unfinished life

unfinished life

זה מתקרב...
ביינתים אני יכול לספר לכם שהסרט הולך לצאת כבר בסופ"ש הקרוב בארה"ב באופן מאוד מאוד מאוד מצומצם- הוא יוצג רק בכ- 700 בתי קולנוע בכל ארה"ב... שבוע הבא הוא יצא במתכונת יותר רחבה
מקווה שיהיה טוב

והנה העמוד

של הסרט באתר SERET..... כאן! ושם הסרט בעברית הוא "חיים לא מושלמים"
אני אהבתי יותר את "בלתי גמורים" אבל חפיף
באותו סופ"ש מתחיל להציג בארץ גם "האחים גרים- למבוגרים בלבד" אבל חוץ מזה כלום

Lopezit

New member
חח מעניין מי סיפר לך

דרך אגב... הבכורה תהיה ב6\7 לא זוכרת בדיוק לחודש לא ברור לי למה עשו את זה כ"כ קרוב לבכורה בקולנוע אבל שיהיההה אני מקווה שג'ן תפציף הופעה כברררררררררר

Lopezit

New member
אז מאיפה עוד אתה יכול לדעת?../images/Emo3.gif

והבכורה בניו יורק ב7 לחודש

חדש123

New member
יא אני מאוד מקווה שהיא תפציץ הופעה!

איזה קטע מקודם אני רואה את הטלנובלה"מישהו שומר עליי"והיה איזה סצנה של שתי בנות בבריכה והם היו עם רדיוו ופתאום מה אני שומע? אני שומע שברקע מתנגן לו השיר גיט רייט יענו הם שמעו אותו ! הייתי בשוק!!

QueIronia

New member
מתי הוא יוצא בארץ../images/Emo35.gif

ב- 7 נכון
אז שישי הבא סינמה סיטי

QueIronia

New member
../images/Emo10.gif. אני בשבוע האחרון לא חי כ"כ

בבוקר לומד למבחן אמי"ר כדי שיהיה לי פטור באוניברסיטה מקורס באנגלית בסימסטר א' (פיספסתי בנק' את הפטור בפיסכומטרי - צריך 134 בפרק של אנגלית ולי היה 133
) ובאחה"צ+ערב עובד... אז עוד שובעיים סינמה סיטי... ממילא שבוע הבא כנרת

Lopezit

New member
אם אתה אומר סינמה סיטי

אפשר לעשות איזה מפגש קטנטן ולהיפגש כולם לראות תסרט בסינמה סיטי

QueIronia

New member
בלתי אפשרי מבחינתי ../images/Emo3.gif

מסיבה מאוד פשוטה שגם את SWD וגם את MIL אף אחד מהחברים שלי לא הסכים לראות בקולנוע ועכשיו יש סרט איכותי אז אני גורר את כולם
בעצם לא כולם... יש לי ידידה אחת שממש רצתה ללכת איתי ל- SWD וכל פעם שניסנו לקבוע לא הסתדר (במשך איזה 3-4 חודשים ניסנו לקבוע ולא הסתדר, ואז אמרנו שנקח את זה ב- DVD וגם לא יצא ובלה בלה בלה
)

QueIronia

New member
חוצמזה שאני תמיד עובד בערב

ולכן רק שישי/שבת אפשרי מבחינתי כי כשאני עובד אני בלי
ואני מסיים רק ב- 22:00. במקרה הטוב אני ב- ב- 22:35 בבית ואז אני צריך לבוע להרצליה ונגיד שאני אתארגן מהר ואגיע עד 23:10, כבר לא יהיה כרטיסים ל- 24:00. אבל תלכו בכיף
תקימו התנחלות של מעריצי ג'ניפר ותשגעו אנשים שבאו לראות סרט שיראו את AUL במקום מה שהם תכננו.

oren456

New member
תודה על העידכונים

אני כבר לא יכול לחכות שהוא יצא, אבי אני קובע כבר מעכשיו שאני ואתה הולכים לסרט הזה. טוב?

למעלה