USתלת מימדי

ליפופה

New member
USתלת מימדי

יש למישהי מושג איפוא מבצעים את הבדיקה הזו והאם נותנת את אותה אינדיקציה כמו צילום רחם והיסטרוסקופיה?

ליפופה

New member
../images/Emo124.gif........./images/Emo53.gif

מי עברה בדיקה כזו? מי שמעה? במה מדובר,אשמח לקצת אינפורמציה.

פּוֹנְג

New member
מצטערת, אני את הזקיקים שלי רואה

בחד מימדי. אבל זה רעיון אולי יהיו יותר בתלת?

ליפופה

New member
תלת מימדי לבירור לפני היסטרו

מי עברה? מי שמעה? אני זוכרת כאן דיון בפורום.

s h i r a 3 0

New member
מצטערת ליפופה. אני שמעתי על שימוש

בתלת מימדי רק בזמן ההריון אבל לא לפני היסטרוסקופיה. הרופא המליץ על זה? זה מוזר כי אם הולכים להיסטרו אז הוא כבר יראה מה שצריך הרבה יותר ברור. אולי זו דרך חדשה לבדוק אם נחוצה היסטרו? על mri לרחם לא שמעתי.

ליפופה

New member
שירה

אני לא יודעת ממש אבל מסתבר שיש תמיד חידושים .אני מניחה שהבדיקה הזו לא מהימנה כמו היסטרו אבל יכולה לתמוך או לשלול ממצאים של היסטרו'. ישנה עוד בדיקה ואין לי שמץ של מושג מהי ונקראת MRI וכנראה גם מסבירה דבר מה על הרחם.

s h i r a 3 0

New member
אם עשית היסטרו' אז זה נראה לי מיותר

גם אם לא מזיק, כי ההיסטרו' הרבה יותר ברורה ובעזרתה פשוט רואים בעין מה קורה. אולטראסאונד זו כנראה תמיד השערה. אבל מעבר לזה, לא יודעת, אולי זה משהו חדש - אולי תהיה כאן מישהי שתדע.

bip2

New member
היי

היי ,שתי הבדיקות מנסות לודא כי מה שראו בצילום הרחם ובעיקר בהיסטרוסקופיה היא אכן מחיצה ולא רחם דו-קרני,כלומר שזוהי מחיצה שניתנת להסרה ע"י נותוח ולא הצורה המובנת של הרחם מבפנים ומבחוץ.אני עברתי אולטרסאונד תלת מימדי ואיבחון אצל פרופ' מייזנר גם פרטי וגם בבלינסון. למרות שהודאות הגדולה ביותר היא ע"י MRI או לפרסקופיה אותן לא עברתי.

ליפופה

New member
תודה בנות

הכי הרבה לומדים בפורום הזה. בחיי..... הפרופ מייזנר הזה מומחה לנושא? ביפ מה שאת אומרת שאם הרחם דו קרני ולא מחיצתי אז אי אפשר להסיר בניתוח ( בהיסטרו ניתוחית?)

bip2

New member
ממה שאני הבנתי

אם הרחם הוא דו קרני ולא מחיצתי כלומר בצורת לב מבפנים ומבחוץ אז אי אפשר לנתח אבל אני חושבת שדו קרני ממש הוא די נדיר וגם אז הרירית לכל אורכו היא כשירה להריון בריא שלא כמו המחיצה

פּוֹנְג

New member
שאני אבין,../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif MRI הוא אמין יותר

מצילום רחם והיסטרו.? האם זה MRI ספציפי או ש MRI בטן ואגן מספיק לצורך זה? ת'שמעי, אם אכן זה כך אז אני רותחת כי הרופא ששלח אותי להיסטרו. וצילום רחם ידע שאני אחרי MRI. אז בבקשה, לפני שאני רותחת לחינם....

ליפופה

New member
תגידי ובתכלס

איזה רמת אינפורמציה קיבלת על הרחם ? מבצעים רק בהדסה?

ליפופה

New member
הבהרה

פונג לא התכוונתי למה מצאו אצלך ...אלא בכללי מה הבדיקה הזו מאפשרת לאבחן כמו שצילום רחם מסביר את מצב החצצוצרות והיסטרו את פנים הרחם.

למעלה