כאשר הגעתי ללונדון לא ידעתי כמה זמן אשאר פה, אז בהתחלה (למספר שבועות בלבד) התגוררתי אצל חברים. אחרי שהבנתי שההשארות היא לתקופה ארוכה יותר, עברתי להתגורר בלאוטון כלוג'ר אצל חברה של חברים. והיום כאשר ברור לי שאני פה, מצאתי מקום קצת יותר קבוע.
ומדוע אתה בחרת דווקא באילפורד - משכנה של הקהילה היהודית היותר גדולה באנגליה? (או שמא התשובה בגוף השאלה?)
שרמונד הבטיחה לו בעיטה אם הוא יתפס גולש במקום לומד למבחן. כדי לשנות לאותיות גדולות תאלץ לפתוח כרטיס חדש, כפי שפתחת כאשר ויתרת על הספרה 5. אין דרך לשנות את אותיות השם בכרטיס הנוכחי. זו הסיבה ש- een מופיע אצלי לפני ה- ogenblik, אני עצלנית מכדי לפתוח כרטיס חדש.
וקול שמחה קול חתן וקול כלה...הצלחתי מפי אל מפי אל.... סליחה צונמי אבל זה היה קטסטרופה בונא...השילוב של המקלדת החרטואלית הזאת עם שגיאות הכתב שלי יוצרת פה משפטים לא מהעם היהודי עמכם הסליחה Hermes
לא סתם כבש קראה לי מוצי. פעמון סיפר על אפשרות אוחנבליק כמיצמוץ, מהר מאד זה עבר למיצמוצית, ומאז מוצי תפס בשיחות בין כבש לאיש. אבל זה התרחש בימים רחוקים, בהם אני השתתפתי בווינט, תקופה שאינה זכורה כמעט כעת.
חזרת... חשבתי כבר שצבאות הלימודים גברו עליך ונטשת את עמדתך האיתנה אבל מסתבר שכוחות הרשע של המחברות והספרים לא יכלו לטנק האיתן כשהרמס יושב לה על הכתף הקיצר...שלונק? אגב רציתי לומר שדי נהנתי ממפגן הקריזה בynet .לא ידעתי שאת מסוגלת לאלימות מילולית Love & kisses Hermes
מה שלומך? וטוב לראות אותך.. אני כלל לא חושבת שהשתמשתי באלימות מילולית יקירי.. אבל כל אחד והמינוחים שלו אני מניחה, ובעיקבות מעקב וציתות בלתי פוסק בבקשה את המשך הנושא באישי בלבד ותודה על שיתוף הפעולה אבל יוצא לי לראות אותך, אז מה איכפת לי איפה )