מה הקשר?
T Touched By Angels New member 10/8/11 #17 אני מתערבת שהאינטרנט שלי יעבוד מעולה בדיוק בשעות האלה. ברגע שהפאצ' יגמר הוא יחזור להיות דפוק.
T Touched By Angels New member 10/8/11 #18 ../images/Emo51.gifרבה ניר../images/Emo24.gif אפשר לדעת מה זה האיוונט של החברים החוזרים?
D Don Nirtin New member 10/8/11 #20 זה למי שלא התחברו בכלל במשחק בין תאריכים../images/Emo267.gif מסויימים.. הם מקבלים פרסים וכל זה..... לא משו רלוונטי אלייך.
זה למי שלא התחברו בכלל במשחק בין תאריכים../images/Emo267.gif מסויימים.. הם מקבלים פרסים וכל זה..... לא משו רלוונטי אלייך.
M miss_t New member 11/8/11 #42 אם לא התחברת מ29 במאי אם יש לך מיול או משתמש נוסף- תקבלי בו את אלו: * Hair Style Coupon (VIP) * Face Coupon (VIP) * 1.5x EXP Coupon * Ring Box
אם לא התחברת מ29 במאי אם יש לך מיול או משתמש נוסף- תקבלי בו את אלו: * Hair Style Coupon (VIP) * Face Coupon (VIP) * 1.5x EXP Coupon * Ring Box
X Xx DarkBanana xX New member 11/8/11 #26 תודה רבה ניר! D; משום מה מתי שנכנסתי לא קיבלתי קווסט ולא כרטיס דאבל... או שעדיין אין פאץ'? XD
L LaChicaDeLasNovelas New member 11/8/11 #28 ../images/Emo51.gif אני אפספס את המאורע היות ומחר אני טסה לברצלונה לשבוע כך שיהיה לי מה להשלים שאחזור.... אם אמצא את הזמן שוב
../images/Emo51.gif אני אפספס את המאורע היות ומחר אני טסה לברצלונה לשבוע כך שיהיה לי מה להשלים שאחזור.... אם אמצא את הזמן שוב
L LaChicaDeLasNovelas New member 11/8/11 #32 ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif ואני לוקחת את נעמונת איתי... ניר המסכן ננטש בארץ
D Don Nirtin New member 11/8/11 #33 ../images/Emo46.gif../images/Emo267.gif יבוא יום ואנטוש אותכן לשנה!