Vampire Diaries episode 18

Bartal j

New member
זה לא בידיוק תקיפה אלא יותר שימוש בכח

שסטפן נקט לאחר שדוד ג'ון התחיל איתו ,מה שלא מתאים לסטפן בדרך כלל ...

Bartal j

New member
וואלה? בלבול שלי למה חשבתי זה ג'ון...

כנראה כי ג'ון באמת מרגיז וזה מתאים לו חחחח

קרניjack

New member
נראה לי שזה היה

הבחור (שכיביכול לבוני היה דייט איתו) שאנה הפכה לערפד.

ketrina

New member
../images/Emo58.gifמישהו בשם

נוח. הוא מהתקופה של דימון,סטפן והוא גם מכיר את קתרין וחשב שהיא בקבר(מסתבר שאנה לא טרחה לעדכן אותו למרות שהם 'עבדו' ביחד) מעניין מה הקשר שלו לקתרין

ketrina

New member
../images/Emo58.gif

(השם נוח לפי הכתוביות,יתכן שזה לא מדויק] פרק 12,הוא עוקב אחרי אלנה למסיבה ואפילו מתקיף אותה בבניין בית הספר..דיימון וסטפן מתחקרים אותו והוא מספר להם על היומן.. צירפתי תמונה..

קרניjack

New member
איזה קטע מוזר זה היה

כאילו ורד ינחם אותה אחריי מה שהוא סיפר לה על ג'רמי? זאת בכלל היתה סצנה מצחיקה... "מה קרה לויקי? מי קבר אותה שם? מי הרג אותה? אני! אני!"

קרניjack

New member
כמה משפטים על ../images/Emo58.gif

ג'ון. הדוד ג'ון. אני לא יודעת אם זה בכל הסדרות שהוא משחק, אבל גם ב"גיבורים" אני זוכרת אותו כאחד החברה המעצבנים והרעים (קראו לו שם אדם? ), וגם שם הוא השתמש בכוחות שלו לטובתו האישית בעיקר, וגם פה בסידרה הוא משחק מנוול.... תפור עליו טוב. הדוד ג'ון בינתיים הוא כמו נפילה לא ידועה על הסידרה. מצד אחד הוא בא כדי לקבל חלק מהירושה של אלנה וג'רמי, מצד שני לעורר את החשדות של המועצה לגביי ערפדים, מצד שלישי להראות (לדיימן ולאלריק למשל) שיש לו כוח רב אז שיזהרו ממנו. הוא פשוט יכל להיות שקט בנוגע לידע העצום שלו ולהיות להיות בועת פלוץ נפוחה של "הא, אני יודע הכל , ידע שיכול להרוג את כולכם ואף אחד לא יכול לפגוע בי!". ויש לגביו כמה שאלות: למה הוא צץ דווקא עכשיו? לדעתי מישהו שלח אותו, ואני מהמרת שהוא איכשהו קשור בהווה לקת'רין... הוא שליח של איזהשהוא מקור. הרי מאיפה יש לו את כל הידע? יכול להיות שהוא מעורב בכישוף, ואפשר להסיק את זה מהמשפט של "אם תהרגו אותי כל הידע יועבר למועצה". מה זאת אומרת? יש איזה כוח ידע מכושף שייכנס לראשי חבריי המועצה ברגע שהוא ימות?

Bartal j

New member
השערות

לדעתי בגלל הטבעת יש מצב שהוא מקושר לאיזבל אולי היא שלחה אותו לרחרח בעיירה? הרי העונה מסתיימת תכף וחייבים להכניס לדעתי את קתרין או איזבל או משהו

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאיזבל פתאום תשלחי אותו אחרי שנים , איזה אינטרס יש לה? פתאום היא נזכרה שיש לה שם בת?

Bartal j

New member
אבל זוכרת שחברה שלה

שלחה הודעה מהפלאפון למישהו כשהלנה באה לבקר אותה בבית שלה לפני שהבחור ההוא רצח אותה? היא כתבה שהיא פה ויש לי הרגשה שאיזבל מעודכנת שהבת שלה יודעת מי היא ומחפשת אותה..

למעלה