UUUUUUUUUU גם לכם זה מופיע?

yafit75

New member
UUUUUUUUUU גם לכם זה מופיע?

הופיע לי למעלה,,, YAFIT75 הערב את כבר תפוסה??????????? לוחצת,,, ולא עולה כלום!!!! מי תפס אותי ואני לא יודעת???

sahr12

New member
חחחחחחח...לי כתוב...

SAHR12 יש לך באמת קטן???חחחחחחחחח...

yafit75

New member
באמת??????? או שאתה משקר? שקרן!

אם ככה,,,, לי היה צריך להיות כתוב::: YAFIT75, כמה סופגניות אכלת בחנוכה? חחחחחחחחחחחחח

מקסיקני

New member
חחחח סער תגיד לי ...

אתה יכול בקשה ללכת עם הקטן שלך להחליף אותי בייט בבאולינג? שמעתי שמעריכים שם את המנוי ......לקלינקה און... תגיד לי חוץ מזה ...מה אומרים הרופאים זה עוד יגדל?

yafit75

New member
עכשיו אני רצינית,, סער,, אתה יודע

שיש היום ניתוחים להארכת הפין,,,,!!! באלוהים לא צוחקת,,, אני רצינית,,,!!!!!

sahr12

New member
אני מפחד מההרדמה....חחח

אם אני לא אתעורר...לא חבל???חחחחחח

yafit75

New member
אני אהיה לידך,,,,

וואלה,,, תצא משם הגבר המושלם!!!! תאמין לי,, ואחרי שתתעורר ותראה אותי,,, אתה:: ד"ררררררר תביא עוד זריקת הרדמה,,,!!!!

איזה ניתוח מה מדביקים ת´עורלה בחזרה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי יפיתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחח

ע נ ת 3 3

New member
קטן

זה הקטן גדול יהיה

מקסיקני

New member
חחחחחח תגידי תודה

לי כתוב שאמא שלי תסדר לי דייטים.... פתחתי ותנחשו מה ההמלצה ? דייט בבאולינג....איפה פנטום הוא כבר שם שיחליף אותי....

קסומה

New member
../images/Emo6.gifבחיי את גנובה

ניסית ללחוץ על זה? כאילו מה חשבת לראות שם?נסיך חלומות בערום? איזה שרירן חטוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
רגע,, שאני אבין משהו,,

לכל אחד כתוב משהו אחר?????????? וואלה,,, ניסיתי להיכנס,, פעם ראשונה,, לא נתן לי,, פעם שנייה,,, הצלחתי,,, חחחח מנסים למצוא שידוךךךךךךךךך לאנשים נשואים!!!!!! חחחחחחחחחח

קסומה

New member
YYY ניסיתי ולא תאמיני מה יצא לי...

איזה חתיכים..........נראה לי סתם בולשיט. הנה אחד לדוגמא---------------->הישר משם

yafit75

New member
ילעב,,, בלעי,,, כלומר,,, בעלי??????

באמת,,,, בי הלכתי!!!! ואם תראו אותו בסביבה,,, אני לא הייתי פה בכלל!!!! ניפגש מחר!

התקפת לב עשו לי...........חחחחחח

כתבתי הודעה ארוכה בנושא אבל נפלאות התפוז העלימו לי אותה עוד לפני שעלתה לשידור........חחחחחחח ואני חושבת לעצמי יווווו, החליטו להפעיל את פקודת המאסר נגדי ואני יושבת ונשבעת למסך המחשב לא מכירה את בזק בחדרה לא חייבת להם כלום זאת לא אני ומי בכלל אמר להם שאני פה??? חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה