים טובות..אותו החתימו לשנה בלבד.

z dead

New member
אני מחזיק את הצד.

קו-רע. מה לעשות שישנן עובדות ברורות? מעולם לא טענתי שאני מאמן...כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת מגובה בסטט'. לימונד לא משחק למרות שבהחלט היה צריך לשחק היום,ואין כבר את התירוץ של מייסון על המשבצת שלו כי מייסון היה פצוע,או יכולת טובה של טפירו וג'נקינס היום שייגרמו לכך שלימונד יראה דקה בלבד. אוסטין לא שחקן שייקח קבוצה על הגב שלו. הוא לא שומר,הוא לא סוגר נכון לרב'..ולראיה 9 רב' בלבד..ברנדון קורץ שמרוויח רבע ממנו הגיע לאותה כמות רב',טפירו שהוא גארד הגיע ל10. ובעיקר הוא עדיין ילד - 23,בעמדות האלה שחקנים מגיעים לתחילת מימוש הפוטנציאל רק בגיל 25,וכאמור החתימו אותו לשנה בלבד,כשהוא יהיה בשיאו הוא כבר לא יהיה במלחה. מייסון משליך שלשות ולא יותר..יותר מ70 אחוזים מהזריקות שלו באות מהשלוש. 10.5 זריקות לשלוש בממוצע למשחק לעומת 4.4 זריקות לשתיים בממוצע למשחק. ג'נקינס בבירור לא נשלט ע"י אדלשטיין 7/21 היום..ושלושה משחקים רצופים של ג'נקינס עם 7 איבודים עוד במחצית הראשונה. וסליי...מיותר לדבר.

ובכל זאת

נראה הישגים גדולים, אין קבוצה בעולם שאי אפשר להביא נתונים אלה ולומר שזה לא קבוצה, איכותו של מאמן נמדד לפי הצלחתו עם מה שיש לו. דוגמאות אלה מאוסטין לקורץ, אני יכול להביא הרבה מקבוצות גדולות, את הסטטיסקה מודדים בסוף המשחק, ולא בין הרבעים

z dead

New member
על מה אתה מדבר?

הסטט' נמדדת בסוף המשחק ולא בין הרבעים? מה זה המשפט הזה? אוסטין וקורץ לקחו אותה כמות רב'.. מה באשר לשאר הדברים שעליהם דברתי? מעבר לזה שאדלשטיין יש הרבה בקבוצה והצלחות לא ראיתי יותר מידי.

matoyoshi

New member
מייסון זורק סה"כ 10.7 זריקות למשחק

בממוצע. לשלוש הוא באמת זורק יחסית הרבה 6.7 זריקות למשחק, אבל הוא מדייק ב3.5 מהן מה שאומר שהוא קולע ב52 אחוז לשלוש, אם זה דבר רע אז אני לא יודע מה לומר לך, מר פרחה אנטגוניסטית.

z dead

New member
אממ...

תבדוק שוב..יש לינק. 70 אחוז מסך הזריקות שלו הן לשלוש..וזה לא טוב,הוא לא רג'י מילר. י-ם לא יכולה לתפקד כשמשבצת של הזר יש רול-פלייר חד-גוני. מעבר לזה שסטט' מתיישרות בטח בכל מה שנוגע לשלוש..וראינו מה קרה מול מכבי,יותר מזה...שלשות לא מנצחות משחקים וגם את זה ראינו מול מכבי. טוב מאוד שיש קלעי שלשות בקבוצה אבל הוא תופס משבצת של זר וצריך לדעת לעשות יותר דברים מאשר להפציץ מחוץ לקשת. ואל תקרא לי פרחה.

למעלה