Velvet Underground

arieltr

New member
אז אתה כן מכניס 2 אלבומים של הביטלס לרשימת ה30 שלך

הבעיה עם אלבומי מופת היא שבשביל לעשות אותם ברוקנרול צריך לגמור במוסד לחולי נפש או עם כדור בראש, או סתם אומלל בפינת רחוב שאף אחד לא באמת יודע מי אתה.
ובגלל זה לביטלס אין אלבום מופתי 100% למרות שהם בהחלט התקרבו לנקודה הזו. ובטח ובטח שלרולינג סטונס אין שום דבר מופתי וגם לא לדילן. ואם אני כבר מקשקש בלהט, אז גם לא לפלוייד למי לקצפת לזפלין לקינקס או לג'ימי וכנראה גם לא סבאת'. מי שכחתי?
מהדינוזאורים הגדולים, היחידים שעשו אלבום מופת כנראה, לטעמי, הם הביץ' בוייז. הצלולייד צדק תמיד ככל הנראה.

DRORIKO8

New member
אה פתאום הביטלס זה לא לרמה שלך?

פתאום בוב דילן הוא לא לרמה שלך? פתאום הביץ' בויז הם לא לרמה שלך? פתאום הרולינג סטונס הם לא לרמה שלך?

כן אין שום בעיה שיש יותר יצוג לביטלס. למה? כי זאת במקרה הלהקה הכי גדולה בהיסטוריה( אה נכון אחרי פוליס....)

חוץ מזה שזה לא שאיזה מישהו אמר "אני עכשיו אכתוב רשימה יענו של הכי גדולים אבל אדחוף פנימה את כל האלבומים של הביטלס,כולל שלושה בעשיריה הראשונה" נתנו לאיזה 50 איש ואולי יותר לבחור את הכי גדולים שלהם וככה יצא,ולא במקרה,כי הביטלס הם לוחות הברית של הרוק

oren29at

New member
להיפך- זה אני שלא לרמה של הביטלס

אני אנסה להסביר, לתמצת, ולסכם: אני אוהב מוזיקה. המון מוזיקה, המון רוק, המון רוק קלאסי, המון ביטלס, וסטונס, ודילן, וגם ביץ' בויז.
&nbsp
אני לא אוהב דירוגים. הם משעממים אותי, ולפעמים גורמים לי לצחוק. אפשר לאהוב אלבום בלי לנסות לדרג אותו בפרספקטיבה של 50 שנות רוק, 500 שנות מוזיקה, או "1000 האלבומים הכי טובים ב... (השלם את החסר)".
&nbsp
כשאני קורא סקירה על אלבום או מוזיקה, אני קורא את החוויות והנימוקים. פחות מעניין אותי הציון או הדירוג.
&nbsp
אני מבין את הצורך של newcommers לאיזו רשימה שתעשה סדר בבלגאן ותהווה קצה חוט. אני פחות מבין את הצורך של חובבי ומתמצאי מוזיקה לדרג ולתת ציונים.

DRORIKO8

New member
גם אני לא מת על הדירוגים האלה

או על דירוגים בכלל,בעיקר כי כמוך אני מכיר את רוב האלבומים הגדולים ואני לא צריך מישהו שיגיד לי מה לשמוע מתוכם ומה לא. פשוט אנשים פה התחילו לקבול על "למה ההוא כן וההוא לא". אז בתור כמו שאתה אומר רשימה למתחילים היא בסדר גמור. אז זיגי סטרדאסט או וויש יו וור איר לא נמצאים בעשיריה,שהאמת שזה לא אופייני לרשימות כאלה,אבל אלבומים לא פחות חשובים אחרים נמצאים בה. אם נניח היה שם איזה קולדפליי או דפש מוד(ואני אוהב את דפש מוד) הייתי אומר לך שזאת רשימה תמוהה.

למעלה