זה יכול להוכיח [אולי, עד שתביא מספרים קשיחים]
שהיחס המספרי בין שני ה
ים האלה על כבישי ישראל, הוא קצת יותר מאשר 1:20. את האמת? זה ממש לא משנה לי. כך או אחרת, אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה שלי ובהחלט יש מצב שאם הייתי בזמנו מוצא אחד טוב ומתאים תקציבית, הייתי רוכב היום על DL ולא על VARA'. אם רוח הדיון איתך היא בנוסח
"שלי הכי טוב ושלך חרא"
, אז תצטרך למצוא פרטנר אחר לדיון כזה. מבחינתי הפן הספורטיבי היה שיקול קטן מאוד בבחירה. [אם זה היה שיקול ששוקל יותר - הייתי מחפש אופנוע ספורטיבי יותר מהשניים הנ"ל]. הרבה יותר חשובות לי תכונות אחרות, כמו סחיבה טובה בטורים נמוכים מאוד, למשל, או צריכת דלק הגיונית. בתחום הזה, לעומת הספורטיבי, אני משתמש יוםיום, כי אצלי האופנוע גם משמש טוסטוס לעת מצוא [כשהקטנוע אצל הבן...] וכאן ה-VARA' הרבה יותר מוצלח מה-DL. בהילוכים 1-2 הוא יכול להתחיל נסיעה גם עם פחות מאלף סל"ד... ולזחול כמו
בפקק עירוני צפוף. אבל הנושא שבעיקר הכריע את הכף, או גרם לכך שה-DL שהיה רלוונטי מבחינתי מול ה-VARA' היה דוקא ה-650, הוא נושא התקלות הכרוניות שמלוות את הדגם הגדול במשך שנים, של התחממות הציל' האחורי, בעיות חשמל והזרקה ותאמין לי שחפרתי מספיק ברשת כדי להבין שיש דברים בגו ואלה לא סתם שמועות. אם לך אישית יש DL מוצלח, אשריך - הרווחת כלי מעולה. אני לא במצב הכלכלי לקחת סיכון כזה. העדפתי גם לשלם קצת יותר ולרכוש כלי מהטריד-אין של היבואן ולקבל אחריות, מאשר ללחוץ מוכר פרטי ולהתקדם בשנתון או לחסוך
, מה שבדיעבד הוכיח את עצמו...