uuuaaa - לא ענית לי על השאלה..

עידו10

New member
אוי נו...

אני הוכחתי הרבה, זה שאת לא מקבלת את ההוכחות זה כבר עניין אחר. לגבי ההגיון, אופי, מחשבות, אהבה, שנאה וכולי, אני אומר לך את הדברים האלה על סמך דברים שראיתי בערוץ 8 ונשיונל ג´אוגרפיק, שמבוססים על סמך עבודות של אנשים שחקרו ועבדו בתחום. MORNING STAR נתן לך פירוט בנושא, ואני לא מבין למה את נתפסת לדברים אלו למרות שהוכיחו לך שהם בעצם חומר. נתתי המון הוכחות, את פשוט לא מקבלת אותן.

giingiit

New member
לא זכור לי שמישהו כתב מה ההרכב

הכימי של הדברים שציינתי למעלה. לא כתבת לי מה ראית בנשיונל ג´יאוגרפיק, אלא שלחת אותי לראות תוכנית טלוויזיה כשאין לי טלוויזיה. זו לא הוכחה. זו התחמקות. יש לך תשובה להרכב הכימי או שאין לך? שאלה פשוטה של כן ולא. הפירוט של מורנינג סטאר התיחס לתופעה שקורית כשיש נתק בין המודע דרך המוח לתת מודע. הגבתי לו שם והסברתי לו למה זה לא מוכיח שרגשות הם חומריים. תקרא את תגובתי אבל כמובן שאם לך כן יש הוכחה והיא אכן עונה על הדרישות, אשמח לשמוע. יש או אין? בברכה תמנה

עידו10

New member
שוב- אני לא מדען

ואת לא יכולה לבקש ממני את כל התשובות. כמו שאת היית מפנה אותי לרב- אני מפנה אותך לטלוויזיה. התוכנית היא היום בערב ולכן עוד לא כתבתי לך מה היה. אני לא בקיא במבנה המוח, ואין לי את הפירוט המלא (כאילו שזה היה מספק אותך...) אבל כמו שאת מבינה בתורה במידה מסויימת, כך אני מבין במדע במידה מסויימת.

giingiit

New member
אז רק תענה לי על שאלה אחת

ואחרי זה אני מתנתקת עד ליום ראשון. אם אין לך את התשובות ועוד לא ראית את התוכנית. מה עושה אותה כל כך בטוח שאתה צודק? מאיפה לקחת את מידת הביטחון הזו בדבר שאין לך בו הוכחה? ולי יש הוכחה לקיומו של בורא עולם, לכן אני בתשובה. אם לא היתה לי הוכחה, לא הייתי בעלת תשובה. הייתי ממשיכה להצביע מר"צ כהרגלי בתור חברת קיבוץ של השומר הצעיר לשעבר. לכן כיום אני לומדת כדי שאבין מה בורא עולם רוצה ממני ויש לי אכן עוד דרך ארוכה מאד לעשות. אבל אני לא יכולה להוכיח לך את זה, כי כל הוכחה שמסתמכת על ידיעה שיש דברים שאינך מוגבלים במקום ובזמן, לא תשמע. איך אסביר לך? אשלח אותך לברר לעצמך כמו שסקול יברר לעצמו אם ירצה. אם חשוב לך לדעת, תשאל את בורא עולם בעצמך. אם לא אז לא. שבת נפלאה לך בברכה תמנה

עידו10

New member
תשובה:

ראיתי תוכניות דומות בעבר, וקראתי דברים בעניין. אם יש לך הוכחה, למה את לא יכולה להוכיח גם לי? לגבי שאלת אלהים בעצמי, ניסיתי- לא קרה כלום, שום דבר לא השתנה בחיים שלי, ולמעשה אפילו נהייתי טיפה מצונן היום. ואם הייתי שואל את ישו? או את בודהא? והייתי מקבל מהם "נס" אז אני אמור להאמין בהם?

"על כל שאלה תשובה", מאת עידו.

עידו, אתה יודע שאתה תענה על כל שאלה שרק תהיה פה, גם אם בעצם אין לך מה לענות. אז אני אומר - אתה לא חייב תמיד לומר את המילה האחרונה, זה כבר נהייה אובססיה..

עידו10

New member
היא ביקשה תשובה...

וחוץ מזה- אתה מוזמן להגיד את המילה האחרונה, רק בבקשה שהיא תהיה "פסיפלורה".

למעלה