Veliky_Magistr

Veliky_Magistr

New member
Veliky_Magistr

חברה, אני חזרתי אחרי תקופה ארוכה שבה לא הייתי, אני מאד שמח לראות שהפורום גדל והתפתח, אני מבקש סליחה מכל מי ששלח לי מכתבים ולא עניתי לו. למי שחדש פה, אני לא חדש בקטע של המאגיה אז אם מישהו צריך עזרה, אני יותר מאשמח לעזור לכם, רק בבקשה תעשו זאת דרך הפורום, ואם זה ממש אישי אז תכתבו לי מכתב לאי מייל אבל תרשמו שם באותיות אנגליות או רוסיות(מי שמבין). אני מאד שמח לראות את החבר´ה הישנים וגם את החדשים. אל תתביישו, תפנו. ביי

wicca_sphere

New member
שלום

הייתי שמח אם הייתה עוזר לי ונותן לי שיטה לפתח את השליטה בתודעה ובדמיון (שכמובן זהו מרכיב עיקרי לכל כישוף)

Veliky_Magistr

New member
דמיון

אחת השיטות הנפוצות היא שיטת הפרח ושיטת הנר. שיטת הפרח- בשיטה הזאת אתה מדמיין פרח בכמה דרכים, תתחיל מכך שתדמיין פרח, אך על תדמיין לו סביבה שהפרח יהיה בתוך החלל הריק, אחר כך תדמיין את הפרח חתיכה אחר חתיכה (עלי קוטרת, עלים גבעול), אחר כך תדמיין את הפרח נקודה אחרי נקודה, אחר כך תדמיין את הפרח בשחור לבן ואז תצבע אותו צעד אחר צעד. שיטת הנר- תקח נר ותדליק אותו ,תסתכל 5 דקות על הלהבה ואז תסגור עיניים ותנסה להעלות בדמיון את הלהבה בפרטי פרטים ואז תנסה להגדיל את הלהבה בדמיון עד שהיא תמלא את כל החלל, תחזיק את התמונה כמה שניות ותחזור מהתחלה.

למעלה