useless id

™RA

New member
אגב...

מתי הם חוזרים להופיע בארץ? את מתקוונת לשירים מהדיסק החדש? (bad story happy ending)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
וואי

סתמי ת´פה בבקשה. תודה. ואל תגיבי כי באמת לא מעניין אותי לקרוא מה שאת חושבת שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה

American_Psycho

New member
דווקא..

אמרתי את זה לא משנאה אישית ללהקה או משהו, פשוט הם נהיו ממש גרועים! הדיסק האחרון משעמם וכל מה שהם עושים בו זה להתבכיין. בגלל זה ממש לא אכפת לי מתי הם חוזרים לארץ, או מופיעים, או מוציאים דיסק חדש... כי הם פשוט לא שווים שמיעה כבר.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא מסכים

קודם כל, קצת התחשבות לשאר האנשים בארץ הזאת שכן אהבו את הדיסק החדש ולמה להתבכיין? כי זה ממש לא מה שהולך בדיסק הזה דאשבורד, מתבכיין.. (תקשיבי לסוף של This Bitter Pill) סייבס דה דיי, גם בכיין קטנצ´יק, American Nightmare שוחט חתולים וFrom Autumn To Ashes צורח כמו מופרע ... אבל יוזלס מנגנים פאנק רוק מלודי (נו טוב, פאנק פופ) ומה לעשות שבנות זה חלק מהחיים, וחלק מהמילים מדברות על כמה בחורות שיותם נדלק עליהן אבל זה לא אימו, זה פופ פאנק, זה קופצני ובהופעות של יוזלס סבבה ביותר בכל מקרה, אני לא יכול להכריח אותך לאהוב את הדיסק אם לא אהבת אותו אז אחתום בברכת כל איש באמונתו יחיה, ועל טעם וריח (ומוזיקה) אין להתווכח. למרות שאני צודק

punk223

New member
כמעט כל הפאנק פופ

זה אימו, לא? כאילו כל השירים על הבנות? או שאם לא אז מה ההבדל?

SCaToPHaG

New member
אימו זה בעיקר בשירה המתבכיינת

שברוב המוחלט של המקרים באה עם מילים על אהבה נכזבת וחברוּת כואבת.

dansh

New member
אמו זה ציפור...

אבל זה גם התפתחות של הרדקורפאנק שנוטה לפעמים לכיוון הפרוגרסיבי ולפעמים לכיוון הפופ (
), בין היתר גם הליריקס הם יותר אישיים וגם אנטי מסחריים וכאלה... אה, וגם זה קשור איכשהוא לאינדי...

xero1

New member
לא

גרין דיי, בלינק, ג´ימי אייט וורלד, נו יוס פור א נאיים, מן אלייב, הם ניראים לך אמו? סתם פופ פאנק.

punk223

New member
ברור שג´ימי זה אימו...

אלא מה? במיוחד FOR ME THIS IS HEAVEN

אני לא מסכים אתך

בהופעות של יוזלס רב האנשים באים בשביל לצחוק עליהם כי הם אמו/פופ פאנק מסריח. הגמד

ShLuMp

New member
חחחחח

איזה שטויות! מי שבא להופעות בא בשביל להנות אף אחד לא יבזבז זמן או כסף כדי ללכת לצחוק על להקה... יוזלס אחלה והשירים החדשים שלהם באמת טובים! והם לא מתבכיינים בכלל! זה פשוט פופ פאנק!

כשיש ערב להקות יוזלס לא מופיעים לבד

ובאים ללהקה טובה ואז כשיש יוזלס צוחקים . הוא כל הזמן היה מסתובב במרכז וידידות שלי ממש ירדו על הסולן, מסכן. אני לא יודע להגדיר בדיוק סגנונות בפאנק אבל הם שרים מתוק מדי . רך מדי . לא יודע. זה כמו הייר מטאל .. הגמד

למעלה