תחליט, אם לא ציונים אז עלוקות אופורטוניסטיות
אין כאן עוד אפשרויות.
הממסד האשכנזי פחד שנגלה את האמת האופורטוניסטית ולכן הזדרז לשווק לנו אותם באקט יחצני פתטי של ציונים שמצילים אותנו
(הרבה מזרחי מחמד דפוקים שאולפו במשך שנים כאן, בכח, על בסיס תורת הגזע האשכנזית של הנמלטים הקודמים מרוסיה קיבלו את זה בהתלהבות).
לא רק שהפכת דובר רשמי של מדיניות החוץ של ארה"ב, (ארה"ב רצתה אותם בשביל לנגח את המשטר הרוסי),
אתה פתאום גם לא זוכר מה אמרת בפוסט הקודם על זה שארה"ב נלחמה לקבל אותם..? (מתי מגיע השלב שתספר לנו שהם גם המציאו את החשמל והאינטרנט?)
לגבי גרמניה, יותר פאטתי מזה לא הייתי יכול להעלות על הדעת, גרמניה רואה בהם סוג של חיות מחמד שאחרי שכמעט הצליחה לחסל אותם
מטפחת כמה מאלה ששרדו בעיקר לצורכי תעמולה ומצפון שבאופן יותר פאתטי מעדיפים ללכת לגרמניה שכמעט חיסלה אותם במקום לישראל
שקמה כדי להגן עליהם, מה שמחזיר אותנו למוטיב החוזר של העלוקות אופורטוניסטיות..
אתה באמת חושב שהשב"כ הדפוק מעדכן אותי בכל הדיונים ו\או ההחלטות שלו לגבי? אני יכול רק להעלות השערות ולהעריך בצירוף דיווח
ופירוט ההתעללות הטכנולוגית היצירתית שלהם והתכיפות שלו. (אבל אתה הרי יודע יותר טוב ממני..).
בכל אופן, למי שעדיין עוקב, ההתעללות נמשכת כל הזמן בעיקר באופן אוטומטי, מה שמשתנה זאת התדירות.ולפעמים תופעות חדשות כנראה לצורכי אימונים או תירגול
או סתם סדיזם אשכנזי שאנחנו מכירים כל כך טוב במשך דורות.
אגב, את ההתעללויות האחרונות הם עושים דרך הכבלים, כמו "תקיעת" תוכנית באמצע השידור ואז שחרור אחרי כמה דקות, או לחצן ה-START OVER שפתאום מחזיר
לכל מיני תוכניות אחרות חוץ מאת זאת שרציתי לראות..
בגזרת המחשב, הרוחב פס מוקטן בהתאם לכתיבת התכנים\טוקבקים לפעמים עד לשברירי בתים לשניה למשך דקות ארוכות ובאופן דיפרנציאלי, כלומר, בעיקר
לתפוז ובעיקר לפורום ספציפי בתפוז..
גלישה ביו טיוב "נתקעת" כל כמה שניות לפרקי זמן משתנים כבר חודשים ארוכים, כפי שהגדיר המתכנת של המחלקה טכנית בשב"כ גם ברזולוציות הכי נמוכות.
לגבי שימוש בחומרים כימיים\ביולוגיים אני יכול רק לנחש.
את הלגיטימציה העולמית להתקיים הממסד האשכנזי הולך ומאבד מבחוץ וגם מבפנים וזאת התנהגות שמעידה על פאניקה.