Vampire Diaries episode 18

Bartal j

New member
Vampire Diaries episode 18../images/Emo48.gif../images/Emo58.gif

שם הפרק: "Under Control " תקציר: While Stefan struggles to control his new situation, Elena and Jeremy are surprised by a visit from their uncle, John Gilbert. Alaric has a talk with Elena about Jeremy. At a Founder’s Day event, Stefan displays a rare party attitude; Damon’s attempt to find out why Uncle John has returned to town takes an ugly turn. An incident at the party causes trouble between Matt and Tyler, and the relationship between Matt and his mother, Kelly, reaches a new low. Meanwhile, Elena’s effort to comfort Jeremy falls short and he decides to take matters into his own hands. אני בדיוק מורידה את הפרק ואז אצפה בו ואחזור עם חוות דעת

MoonFairy

New member
oh my oh my..... ../images/Emo58.gif

איזה פרק!!!! אני אקצר כי השעה עושה את שלה
(לילה לבן בלי כול סיבה זה לאאאא כיף....) דיימון! עדיין הפייבוריט שלי. אמרתי לכם שהוא נהנה לראות את סטפן במצב כזה! מציב לו מכשולים כדי שימעד וישתה שוב דם אדם.. חולה עליו
סטפן סטפן סטפן.... ושוב הדימוי המתבקש, למה אתה לא יכול לברוח לאיזה הרים מושלגים מבודדים לשבוע, הרחק מכל זכר לסיווליזציה, ולהתנקות? אתה תחזור כמו חדש, מבטיחה לך! אבל לא... הוא נפל. ונפל חזק! אני יותר ויותר רואה את דיימון/אלנה קורה ככה, אז זה בא טוב
דוד ג'ון - WTF בנאדם, אתה לא ערפד ואתה יודע יותר מכול יצור אחר, מה לעזאזל הטבעת הזו ולמה יש לו אותה בירושה, ואומנם ראיתי אותו בדיוק לכמה דקות בפרק אחד, אבל הוא רישמית הדמות השנואה עליי! ><" אכזב אותי שהרחיבו על נושא הטבעת-המגנה-על-הכול של ג'ון ואלאריק.... לוקחים את זה לכיוון של too much וכבר אמרתי פה בעבר כמה שזה מוריד מהסידרה. אבל (!) (וזה אבל גדול).... זה הוביל לגילוי המסעיר של מי אבא של אלנה! o-: (דוד שלה הוא אבא שלה?? חולני!) ואיך בדיוק דיימון ידע מי זה אח של ג'ון ושהוא היה הרופא שטיפל באיזבל בלידה?
אנה הייתה חסרה לי הפרק משום מה... ציפיתי שתתפרץ למסיבה הזו ותעמיד את ג'רמי במקומו או תנסה להשלים או משהו! פשוט חסרה.. אמא של מאט הורגת אותי מצחוק
הוא כזו זונה אלכוהוליסטית "אני מבטיחה! אני לא אעשה את זה בפעם הבא!"... זה לא מה שהיא אמרה אחרי דיימון או אחרי כל אחד אחר שמיזמז אותה?? חחחח מגיע לה שהוא סילק אותה מהבית. רגע... אני עדיין באטרף מג'ון הזבל הזה.... ..... .. חחחח
בכול מקרה! אני צופה שאלנה, עם כול האומץ שלה, תספוג איזו פגיעה מסטפן, הוא לא יוכל לעמוד בזה ויברח לזמן מה מה שיתן לדיימון ואלנה more quality time together
ג'ון יהפוך את כל היוצרות עכשיו כשהוא חזר ושג'רמי יהפוך לסוג של קוטל ערפדים במסווה ויתחיל עם כל סובביה של אחותו...... בהצלחה עם זה
וזהו! כבר 6 בבוקר וכאלה....
לילה טוב!
BTW - אני היחידה שממש אהבה את השמלה של אלנה?

קרניjack

New member
איך הגעת לזה

שג'ון הוא האבא של אלנה?! ג'ון הוא אחיו של אבא של אלנה לא? מה שדיימן אמר בפרק שג'ון הוא אחיו של ד"ר גרייסון גילברט שעזר בלידה של איזבל, כשאלנה נולדה. זאת אומרת שד"ר גרייסון הוא אבא של אלנה לא?

MoonFairy

New member
לא לא ../images/Emo58.gif

הרופא שטיפל באיזבל בלידה זה האבא המאמץ של אלנה רגע... .... יש מצב שנפל לי כרגע האסימון ויצאתי קרפיון
ג'ון הוא אח של האבא המאמץ של אלנה, שטיפל באיזבל בזמן הלידה. ג'ון הביא את הטבעת שלו לאיזבל ולקח את זו של אחיו (שנהרג) אז... אז רגע רגע רגע רגע! אאם הוא הביא לה את הטבעת כנקראה שכבר אז היה משהוא בנוגע לערפדים!
עוד כשהיא הייתה בהריון! וג'ון הוא זה ששלח אותה לדיימון אח"כ, כשהיא כבר הייתה נשואה לאלאריק, כדי שיהפוך אותה לערפד... רגע, יש מצב שהוא באמת היה האבא פשוט הגעתי לזה בדרך מעוותת אחרת?
אני שומעת את גלגלי המוח שלי עובדים, וזה לא טוב חחח

קרניjack

New member
העניין הוא שלא ממש ידוע

רצף הזמנים...למשל: מתי איזבל הייתה בהריון? האם זה היה אחריי, לפני או בזמן (איכשהוא) שהיא הכירה את אלריק? סביר להניח שזה היה לפניי, כי האחריי, הסוף, נגמר בזה שהיא הלכה לדיימן שיהפוך אותה. שנית, לא ידוע מתי ג'ון הביא לה את הטבעת שלו (ולמה בדיוק...האם הוא עד כדי כך אהב אותה שייתן לה דבר כזה?), אם הוא עזר ביילוד של אלנה, סביר להניח שג'ון ואיזבל הכירו אחריי שאלנה נולדה, ואולי כל הזמן הזה שאיזבל הייתה עם אלריק, היא גם הייתה מחוברת איכשהו לג'ון. וזה הסתיים כמו שכולנו יודעים בכך שהיא הגיע לדיימן, ומשם הפכה לערפד. קצת מסובך..מקווה שהעניינים יתבהרו....ועדיין חייבים לנו הסבר בסידרה על רצף הזמנים הכרונולוגי: מתי בדיוק קת'רין הפכה את דיימן וסטפן לערפדים אם היא "נלקחה לקבר"?!?

ketrina

New member
../images/Emo58.gifהייתי בשוק לגבי דיימון!

הייתי בטוחה שהוא לא כזה ציני- הרי זה סטפן,אחיו- ! והוא פשוט ליגלג עליו ונהנה לראות אותו נאבק והתגרה בו בכוונה.ואז הם חזרו לאותו דיון שהועלה בפרק הראשון,שדיימון מנסה לשכנע את סטפן לא להתכחש לעצמו. אבל סטפן העביר נושא שדיימון שאל אותו לגבי דם אדם מבנק הדם [ <- הסטיקר החדש לרכב] והייתי שמחה לשמוע את התשובה של סטפן. אני עדיין בטוחה שבכוס לא יהיה דם בסוף אלא יין או משהו כזה... אולי סטפן יסע באמת לאשהו.הרי כל פעם דמות אחרת נעלמת לכמה פרקים ואומרים עליה שהיא נסעה לאבא, לדוד וכאלה.אז שסטפן יסע, ואלנה תשאר עם דיימון. מעניין מה פרל תעשה לגבי הדוד גון.אגב, דיימון ידע עוד קודם מי זה הדוד גון מהשריף שסיפרה לו במועצה. אהבתי תתמונה של דיימון ואלריק אחרי השיחה עם ג'ון.-תחושת השותפות בגורל שפקדה את שניהם ובטח אלריק לא סובל את דיימון. ובדיבוב חופשי לתמונה: "אחי, זה עתה נדפקנו חזק" שאלת זמנים:המסיבה הנוכחית היתה מסיבה של המייסדים?עברה שנה מאז המסיבה עם הקריסטל?

קרניjack

New member
המ, גם אני חשבתי על זה

גם אז זה היה founder's party אם אני לא טועה....לא נראה לי שעברה שנה, ככה לפחות זה לא מרגיש בסידרה. אולי יש כמה כאלה בשנה?

קרניjack

New member
מזכיר לי את הסידרה "גריק" אם את מכירה

שאיכשהו כמעט *כל* פרק יש להם איזו מסיבה הזויה או איזה אירוע מונפץ

Bartal j

New member
אוקיי לאחר צפייה דעתי על הפרק היא../images/Emo58.gif

דיימן-
אין אין אני פשוט מתה עליו, חח איך שהוא נהנה מזה שסטפן לא מצליח להתכחש יותר לטבע הערפדי שלו, ושם לא מכשולים דווקא
חח אהבתי את השיחה שלו על אלנה, לדעתי היא גם צריכה להבין שהיא יוצאת עם ערפד וזה טבעי שהוא ישתוקק לדם, ודווקא המחסור בדם לדעתי יצר את ההתפרצות הזו אצל סטפן לדעתי. כאילו מה הקטע שלו לשתות דם מכוס? אפילו אדוארד יפה הנפש ולואיס המתחסד שתו דם של חיות! והם "ערפדים טובים" או איך שלא יקראו לזה. אז כאילו מה הקטע פה ערפד שלא שותה דם? ידעתי שזה יתפרץ מתישהו ההדחקה הזו! כאילו סטפן תשתלט על עצמך ותפסיק להלחם בעצמך! תפנים שאתה ערפד! זה מה יש ותתמודד עם המציאות! וזה שאתה רוצה דם וחייב דם לא אומר שאתה חייב להיות תוקפני ולהרוג, דיימן פשוט נהנה מזה על הדרך LOL אתה יכול לשתות משקית אם בא לך להיות מתחסד עדיין. אני אישית נהנית לראות את הקטעים שסטפן נכנע ליצר שלו ולזעם ולרעב שבו, במסיבה שהוא רקד ונהנה זה הוסיף לדמות שלו שהייתי משעממת מידי. ואיך שדיימן שבר את המפרקת לדוד ג'ון הזה חח אני מתה עליו שהוא עושה את זה, חחח זה כבר האדם השני שחזר לו מן המתים
וכל הקטע עם הטבעת הזו שמגינה מפני פציעות ותקיפות זה כבר אבסורד אני מזה מקווה שלא יתמקדו בזה כי זה באמת טו מאץ' לדעתי. ג'רמי- אני חושבת שהוא צריך להרפות מכל העניין הזה של ויקי ולהמשיך הלאה, אני מאוד אוהבת את הדמות שלו ולא הייתי רוצה לראות אותו נתקע על הרוח רפאים של ויקי, דווקא אנה הייתה חסרה בפרק, התגובה שלה. וקצת לא היה במקום שפתאום הוא וטיילר יושבים ביחד כאילו הם לא סבלו אחד את השני כשויקי הייתה חיה? קלי\מאט- אימא של מאט באמת חייבת להתאפס על עצמה,ולהפסיק להשתרלל ככה חח כאילו לדעתי הדבר החכם שמאט עשה זה להעיף אותה מהבית לדעתי, כאילו להתנשק עם טיילר שהוא בגיל של הבן שלך ועוד במסיבה מול כולם? ציפיתי שאחרי שהיא תגלה שויקי מתה היא תהיה בסדר תשתנה לטובה, אבלאני חושבת שטוב לראות את מאט בלי אימא שלו היא גם מסבכת אותו יותר. דוד ג'ון- אני לא מתה על הדמות שלו, אבל אני יודעת שלאחר שפרדריק מת צריך מישהו שיסבך עניינים ויצור בעיירה בעיה בסדר גודל של "משבר גלובלי" חחח אני מריחה רק בעיות מהבחור הזה, ולגבי סטפן שתקף אותו חחח זה היה מגיע לו. באמת יש דברים לא פתורים בפרק לגבי דוד ג'ון, כאילו התסריטאים בונים יותר מידי כיוונים לעלילה , פרל והנקמה שלה, דוד ג'ון ואיזבל, איפה בוני מה עם קתרין? כל כך הרבה שאלות מקווה שיענו על זה עד פרק 22 שזה פרק סוף העונה..(עוד 3 פרקים!) הדמות של אלאריק מתחילה להיות פחות משמעותית לדעתי אני מהמרת שהוא ימות בקרוב, אה ואני מקווה שהתסריטאים לא יחליטו להפוך את טיילר לאיש זאב כי אם בוני תחזור גם מכשפות גם אנשי זאב גם ערפדים גם טבעת קסמים שמגנה מפני נזקים.. בסוף זה יהפוך להארי פוטר חח מז שיש את דיימן... סה"כ פרק נחמד פחות טוב מהקודם, ואני רוצה לראות עוד דם בסדרה ולא רק בכוס שסטפן שותה ממנה

Bartal j

New member
אה והשמלה של אלנה

חמודה, אהבתי איך שדיימן הושיט לה את הוורד האדום.
והשריף נראית ממש מעולה יחסית לאישה בגילה בלי המדים, אהבתי את הלבוש של השריף
אה קרוליין לא הייתה בפרק ולא חסרה לי דווקא חחחח

MoonFairy

New member
אכן.... ../images/Emo58.gif

קרוליין בהחלט לא הייתה חסרה
בוני חוזרת בפרק הבא! יאייייי ^_^- ולפי פריוויאים - דיימון ולאנה בריקוד מטורף בנשף
(מטורף... פפפ....) אני בעד!!
אבל בואו נתמקד רגע בפרק הזה חחח אני ממש ממש ממש לא רוצה שיהרגו את אלאריק!!!!!!
ואנ יגם לא מרגישה שזה הולך להיות כך.... האם ייצא לנו לראות את קאת'רין עד סוף העונה?? מקווה שכן. אם לא, אז שלפחות יעשו איזה נשף מסכות וילבישו את אלנה באיזו שמלה ויקטוריאנית LOL הכי קרוב למציאות....
ואכן כן - חסר דם בסידרה!

Bartal j

New member
אני מאמינה שקתרין תחזור

זה קלף מנצח אצל התסריטאטים אני מאמינה שעד סוף העונה ואז העלילה תקבל כיוון אחר לגמרי כי ממילא נשארו עוד 3 פרקים לסוף העונה הנוכחית... העונה מסתיימת בפרק 22 ויש להם עוד להחזיר את בוני (כי בספר היא מופיעה גם בספר הרביעי אז מוזר שהוציאו אותה ככה אחרי ההלוויה של סבתא שלה , אולי השחקנית לקחה חופשה?) יספרו לנו מה הקטע עם טיילר, כנ"ל לגבי דוד ג'ון וגם יש את איזבל... ובלי להזכיר את פרל ואנה, אני משערת שלקראת הסוף נראה מפגש איחוד של קתרין ופרל.. אבל who knows? נצפה ונראה.. בכל אופן נותרו רק עוד 3 פרקים ויש לתסריטאים הרבה על מה לענות...

קרניjack

New member
התגובה נחתכתה../images/Emo3.gif המשך:

האמת שעכשיו אני כבר לא כך בטוחה שנראה את ת'רין בסוף העונה כמו שהייתי בטוחה עד עכשיו, משום שהעלילה קיבלה כל כך הרבה כיוונים חדשים ויש רק 3 פרקים לסיום העונה... ואם כן זה יהיה לאיזה סצנה אחת שהיא מדברת עם ג'ון או משהו, כאילו יתנו לנו הצצה חטופה למה קורה איתה...וימשיכו הלאה.

קרניjack

New member
אבל הדם שיש בכוס

זה דם בני אדם, וזאת הפואנטה! לסטפן אין בעיה לשתות דם של בעלי חיים (הרי הוא ניזון על דם לא על אוויר) ויש לו בעיה עם דם של בני אדם, בין זה מתוך כוס או מחור בעור. הסצנה לקראת סוף הפרק שסטפן מסביר לאלנה מה הוא מרגיש פשוט יפה לדעתי...התיאור של הביערה של הרעב הקשה הזה בך, כמו התמכרות, הכאב, הזעם וחוסר השליטה הזה היה פשוט יפות... היה צפוי שדוד ג'ון חזר לדעתי, הוא היה כל כך מתנשא וחסר פחד שזה היה תמוה. ודווקא לדעתי הקטע עם הטבעת הוא לא כזה הזויי ורחוק לטעמי אם הסידרה עוסקת גם בכישוף... רק שאכן לא יתחילו להכניס אנשי זאב או משהו. לא ברור מה נסגר עם טיילר, אבל זה היהי קצת מורכב ופנטזי מדיי...נראה לי שיתגלה או שהוא פשוט ממש אלים עם דחפים אלימים כתוצאה מההתנהגות של אבא שלו, או שאכן יש לו השפעה של איזה כישוף או משהו, אבל לא אנשי זאב. ואלאריק ממש לא משמעותי...כשהוא יפגוש את איזבל מי יודע מה יקרה שם (ואני מקווה שזה יקרה
).

ketrina

New member
להמשיך הלאה (סתם דעה)

הרבה מהדמויות תקועות בעבר או מונעת על ידו,הסיפור של גרמי משתלב טוב עם הקונספט הזה. למרות שגרמי של אחרי ההפנוט של דיימון היתה דמות יותר מעניינת ומלאה.הצלחנו לראות מיהו באמת ג'רמי. לגבי אמא של מאט-קצת פתטי ונדוש,לא?האלכוהוליסטית שחיה מרגע לרגע וכל הזמן מבטיחה להשתנות ונופלת חזק יותר כל פעם..אני מקווה שיהיה מעבר בסיפור שלה,כמו שהפתיעו בערך עם כל דמות בסדרה הזאת :)

Bartal j

New member
מוסיפה עוד תמונות כדי להחיות את השרשור יותר

דיימן עם דוד ג'ון ואני חייבת לציין שדיימן נראה מדהים בטוקסידו

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת שסטפן תקף את ג'ון
דרך אגב, באחד הפרקים הקודמים, כשאלנה התהפכה במכונית בגלל שהיא התנגשה במישהו , בסוף היא גילתה שזה ערפד , מי זה היה? לוגן?

למעלה