Under the bridge - אקורד לא מוכר

• פותח הנושא SVS1
  • פורסם בתאריך

SVS1

New member
Under the bridge - אקורד לא מוכר

היי אני מניח שכולם מכירים את השיר של RHCP - UNDER THE BRIDGE אני די תקוע מכיוון שיש שם אקורד שאני לא מכיר או פשוט לא מזהה אותו בצורה נכונה. זה האקורד שבבית. יש את E|B|??| ושאר האקורדים. מישהו מכיר?

new blood

New member
לא ברור...

אתה רוצה שנגיד לך איזה אקורד הבנדאם שבתמונה עושה? אם כן, פשוט תבדוק באתרי אקורדים או שתנסה להוציא משמיעה... אם לא הבנתי אותך נכון תסביר... אני יודע לנגן את כל השיר ואין בו אקורדים מסובכים...

Frgr

New member
לפי מה שאני יודע

האקורד השלישי בבית זה C#m, אני מניח שג'ון ניגן את זה אוקטבה למעלה, באצבוע הזה: 13 14 13 15 16 X

ממ.

ג'ון מנגן את הC#M באיצבוע של F.יעני 911999. אני מבין את השאלה,הוא בטח למד את זה מטאב.בטאבים רואים את הפריטה המדויקת של ג'ון,והוא מעוות לאקורד הזה את הצורה בפריטה שלו,בבית הראשון.

SVS1

New member
....

האמת שניסיתי להוציא אותו משמיעה אבל הסתבכתי, אז ראיתי שאת הקליפ שלהם ביוטיוב. אם אוכל לקבל עזרה על המשחק או על האקורד מדויק אני באמת אשמח!

נמ.

ג'ון מנגן את הC#M באיצבוע של F.יעני 911999. זה האקורד שהוא מנגן.הרצף מספרים הזה.אגב,לעבור בסלייד בין האקורד שלפניו לאקורד הזה,נותן סאונד חביב ביותר ומה שג'ון עושה בשיר,בעיקרון.

3Style

New member
נדמה לי שהולך ככה:

הכל עם ברה: E|B|C#m|G#m-A זה הבית כמסומני עם קישוטים. בסוף יש Emaj7.LET RING.

SVS1

New member
תשובות :)

דבר ראשון, תודה על התגובות:) דבר שני, יש קטע בשיר שהוא עושה את האקורד הזה ודי משחק עליו... הנה הקליפ מיני הזה: http://www.youtube.com/watch?v=VYbAEVEa8eU&mode=related&search= אני רוצה לדעת איזה אקורד הוא עושה בשביל לשחק איתו קצת ולעשות את המעבר הזה שבין B לאקורד הזה באופן מושלם.

למעלה