יפה לך ב- Mayusculas...
H H€RM€S New member 14/2/03 #17 Sparkeronium ננהג בצד הנורמלי? מה אני בלגי? אנחנו באנגליה דוגלים וגאים בשיטת האהבלות והאנדרלימוסיה. בלאגן is our friend Hermes
Sparkeronium ננהג בצד הנורמלי? מה אני בלגי? אנחנו באנגליה דוגלים וגאים בשיטת האהבלות והאנדרלימוסיה. בלאגן is our friend Hermes
L little wave New member 14/2/03 #20 יפה אמרת!!! הרי למה ללכת ישר.. אם אפשר ללכת עקום? (או במעגלים הודות לכל הראונד אבאוטס בכל חור)... ועם כל זאת - Long live the queen
יפה אמרת!!! הרי למה ללכת ישר.. אם אפשר ללכת עקום? (או במעגלים הודות לכל הראונד אבאוטס בכל חור)... ועם כל זאת - Long live the queen
H H€RM€S New member 14/2/03 #25 סוב נסוב חוג נחוג...איזה דבר מתוסבך זה roundabout איך אני אוהב אותם...הכי אני מבסוט זה מהמיניroundabout
סוב נסוב חוג נחוג...איזה דבר מתוסבך זה roundabout איך אני אוהב אותם...הכי אני מבסוט זה מהמיניroundabout
ה האיש הקטן מהרחוב New member 14/2/03 #30 מי זה הרמס ?? בתור אחד שהקריירה בפורומי-חו"ל שלו התחילה הרחק מאחור ב"תפוז" (כלומר אני), הממ... אני מרגיש קצת "אאוט" היום... אז הרמס, מי ומה?
מי זה הרמס ?? בתור אחד שהקריירה בפורומי-חו"ל שלו התחילה הרחק מאחור ב"תפוז" (כלומר אני), הממ... אני מרגיש קצת "אאוט" היום... אז הרמס, מי ומה?