V-STROM1000 או ואראדרו

bigi800

New member
V-STROM1000 או ואראדרו

חברים שלום אני מתכנן לרדת מאופנוע ספורט 600 סמ"ק ובא לי (כמו שהילדים שלי אומרים) על איזה דו"ש - כביש גדול כזה אז על מה אתם ממליצים? קחו בחשבון שנתונים של אזור ה 2006-7 וסגנון רכיבה ספורטיבי (שכנראה יישאר ללא 'קשר לאופנוע עליו אני רוכב) , רכיבות פאן בסופי שבוע בלבד ואחזקה סבירה ככל האפשר

bigi800

New member
חלק מהפואנטה פה היא

לשנות תצורת מנוע למנוע V גדול

DL1000K2

New member
אתה מגדיר בדיוק מה אתה מחפש ולכן זה קל

2 האופנועים דומים אבל יש הבדלים שמתייחסים להעדפות שלך: הוואראדרו כבד ומגושם בהרבה ולכן הוי-סטרום ספורטיבי יותר.

DL1000K2

New member
השאלה הזו פחות טריויאלית מהקודמת

יש לכאן ולשם פלוסים ומינוסים ועליך לבחור מה משמעותי עבורך בכללי אתה מחפש שנתונים 2006/7 והאמינות תלוייה בראש ובראשונה בשימוש שעבר הכלי. אני מכיר רק ויסטרום והוא אמין מאד אבל ייתכן שההונדה גם כן. אין לי מושג וזה מאד אישי. המינוס בהונדה: 1. עלויות אחזקה: ההונדה תמיד יקר משמעותית בהשוואה לסוזוקי המקביל, ובפרט בארץ . 2. בעייה משמעותית בוואראדרו 1000 היא שבארץ המכירות שלו הם במספרים נמוכים, אולי 5% מאלה של ויסטרום 1000, במצטבר, לאורך כל השנים, ולדעתי גם מספר זה מוגזם. אבל, הייתרון בהונדה: משווק כחדש גם כיום. ויסטרום 1000 משווק כיום כחדש בארה"ב בלבד אך לא באירופה ולא בארץ. ההונדה משווק כיום כחדש באירופה ובארץ (אך מעולם לא שווק בארה"ב). כאמור ההונדה רחוק מלהיות להיט מכירות בארץ: יקר, מסורבל וכבד מאד. עכשיו תחליט אתה

אהבתי את ה 5% מכירות , כלומר לפי החישוב שלך

אם משנת 2002 ועד היום נמכרו למעלה מ 100 וארדרו, אז יש בישראל למעלה מ 2000 ויסטרום 1K. הזוי משהו.....

DL1000K2

New member
לא יודע מה הזוי...

קח אפשרות נוספת. היחס 5% הוא נכון. תנסה לקחת 20 במקום 100 ואולי אז תהיה באיזור הנכון של המציאות האפורה. לעומת זאת, עכשיו, בסוזוקי אין לכם מתחרה ואתם יכולים לצמצם הפער ואני מקווה שתצליחו.

ראשית, מי זה אתם ? אני זה רק אני, דבר שני,

עד כמה שזכור לי לא נמכרו 20 וראדרו בכל שנות שיווק הדגם, ב 9 שנים שהדגם משווק אני מעריך שנמכרו בערך 100 כלים אז לפי החישוב שלך נמכרו כ 2000 DL1000ים מה שנשמע מאד הזוי.

בועז בר

New member
אני לא טוען שום דבר לא מבוסס... כמוך, אלא רק

מציין עובדה שאולי יכולה להעיד על משהו ואולי לא...

בועז בר

New member
זה יכול להוכיח [אולי, עד שתביא מספרים קשיחים]

שהיחס המספרי בין שני ה
ים האלה על כבישי ישראל, הוא קצת יותר מאשר 1:20. את האמת? זה ממש לא משנה לי. כך או אחרת, אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה שלי ובהחלט יש מצב שאם הייתי בזמנו מוצא אחד טוב ומתאים תקציבית, הייתי רוכב היום על DL ולא על VARA'. אם רוח הדיון איתך היא בנוסח
"שלי הכי טוב ושלך חרא"
, אז תצטרך למצוא פרטנר אחר לדיון כזה. מבחינתי הפן הספורטיבי היה שיקול קטן מאוד בבחירה. [אם זה היה שיקול ששוקל יותר - הייתי מחפש אופנוע ספורטיבי יותר מהשניים הנ"ל]. הרבה יותר חשובות לי תכונות אחרות, כמו סחיבה טובה בטורים נמוכים מאוד, למשל, או צריכת דלק הגיונית. בתחום הזה, לעומת הספורטיבי, אני משתמש יוםיום, כי אצלי האופנוע גם משמש טוסטוס לעת מצוא [כשהקטנוע אצל הבן...] וכאן ה-VARA' הרבה יותר מוצלח מה-DL. בהילוכים 1-2 הוא יכול להתחיל נסיעה גם עם פחות מאלף סל"ד... ולזחול כמו
בפקק עירוני צפוף. אבל הנושא שבעיקר הכריע את הכף, או גרם לכך שה-DL שהיה רלוונטי מבחינתי מול ה-VARA' היה דוקא ה-650, הוא נושא התקלות הכרוניות שמלוות את הדגם הגדול במשך שנים, של התחממות הציל' האחורי, בעיות חשמל והזרקה ותאמין לי שחפרתי מספיק ברשת כדי להבין שיש דברים בגו ואלה לא סתם שמועות. אם לך אישית יש DL מוצלח, אשריך - הרווחת כלי מעולה. אני לא במצב הכלכלי לקחת סיכון כזה. העדפתי גם לשלם קצת יותר ולרכוש כלי מהטריד-אין של היבואן ולקבל אחריות, מאשר ללחוץ מוכר פרטי ולהתקדם בשנתון או לחסוך
, מה שבדיעבד הוכיח את עצמו...

t d m 900

New member
קנית משומש מאיזה שנתון?

כמה אחריות קיבלת? אז למה לא קנית בסוף 650? האם שקלת טדמ? תהנה

מיכפיץ

New member
TDM מול VARA ?

הטדם צריך לאכול עוד הרבה תרד וברזל כדי להגיע לעוצמות של הVARA וגם של ה DL

בועז בר

New member
משומש יד 2, 2004, עם אחריות לשלושה חודשים,

אבל כשתקלת סטרטר שטופלה במסגרת אותה אחריות חזרה על עצמה אחרי כשנה, היא טופלה שוב [ושוב...
] על חשבונם, כולל קטנוע חלופי, עד לפתרון המלא. מה שהפיל את ה-DL650 שעמד על הפרק היה עיסקת הטרייד-אין העדיפה בהרבה שקיבלתי בהונדה, בנוסף לכך שמהר מאוד התחלתי לחבב את המומנט השופע ואופי ה'אמריקן-קומפורט' ו- King of the Road של ההונדה המגודל הזה
. עוד סיבה די דבילית
שמפריעה לי כל פעם שאני מביט על ה-DL הקטן היא האגזוז ה"חסר" מאחור... מין דיספרופורציה מעצבנת כזו...
חוץ מזה ==> זה ה-הונדה החמישי שלי, כשאלה שקדמו לו היו מוצלחים יותר מאחרים שהיו לי, אז אני גם צריך להודות שיש לי חולשה מסויימת לתוצרת של הכנף האדומה...
דוקא היה TDM יפה אחד על הכוונת, אבל יש משהו שקוסם לי בצורת העבודה של מנועי ה-V2, ושלא קיים בטווינים המקביליים. אם כבר מנוע 'חשמלי', אני מעדיף את ה-4 בשורה הממותנים בסגנון CBF או פייזר.

Dresdner

New member
לDL1000 יש כמה בעיות אבל התחממות צילנדר אחורי

לא אחד מהם, זה קירור מים ולא הארלי ששם הבעיות האלו ידועות. השמועות האלו לגבי הצילנדר האחורי מגיעות איך לא מארצות הברית שהV היחיד שהם מכירים זה הארלי.

למעלה