usa

beatman

Member

Astroo

New member
זה לא עניינה של ישראל

איזה סטטוס מקבל יהודי זה או אחר שאיננו אזרחה במדינה שלישית.
יהודי התפוצות אינם רכושה של ישראל.

beatman

Member
אם ישראל מוגדרת הבית הלאומי של היהודים

זה בהחלט עניינה.

Astroo

New member
הבית הלאומי = זכותם של היהודים לחיות כאן

אבל אין לישראל שום סמכות חוקית בינלאומית לגבי יהודים שאינם אזרחיה.

"עלוקה אופורטוניסטית"? אתה טוען שישראל רואה |

ביהודי ברה"מ עלוקות אופורטוניסטיות בפוטנציה שתכננו להסתער על ארה"ב בהזדמנות הראשונה וישראל נחלצה להגן על ארה"ב מפניהם?
כי כאן סיפר לנו הממסד האשכנזי שמדובר בעלייה ציונית לעילא ולעילא שבאה להציל אותנו.

אמרתי שאם למישהו ממש בוער להגר למקום אחר

רצוי שיעשה את זה בזכות כישוריו ויכולותיו ולא בתואנת 'פליטות' וכו'. את היהודים שיצאו מרוסיה אתה יכול להמשיל לבחורה ששני גברים נלחמים עליה. זה אומר "כולה שלי" וזה אומר "כולה שלי". ארה"ב הרוויחה מאוד מאותם יהודים שהיגרו אליה למרות שסטטוס הפליט ניתן להם מלכתחילה כדי לנגח את בריה"מ. גם ישראל הרוויחה המון מאותה העליה. לא הייתי מדבר במושגים דמגוגיים ופופוליסטיים כגון "הצילה אותנו", אך בהחלט תרמה לנו לא מעט. כל זה כמובן לא שולל את העובדה שהרבה מהם לא רצו להגיע הנה, והממסד הישראלי, כמו לוחם סיירת מטכ"ל מהולל, ניתב את דרכם לכאן מבלי לבקש את רשותם והסכמתם לכך.

איך זה שלציונים בער להגר למקום אחר?

ולא ראיתי שארה"ב נלחמה עליהם, תראה לי איפה ראית את זה אני סקרן.

איפה אמרתי שהם כולם היו ציונים?

איפה אמרתי שארה"ב נלחמה עליהם? מה שכן אמרתי (פעמיים לפחות) זה שארה"ב נתנה להם להגר אליה בתואנת פליטות כדי לנגח את בריה"מ ולהביך את משטרהּ. כל זה היה בתקופת המלחמה הקרה. עם זאת, ארה"ב גם הרוויחה אזרחים יצרניים ומשכילים שתרמו לה מאוד.

ומה דעתך על ההטבות הרבות ועל החיבוק המאוד חם שיהודי רוסיה קיבלו בגרמניה, המדינה שאתה כל כך מעריץ?

http://www.nrg.co.il/online/11/ART2/450/476.html

גרמניה, דווקא היא, עושה כל מאמץ למשוך אליה יהודים. יוצאי מדינות חבר העמים זכאים שם לדמי מחיה, דמי ביגוד, דירה ועוד שלל הטבות. המדינה מממנת בנדיבות גם את הפעילות של הקהילות היהודיות

"ההגדרה של יהודי ברית המועצות כפליטים פוליטיים זיכתה אותם כאן באשרת שהייה לכל החיים, במימון של דירה, בדמי ביגוד ובדמי מחיה שגובהם פי שניים וחצי מדמי אבטלה. בנוסף הם זכאים לקורסים בגרמנית ולהכשרה מקצועית. לפי חשבון שעשינו, ליהודי ממוצע נשארים פה ביד מדי חודש, אחרי כל ההוצאות, לפחות 600 אירו. בנוסף צריכים לזכור שקצבאות הילדים פה גבוהות, וכך גם מענקי הלידה. בקיצור, גן עדן בהתגלמותו".

נו, מה תגיד על זה? דרך אגב, בתור אחד שהשב"כ כל הזמן רודף אותו, איך זה שאתה מצליח לכתוב כל כך הרבה הודעות?

תחליט, אם לא ציונים אז עלוקות אופורטוניסטיות

אין כאן עוד אפשרויות.
הממסד האשכנזי פחד שנגלה את האמת האופורטוניסטית ולכן הזדרז לשווק לנו אותם באקט יחצני פתטי של ציונים שמצילים אותנו
(הרבה מזרחי מחמד דפוקים שאולפו במשך שנים כאן, בכח, על בסיס תורת הגזע האשכנזית של הנמלטים הקודמים מרוסיה קיבלו את זה בהתלהבות).

לא רק שהפכת דובר רשמי של מדיניות החוץ של ארה"ב, (ארה"ב רצתה אותם בשביל לנגח את המשטר הרוסי),
אתה פתאום גם לא זוכר מה אמרת בפוסט הקודם על זה שארה"ב נלחמה לקבל אותם..? (מתי מגיע השלב שתספר לנו שהם גם המציאו את החשמל והאינטרנט?)

לגבי גרמניה, יותר פאטתי מזה לא הייתי יכול להעלות על הדעת, גרמניה רואה בהם סוג של חיות מחמד שאחרי שכמעט הצליחה לחסל אותם
מטפחת כמה מאלה ששרדו בעיקר לצורכי תעמולה ומצפון שבאופן יותר פאתטי מעדיפים ללכת לגרמניה שכמעט חיסלה אותם במקום לישראל
שקמה כדי להגן עליהם, מה שמחזיר אותנו למוטיב החוזר של העלוקות אופורטוניסטיות..

אתה באמת חושב שהשב"כ הדפוק מעדכן אותי בכל הדיונים ו\או ההחלטות שלו לגבי? אני יכול רק להעלות השערות ולהעריך בצירוף דיווח
ופירוט ההתעללות הטכנולוגית היצירתית שלהם והתכיפות שלו. (אבל אתה הרי יודע יותר טוב ממני..).

בכל אופן, למי שעדיין עוקב, ההתעללות נמשכת כל הזמן בעיקר באופן אוטומטי, מה שמשתנה זאת התדירות.ולפעמים תופעות חדשות כנראה לצורכי אימונים או תירגול
או סתם סדיזם אשכנזי שאנחנו מכירים כל כך טוב במשך דורות.
אגב, את ההתעללויות האחרונות הם עושים דרך הכבלים, כמו "תקיעת" תוכנית באמצע השידור ואז שחרור אחרי כמה דקות, או לחצן ה-START OVER שפתאום מחזיר
לכל מיני תוכניות אחרות חוץ מאת זאת שרציתי לראות..

בגזרת המחשב, הרוחב פס מוקטן בהתאם לכתיבת התכנים\טוקבקים לפעמים עד לשברירי בתים לשניה למשך דקות ארוכות ובאופן דיפרנציאלי, כלומר, בעיקר
לתפוז ובעיקר לפורום ספציפי בתפוז..
גלישה ביו טיוב "נתקעת" כל כמה שניות לפרקי זמן משתנים כבר חודשים ארוכים, כפי שהגדיר המתכנת של המחלקה טכנית בשב"כ גם ברזולוציות הכי נמוכות.

לגבי שימוש בחומרים כימיים\ביולוגיים אני יכול רק לנחש.

את הלגיטימציה העולמית להתקיים הממסד האשכנזי הולך ומאבד מבחוץ וגם מבפנים וזאת התנהגות שמעידה על פאניקה.

למעלה