userway צמיחה מעניינת

בסוף, החברה מפסידה המון כסף, ואין לה מזומנים = עוד ועוד הנפקות וגיוסים ודילולים,
וזה לא שיש לה איזה טכנולוגיה פורצת דרך - אין לה.
וזה לא שיש לה מיליארדים בהזמנות - אין לה,
על כל דולר שהיא מוכרת, היא מפסידה דולר, ככה כתוב בדוח האחרון שהיא פירסמה ל2022
זה לא מתכון טוב לעסקים.
זה הרעיון בחברת צמיחה.
לא יודע אם ראית אבל ממליץ לך לפתוח את דיוון החציון שלהם, רואים שם עלייה ניכרת בכמות המשתמשים ובעוד פרמטרים רבים.
מה גם שכיום השירות שלהם נרכש מבחירה... זה עניין של זמן עד שהדבר יכנס כרגולטור במדינות אירופה ואז זה כבר יהיה דבר מחייב.
יש בה הרבה נקודות אור מעניינות שאני אוהב לראות במניות צמיחה שאני מחפש.
כמובן שזו לא המלצה למסחר או השקעה, דעה אישית שלי בלבד

lemner40

Well-known member
לא הבנתי
1. אתם טוענים שהחברה הקטנטונת הזאת , זאת אפל או נטפליקס הבאות ?
לא, היא לא, כי אין שם פוטנציאל צמיחה גדול, לעלות ממיליון ל2 מיליון, זה 100 אחוז עליה,
אבל בשני המקרים זה כלום.
היא לא תמשיך לצמוח בקצב מהיר שנים, כי אין לה לאן.
2. בכל מקרה, בשנה הקרובה וכנראה בזמן המאד קרוב החברה תצטרך לעשות הנפקה גדולה
מה שאומר דילול רציני, וירידה חדה במניה, כך שכרגע ממש לא נראה לי כדאי לקנות את המניה.
3. נראה לי שאתם יודעים את זה, פתאום משום מקום שורה של כותבים, מתחילים לכתוב עוד ועוד הודעות על חברה קטנטונת שאף אחד לא שמע עליה,
אולי זה כי אני כלב זקן, אבל זה לא נראה לי תמים, כל ההודעות שלכם, אתם בטוח בפוזיציה, ואולי גם יותר.
בקיצור , לא השתכנתי.
אבל שיהיה לכם ולחברה בהצלחה.
אני מאד אוהב סטארטאפים צומחים, אבל צריך להיות לחברה פוטנציאל מכירות של מאות מיליוני דולרים לפחות כדי שזה יעניין.

dw

Well-known member
מנהל
לא הבנתי
1. אתם טוענים שהחברה הקטנטונת הזאת , זאת אפל או נטפליקס הבאות ?
לא, היא לא, כי אין שם פוטנציאל צמיחה גדול, לעלות ממיליון ל2 מיליון, זה 100 אחוז עליה,
אבל בשני המקרים זה כלום.
היא לא תמשיך לצמוח בקצב מהיר שנים, כי אין לה לאן.
2. בכל מקרה, בשנה הקרובה וכנראה בזמן המאד קרוב החברה תצטרך לעשות הנפקה גדולה
מה שאומר דילול רציני, וירידה חדה במניה, כך שכרגע ממש לא נראה לי כדאי לקנות את המניה.
3. נראה לי שאתם יודעים את זה, פתאום משום מקום שורה של כותבים, מתחילים לכתוב עוד ועוד הודעות על חברה קטנטונת שאף אחד לא שמע עליה,
אולי זה כי אני כלב זקן, אבל זה לא נראה לי תמים, כל ההודעות שלכם, אתם בטוח בפוזיציה, ואולי גם יותר.
בקיצור , לא השתכנתי.
אבל שיהיה לכם ולחברה בהצלחה.
אני מאד אוהב סטארטאפים צומחים, אבל צריך להיות לחברה פוטנציאל מכירות של מאות מיליוני דולרים לפחות כדי שזה יעניין.
כפי שאולי ראית למעלה גם אני סקפטי כלפי אטרקטיביות ההשקעה דווקא בסטארט אפ הזה (ויש שלל סטארט אפים בשוק המקומי), כנראה כלב לא פחות זקן ממך :LOL:, אולם דרישה להיקף מכירות שנתי של מאות M$ היא מוגזמת לדעתי בשוק המקומי. רק מעט חברות הייטק ישראליות, לא פחות טובות, הגיעו להיקף מכירות שכזה.
לכן גם כמה עשרות M$ בשנה יהיה הישג יפה מאד מאד באופן אבסולוטי עבורם (בהתעלם משווי המניה המפולפל של היום).
אין פה טכנולוגיה מיוחדת. סתם פיצ'ר בדפדפן. לא רואה למה לבזבז על זה יותר מדי זמן. שיעברו להרוויח ואז נעיף מבט.
אפשר היום להשיג בשוק סטארט אפים בחינם, לפי משקל :p (נגיד דרך אלרון, לא חושב שהסטארט אפים שלה פחות מוצלחים מהדבר הזה)

נערך לאחרונה ב:
כפי שאולי ראית למעלה גם אני סקפטי כלפי אטרקטיביות ההשקעה דווקא בסטארט אפ הזה (ויש שלל סטארט אפים בשוק המקומי), כנראה כלב לא פחות זקן ממך :LOL:, אולם דרישה להיקף מכירות שנתי של מאות M$ היא מוגזמת לדעתי בשוק המקומי. רק מעט חברות הייטק ישראליות, לא פחות טובות, הגיעו להיקף מכירות שכזה.
לכן גם כמה עשרות M$ בשנה יהיה הישג יפה מאד מאד באופן אבסולוטי עבורם (בהתעלם משווי המניה המפולפל של היום).
אין פה טכנולוגיה מיוחדת. סתם פיצ'ר בדפדפן. לא רואה למה לבזבז על זה יותר מדי זמן. שיעברו להרוויח ואז נעיף מבט.
אפשר היום להשיג בשוק סטארט אפים בחינם, לפי משקל :p (נגיד דרך אלרון, לא חושב שהסטארט אפים שלה פחות מוצלחים מהדבר הזה)
כל השקעה כרוכה בסיכון... בסופו של דבר ככל שהסיכון גבר ככה גם הסיכוי.
אני חושב שאתם טועים בהערכתכם כלפי כדאיות ושווי המוצר.
זה שוק פסיכי עם ביקוש עצום, הרי היום האינטרנט הוא הכל.
הם מספקים מוצר שהוא מאסט עבור כל אתר אינטרנט כזה או אחר ומוצר טוב.
היום ההכנסות עדיין קטנות אבל כך גם מחיר המניה באופן יחסי... אני חושב שזו אחלה הזדמנות להתחיל לאסוף, להפך ממכם אני חושב שהמוצר הוא הכרחי ועם נתוני הצמיחה של החברה שפורסמו היא תהיה במקום אחר בשנים הקרובות.

david_st1

Member
תודה רבה לכולם על הדעות!
בעקבות השרשור שפתחתי החלטתי ביום ראשון להשקיע בחברה בסכום קטן יחסית.

רשמתם כאן שהסחירות שלה דלה ואכן זה מה שרואים בחודשים האחרונים אבל אתמול נתפס לי 5,000 יחידות במחיר שדרשתי D=
אתמול באמת היה נפח חריג בעוצמתו ביחס לשאר הימים.
מקווה שמי שרשם כאן שלא מצליח להכנס הצליח בסופו של דבר.

שוב תודה ואשמח להשאיר את השרשור פתוח במידה ויש עדכונים נוספים על החברה כדי שנתעדכן ונחכים ביחד.

תודה רבה לכולם על הדעות!

רשמתם כאן שהסחירות שלה דלה ואכן זה מה שרואים בחודשים האחרונים אבל אתמול נתפס לי 5,000 יחידות במחיר שדרשתי D=

שוב תודה ואשמח להשאיר את השרשור פתוח במידה ויש עדכונים נוספים על החברה כדי שנתעדכן ונחכים ביחד.
נפח חריג מאוד של 26.5k מניות ביחס לממוצע יומי של 600 מניות ולא ראיתי דיווח של בעלי עניין או בסגנון.... בכל מקרה זה תפס לי את העין וגם תפס לי עוד כמה קטנה שרציתי לרכוש.. נהדר

david_st1

Member
תודה רבה לכולם על הדעות!

בהמשך למה שרשמתי לפני כשבוע שנכנסתי ביום שני בשבוע שעבר עם 5000 מניות (מחיר ממוצע של 3050), המניה עלתה עד 44% ממחיר הכניסה שלי ויוזרוואי בסוף נסגרה במחיר של 3689 וכך סוגרת את שבוע המסחר האחרון. בסך הכל עליה של 21% יפים והאמת דיי מהירים, אמנם על הנייר, כי לא בחרתי לממש... כמו שרשמתי אז לפני שבוע, זו השקעה לטווח ארוך!

עכשיו אני חושב לחזק עוד וכרגע אני אחכה לה באזורי 3500 ששם אם תגיע אקנה עוד 5000 מניות.

לא המלצה, בחרתי לשתף ביחד איתכם את ההשקעה שלי.

בהצלחה לכולם !

NatanArno

New member
בבקשה תשאיר פתוח, אתמול היה מסחר עם נר ירוק חריג במיוחד. הדעות לגביה הם לכאן ולשם ושכל אחד יעשה את השיקולים הוא לעצמו.
היום היא עוד 3.5 למעלה ונראה שיש בה עניין.
תודה וחג שמח

בבקשה תשאיר פתוח, אתמול היה מסחר עם נר ירוק חריג במיוחד. הדעות לגביה הם לכאן ולשם ושכל אחד יעשה את השיקולים הוא לעצמו.
היום היא עוד 3.5 למעלה ונראה שיש בה עניין.
תודה וחג שמח
ווליומים חריגים, דבר האמת שמועדד לראות תחלופת ידיים ותנועה, אמשיך לעקוב מקרוב.
טוב לראות תנועה במנייה!

david_st1

Member
יש סיבה לעליה החדה בתוך היום ולסגירה של 6%? בנוסף ווליום חריג נוסף בהמשך לווליום מ22 במאי... נראה כי קונה רציני נכנס לתמונה .

יש סיבה שפספסתי ? או דעות נוספות?

fridman42

Member
יש סיבה לעליה החדה בתוך היום ולסגירה של 6%? בנוסף ווליום חריג נוסף בהמשך לווליום מ22 במאי... נראה כי קונה רציני נכנס לתמונה .

יש סיבה שפספסתי ? או דעות נוספות?
המניה הגיעה לאזורי תמיכה זו הסיבה.
לפחות עכשיו יש קצת נפח במניה הזו.. לא ראיתי מניה ישראלית שנסחרת על ממוצע של 1000 מניות ביום שמאחורי המניה חברה שבאמת מתנהלת טוב ובאמת יש אופק חיובי..
יש בערך מיליון מניות זמינות למסחר אחרי ניקוי של מוסדיים ובעלי עניין שונים שרובם בעלי השליטה, ממוצע יומי למסחר בחברה כזו אמור להיות 5000 אלף מניות (!) שזה ממש לא המצב.

מסקנה ברורה- יש עוד בעלי עניין שאני מעריך אותם בעוד חצי מיליון מניות שמסתירים את זה לעת עתה עם החזקה של 5%< או שלחילופין הבורד שלהם החליט על החזקה דלילה יותר מ5% עד להתפתחויות.

בכל אופן כיוון חיובי לאזורי 4000 שכנראה מץנחליק משם עד ל4800-5000.

המניה הגיעה לאזורי תמיכה זו הסיבה.
לפחות עכשיו יש קצת נפח במניה הזו.. לא ראיתי מניה ישראלית שנסחרת על ממוצע של 1000 מניות ביום שמאחורי המניה חברה שבאמת מתנהלת טוב ובאמת יש אופק חיובי..
יש בערך מיליון מניות זמינות למסחר אחרי ניקוי של מוסדיים ובעלי עניין שונים שרובם בעלי השליטה, ממוצע יומי למסחר בחברה כזו אמור להיות 5000 אלף מניות (!) שזה ממש לא המצב.

מסקנה ברורה- יש עוד בעלי עניין שאני מעריך אותם בעוד חצי מיליון מניות שמסתירים את זה לעת עתה עם החזקה של 5%< או שלחילופין הבורד שלהם החליט על החזקה דלילה יותר מ5% עד להתפתחויות.

בכל אופן כיוון חיובי לאזורי 4000 שכנראה מץנחליק משם עד ל4800-5000.
בדיוק לפי הניתוח שיושב לי על הגרף...
כמו שאמרת הרבה בעלי שליטה ומוסדיים שמחזיקים ברוב מניות החברה שלדעתי זה מה שמוביל לווליומים הנמוכים.
בימים האחרונים עלתה משמעותית התנועה והווליומים בהתאם, משהו מעודד להמשך.
הכיוון חיובי נתנה אתמול בראש.

אחרי עליות מסיביות, אפשר להבחין בבירור בנפחי מסחר הולכים וגדלים (הדבר שהיווה קצת פחד בכניסה עד כה וגם הוא פג).
התווכחנו פה לפני מס׳ שבועות גם על אותה חברה והנה... המספרים מדברים בעד עצמם.
נראה מעולה!
לא המלצה לפעולה כל שהיא.

david_st1

Member
יוזרוואי השלימה פיילוט בהצלחה, מצרף כתבה

https://www.funder.co.il/article/149308
נראה טוב תודה על השיתוף, כנראה זה מה שגרם לקפיצה שלה בשבועות האחרונים.

בכל מקרה הייתה היום סגירה מעניינת כאשר נכנס קונה גדול לקראת סוף המסחר כאשר נסחרה על -6% ברוב היום ולבסוף סגרה ירוק .. נראה מחר איך תתנהג

NatanArno

New member
זה מצטרף לכתבה מחמיאה נוספת שפורסמה השבוע, והיא נמנתה בין החברות שהצליחו להוכיח שהם מוכרות משהו ולא רק חלום

roee1265

Member
סגירה יפה ליוזרוואי השבוע..
אולי כבר בשבוע הבא נראה אותה חגה סביב 4500, הגרף תומך כרגע ומכוון לשם.

סופש נעים

סגירה יפה ליוזרוואי השבוע..
אולי כבר בשבוע הבא נראה אותה חגה סביב 4500, הגרף תומך כרגע ומכוון לשם.

סופש נעים
בטווחים היותר גדולים היעדים שלי אישית הרבה יותר גבוהים
לא המלצה כמובן, כמו שרשמתי אני רוצה לראות שמירה על ווליומים והעברת ידיים ומסחר פעיל

למעלה