userway צמיחה מעניינת

קודם כל תשובה מפורטת מאוד, אבל יש לי שאלה אלייך. רגולציה; שינוי חוקים , הטמעתם , אכיפתם וכדומה זה דבר שלוקח המון זמן.

אם האכיפה זה הכסף הגדול של יוזרוואי, איך ניתן לסמוך על כך שממשלות באמת יקדמו את הנושא הזה מהר ובכך יתרמו לצמיחה המהירה בהכנסות של החברה ?
מניסיוני בכל הנוגע לכל הרגולטורים האלה זה כמו דומינו... זה מאושר במידה אחת שיש לה השפעה על אחרות ותוך זמן קצר רואים את הרוגלטורים האלה מתפשטים במהירות.
זה אולי יקח קצת זמן אני מסכים אבל זה יקרה.
מעבר לכך שהחברה צומחת בקצב מדהים גם ללא הרגולטורים כרגע.
לדעתי האישית עניין של זמן עד שתהיה יותר עניינית גם בשוק הישראלי וגם למשקיעים מבחוץ.
בהצלחה, לא המלצה להשקעה או מסחר.

אני לא הייתי קורא לעצמי עיוור.
ללא ספר הסיכון הוא גדול יותר שמדובר במניות צניחה מהסוג הזה שקצת פחות סחירות וקצת פחות עניין מהגדולות.
אך לאחר החלטה שקיבלתי עם עצמי במסגרת כל האמונה שלי בטכנולוגיה ובכל נושא הai עם ההתפתחות בתחום שבו היא מתעסקת החלטתי שאני מוכן להשקיע בה כי אני רואה פוטנציאל בשוק הזה שהיא לדעתי מתמודדת מעניינת בו בארץ ובעולם.
תודה על השיתוף בכל מקרה לוקח לתשומת ליבי כל דבר שאתה רושם :)

Hanan82Sal

New member
היום יצא לי לקרוא את הכתבה של האנליסט ליאור רבינוביץ, כתבה שאמנם התפרסה לא מזמן, בחודש מאי ומה שמשך אותי במיוחד זה הסקירה על 3 חברות ישראליות בהן יוזרוואי שהן לא מקבלות תשומת לב מספקת בתא והן מוערכות ממש בחסר!
אני ממתין בסבלנות

https://attoday.co.uk/exclusive-bri...h-ai-a-path-to-inclusive-digital-experiences/

מצרף ראיון עם אלון מסון, המנכ"ל של יוזר וואי.

ספק אם ראיתם כי זה יצא לפני יומיים ולא נרשם כאן כלום... בכל מקרה המגזין הבריטי שפרסם את הראיון הוא אחד הפובליקציות המובילות והמוכרות בעולם בטכנולוגיות של נגישות ככה שזה עוד נקודה ליוזר וואי

fridman42

Member
https://attoday.co.uk/exclusive-bri...h-ai-a-path-to-inclusive-digital-experiences/

מצרף ראיון עם אלון מסון, המנכ"ל של יוזר וואי.

ספק אם ראיתם כי זה יצא לפני יומיים ולא נרשם כאן כלום... בכל מקרה המגזין הבריטי שפרסם את הראיון הוא אחד הפובליקציות המובילות והמוכרות בעולם בטכנולוגיות של נגישות ככה שזה עוד נקודה ליוזר וואי
תודה.. אחד המגזינים הנחשבים בתחום הטכנולוגיה בכללי! פרט לנגישות.
מפעם לפעם שאני עוקב אחרי הביצועים של יוזר בשוק העסקי אני מגלה שאלון מסון עושה עבודה נפלאה בחברה, מגיע לו את הבמה הזאת.

תודה.. אחד המגזינים הנחשבים בתחום הטכנולוגיה בכללי! פרט לנגישות.
מפעם לפעם שאני עוקב אחרי הביצועים של יוזר בשוק העסקי אני מגלה שאלון מסון עושה עבודה נפלאה בחברה, מגיע לו את הבמה הזאת.
אשמח שתרחיב על המנכל אם אתה מכיר..
אני מרגיש שזה החור בהשכלה שלי בהחזקה שלי ביוזר וואי, למרות שעד עכשיו נראה שהוא עושה עבודה נפלאה.

החברה זוכה להרבה פרגונים דווקא בפורומים עיתונים ואתרי סיקורים נחשבים בחו״ל מאשר בארץ בצורה די מפתיעה.
אולי שם מבינים את הצורך ואת איכות השירות שהחברה מציעה.
רק השבוע מטא פתחה את פלטפורמת הרשת החדשה שלה והועלו בעיות רבות ותלונות בתחום הנגישות.
זה עולם עצום שבשנים הקרובות יכנס כחוק בכל אירופה.
לא המלצה

_WiseGuy

New member
כל החברות שציינת, שופיפיי, וויקס, איביי.. הן מתעסקות בשלל תחומים, אבל לא עיקר העיסוק שלהם הוא הנגישות.
יוזרוואי לעומת זאת היא חברה שזאת המהות שלה ולכן גם יש לה את הרצון והכלים לפתח את התחום בדרכים יצירתיות כיוון שהם ממש ״חיים״ את התחום- לדוגמה השימוש שלהם בAI לשיפור נגישות אתרים.
לא מן הנמנע שבאחד מהימים כל החברות הגדולות ישתמשו בשירותיהן כחברת SaaS, זה הכיוון אליו העולם הולך- העסקה של מקצוענים, כל אחד בתחומו בתמורה לתשלום חודשי.

כל החברות שציינת, שופיפיי, וויקס, איביי.. הן מתעסקות בשלל תחומים, אבל לא עיקר העיסוק שלהם הוא הנגישות.
יוזרוואי לעומת זאת היא חברה שזאת המהות שלה ולכן גם יש לה את הרצון והכלים לפתח את התחום בדרכים יצירתיות כיוון שהם ממש ״חיים״ את התחום- לדוגמה השימוש שלהם בAI לשיפור נגישות אתרים.
לא מן הנמנע שבאחד מהימים כל החברות הגדולות ישתמשו בשירותיהן כחברת SaaS, זה הכיוון אליו העולם הולך- העסקה של מקצוענים, כל אחד בתחומו בתמורה לתשלום חודשי.
על מה אתה מדבר? שופיפיי וויקס בחרו לעבוד עם יוזר ווי לעומת כל האופציות האחרות שיש בשוק.... ויש חברות עם הרבה יותר ניסיון בתחום הנגישות ועדיין ויקס ושופיפיי בחרו להציע ללקוחות שלהם את שירות הנגישות של יוזר!

אני רואה את זה מכמה סיבות:
א' יוזר מתעסקת בבינה מלאכותית, זה לא עוד סתם תוסף הנטמע באתר אלא יוזר עוזרת לבעלי אתרים לשפר את האתר שלהם "על הדרך" ולחזק את מעמדו ודירוגו בגוגל, זה כסוג של בונוס בחבילות שבתשלום ואחד מהכלים שהחברה מציעה נוסף לשירות של הנגישות באתר.

ב' יוזר מציעה את התוסף שלה בחינם על מנת שבעלי האתרים לא יחשפו לתביעות ממשתמשי קצה... כך היא מגדילה את הדאטה שלה בצורה מוגזמת (כפי שהמנכל דיווח אתמול היה גידול של 60% בלקוחות מהרבעון אשתקד). מיותר לציין שלאחר מכן בעלי האתרים ירצו גם להמנע מקנסות שהאכיפה תגבר ואז יוזר תחכה להם בפינה עם החבילה בתשלום ש"תציל אותם" ותמנע מבעלי האתרים לקבל קנסות.

ג' ראית את התוסף של יוזר בפועל על אתר לעומת תוספים אחרים של נגישות?? שמיים וארץ.
כדאי לראות בפועל איך זה נראה כדי להבין, גם אם לא הייתי משקיע בחברה ולא היה לי שום קשר אליה (מציין את זה שלא תחשוב שאני משוחד בגלל היותי משקיע), אבל בתור בעל אתר לא הייתי חושב פעמיים והייתי בוחר ביוזר, גם אחר כך בחבילות שבתשלום.

המודל שלהם לא פחות מנהדר לדעתי.

ורק היום ציינו את יוזר ווי כאחת מתוך 18 חברות צמיחה-טכנולוגיות המובילות והמעניינות בישראל:
https://www.pc.co.il/featured/390480/

לא שזה חדש, אבל צריך באמת להכנס לעובי הקורה כדי להבין מי היא יוזר ווי ולהבין איפה היא תהיה בעוד חמש שנים מהיום. לא המלצה .

על מה אתה מדבר? שופיפיי וויקס בחרו לעבוד עם יוזר ווי לעומת כל האופציות האחרות שיש בשוק.... ויש חברות עם הרבה יותר ניסיון בתחום הנגישות ועדיין ויקס ושופיפיי בחרו להציע ללקוחות שלהם את שירות הנגישות של יוזר!

אני רואה את זה מכמה סיבות:
א' יוזר מתעסקת בבינה מלאכותית, זה לא עוד סתם תוסף הנטמע באתר אלא יוזר עוזרת לבעלי אתרים לשפר את האתר שלהם "על הדרך" ולחזק את מעמדו ודירוגו בגוגל, זה כסוג של בונוס בחבילות שבתשלום ואחד מהכלים שהחברה מציעה נוסף לשירות של הנגישות באתר.

ב' יוזר מציעה את התוסף שלה בחינם על מנת שבעלי האתרים לא יחשפו לתביעות ממשתמשי קצה... כך היא מגדילה את הדאטה שלה בצורה מוגזמת (כפי שהמנכל דיווח אתמול היה גידול של 60% בלקוחות מהרבעון אשתקד). מיותר לציין שלאחר מכן בעלי האתרים ירצו גם להמנע מקנסות שהאכיפה תגבר ואז יוזר תחכה להם בפינה עם החבילה בתשלום ש"תציל אותם" ותמנע מבעלי האתרים לקבל קנסות.

ג' ראית את התוסף של יוזר בפועל על אתר לעומת תוספים אחרים של נגישות?? שמיים וארץ.
כדאי לראות בפועל איך זה נראה כדי להבין, גם אם לא הייתי משקיע בחברה ולא היה לי שום קשר אליה (מציין את זה שלא תחשוב שאני משוחד בגלל היותי משקיע), אבל בתור בעל אתר לא הייתי חושב פעמיים והייתי בוחר ביוזר, גם אחר כך בחבילות שבתשלום.

המודל שלהם לא פחות מנהדר לדעתי.

ורק היום ציינו את יוזר ווי כאחת מתוך 18 חברות צמיחה-טכנולוגיות המובילות והמעניינות בישראל:
https://www.pc.co.il/featured/390480/

לא שזה חדש, אבל צריך באמת להכנס לעובי הקורה כדי להבין מי היא יוזר ווי ולהבין איפה היא תהיה בעוד חמש שנים מהיום. לא המלצה .
בוקר טוב,
יצאה אתמול עוד כתבה טובה שמדברת על הכלי החדש של יוזר ווי להנגשת קוד שמבוסס על בינה מלאכותית ג'נרטיבית:
https://www.entrepreneur.com/en-au/...-ai-will-enable-more-inclusive-digital/456002

בוקר טוב,
יצאה אתמול עוד כתבה טובה שמדברת על הכלי החדש של יוזר ווי להנגשת קוד שמבוסס על בינה מלאכותית ג'נרטיבית:
https://www.entrepreneur.com/en-au/...-ai-will-enable-more-inclusive-digital/456002
בנוסף לזה אתמול נתנה יום חזק אמש, שפרצה גבול חזק פסיכולוגית (איזורי ה5000).
מעבר לכך בצל של כל העליות האחרונות (17% בחודש האחרון), דוח טוב שמראה על התפתחות החברה, הלקוחות, והלקוחות המשלמים שזה הדבר החשוב ביותר שרציתי לראות.
לא המלצה

למעלה