useless id

ב.ן.נ.ת.ן

New member
שרים מתוק מידי..? רך מידי...?

מה קרה נשמה? אתה רגיל לצעקות של אבא בבית? לא יכול לשמוע מישהו שבאמת שר? ליבי יוצא אליך ... טוב דיי למה אתה מדבר שטויות, הידידות (הכלות והקשוחות שלך כמובן) יורדות על הסולן? מה לעזעאל זה קשור למוזיקה?... באים להופעות בשביל לצחוק על הלהקה? אל תדבר שטויות, אלו שבאים להופעות ולא אוהבים את יוזלס לא נכנסים פנימה בכלל, והם לא צוחקים על הלהקה או יורדים על הסולן שלה, פשוט לא אוהבים את הסגנון המסויים הזה, ובכבוד חסר לעג נשארים בחוץ. אבל כל אלו שכן בפנים, אוהבים את הלהקה, או לפחות את המוזיקה שלה, או לפחות שיר אחד ישן שהם כתבו לפני שהם נהיו לדברי כמה אנשים פה "גרועים\ממסוחרים\פאנק פופ\דיר חזרים" טוב בקיצור אתה גרוע

אל תזיין לי את השכל!

אני אמרתי את דעתי שהם נשמעים "מתוקים ,ורכים " כמו איזה קוקסינלים. הלהקה לא כזו טובה! הם כולה פופ פאנק מסכן. אני לא ירדתי על הלהקה אז אל תעצבן אותי. אני אמרתי שרב האנשים ששאלתי למה הם באו לראות יוזלס אמרו לי בשביל לצחוק עליהם. עכשיו שתוק . הגמד

ב.ן.נ.ת.ן

New member
מה? עכשיו אתה עושה סקרי דעת קהל?

למה אנשים באים להופעות של יוזלס ? ... בשביל המוזיקה הייתי מנחש אבל שמע, אם לפי הסקר שלך הם באים בשביל לרדת על הלהקה אז שיבושם להם. ועוד משהו, "הם כולה פופ פאנק מסכן", מזאת אומרת? שכל מי שמנגן פופ פאנק הוא מסכן? ושזאת מוזיקה גרועה? או שאתה פשוט קשוח מידי בשביל לשמוע משהו שמקוטלג תחת הקטגוריה "פופ פאנק", זה כל כך עלוב בכל כך הרבה רמות אתה מקשיב למוזיקה רק כי היא נכנסת לקטגוריה שמתאימה ל"תדמית" שלך? ... תעשה לי אתה טובה ותשתוק

חחחחח אל תזיין בשכל אתה לא מכיר

אותי בכלל. אני לא אוהב פאנק פופ זה לא הטעם שלי פשוט. כמו שלמשל אתה לא תאהב הארדקור פאנק או אוי (זה סתם דוגמא) . ודי להתייחס לכל מילה שלי. שתוק כבר ! ורב האנשים באים ללהקות שמופיעות יחד עם יוזלס , לפחות אלו שאני מכיר . וכל אלה צוחקים על יוזלס. הגמד

ב.ן.נ.ת.ן

New member
יאללה, לסגור ת´בסטה

אני אוהב כל סוג מוזיקה, אם זאת מוזיקה טובה, אז היא טובה, ממש לא משנה לי אם עושה אותה פאנקיסט קשוח או נמושה פדופילית כמו יותם לא הטעם שלך? אחלה, את זה אני מקבל. להגיד שהם סתם גרועים כי הם עושים פופ פאנק זה דבילי, כי זה אותו הדבר כמו שאני אגיד שכל הבלאק מטאל זה חרא, כי יש להם פוזה (666! /\W/\ !) והאנשים שדיברת עליהם, שבאים להופעה, נכנסים אליה, ונשארים בשביל לצחוק על הלהקה? ... עלובים. אתה לא אוהב את הלהקה, צא החוצה. במזור לא סבלתי את nerve, אז יצאתי החוצה בגיל ודיצה
|צעד תימני| בכל מקרה, יצאת בסדר
פעם הבאה תגיד פשוט מהתחלה "אח שלי, זה לא my cup of tea" ונסגור עסק ...... האלוקים אוהב את כולכם

|כן | סולחה :)

אני לא אמרתי שהם דבילים כי הם עושים פאנק פופ. פשוט הם לא הטעם שלי. ובהופעה שלהם יצאתי החוצה לשתות שוקו. ויש לי טעם מגוון לאללה :) ממטאל עד בלוז ורוק ישראלי שנדחף באמצע. הגמד

הופעות-יוזלס

תמיד אנשים יורדים על יוזלס אבל בואו נודו כשמישו בא להופעות שלהם תמיד איכשהו כולם יודעים את המילים... ואם יוזלס באים להופיע רוב הקהל בא בשבילהם... ואלכס עדין לא שכחתי לך על הרעותניקיות זנותיות או משו בסיגנון...

אני לא אמרתי שכל הרעותניקיות!

גרר הלוואי והייתן זנותיות
ויוזלס עושים פופ פאנק. אני לא אוהב את הסגנון ככה שאני לא יכול בדיוק להעריך עד כמה הם טובים או גרועים. אני אומר רק שאני לא אוהב אותם ושמלא אנשים באים לצחוק עליהם בהופעות. אה ושיש שמועות שהסולן פדופיל אבל למי אכפת. הגמד

Sham 69

New member
אממ.. אני מכיר את השיר הזה

כבר יותר מכמעט שנה בערך.. אז איך שיר חדש.. הם בטח לא עידכנו את האתר..

themisfits

New member
אלכס נו באמת!

אלכס אתה בחור נחמד..לא יפה שאתה יורד על אח שלי!

הסולן של יוזלס אח שלך??

חחח :) גדול! ואני לא יורד עליו . אני כולה אומר שאני לא אוהב את מה שהוא יוצר . ושרב החברים שלי שבאים להופעות פאנק באים בשביל לצחוק עליהם :) אגב למי שרוצה לדעת ביום שבת יש הופעה של אינפקציה יחד עם קרוספייר . הגמד

voodoo

New member
הסולן של אזעזל אמר לי על הופעות כבר

ביום ראשון ..התימני הקטן הזה
הפעם היחידה שאני יוצא מהבית ועוד לאוזן השלישית ודווקא בו אני חייב להתקל..התחיל להרצות לי שראפסודי זה ספיד מטאל או משהו כזה
אהה..ולא הולך לאינפקציה ..יאק

למעלה