על מה אתה מדבר? שופיפיי וויקס בחרו לעבוד עם יוזר ווי לעומת כל האופציות האחרות שיש בשוק.... ויש חברות עם הרבה יותר ניסיון בתחום הנגישות ועדיין ויקס ושופיפיי בחרו להציע ללקוחות שלהם את שירות הנגישות של יוזר!
אני רואה את זה מכמה סיבות:
א' יוזר מתעסקת בבינה מלאכותית, זה לא עוד סתם תוסף הנטמע באתר אלא יוזר עוזרת לבעלי אתרים לשפר את האתר שלהם "על הדרך" ולחזק את מעמדו ודירוגו בגוגל, זה כסוג של בונוס בחבילות שבתשלום ואחד מהכלים שהחברה מציעה נוסף לשירות של הנגישות באתר.
ב' יוזר מציעה את התוסף שלה בחינם על מנת שבעלי האתרים לא יחשפו לתביעות ממשתמשי קצה... כך היא מגדילה את הדאטה שלה בצורה מוגזמת (כפי שהמנכל דיווח אתמול היה גידול של 60% בלקוחות מהרבעון אשתקד). מיותר לציין שלאחר מכן בעלי האתרים ירצו גם להמנע מקנסות שהאכיפה תגבר ואז יוזר תחכה להם בפינה עם החבילה בתשלום ש"תציל אותם" ותמנע מבעלי האתרים לקבל קנסות.
ג' ראית את התוסף של יוזר בפועל על אתר לעומת תוספים אחרים של נגישות?? שמיים וארץ.
כדאי לראות בפועל איך זה נראה כדי להבין, גם אם לא הייתי משקיע בחברה ולא היה לי שום קשר אליה (מציין את זה שלא תחשוב שאני משוחד בגלל היותי משקיע), אבל בתור בעל אתר לא הייתי חושב פעמיים והייתי בוחר ביוזר, גם אחר כך בחבילות שבתשלום.
המודל שלהם לא פחות מנהדר לדעתי.
ורק היום ציינו את יוזר ווי כאחת מתוך 18 חברות צמיחה-טכנולוגיות המובילות והמעניינות בישראל:
https://www.pc.co.il/featured/390480/
לא שזה חדש, אבל צריך באמת להכנס לעובי הקורה כדי להבין מי היא יוזר ווי ולהבין איפה היא תהיה בעוד חמש שנים מהיום. לא המלצה .