Under a Glass Moon - כל השיר

• פותח הנושא Y036
  • פורסם בתאריך

Y036

New member
שמע

פורטנוי ופטרוצ'י (גיטרה תופים) עושים את הלהקה לדעתי. רודס (קלידים) גם תורם קצת. מיונג (בס) סתם טכני, ולבריי הזמר סתם קנדי שמן.

חחח למה למה כולם שונאים את לברי ../images/Emo6.gif

הבן אדם תותח... נכון שהייתה לו תקופה קצת לא טובה בלשון המעטה, אבל הוא תותח
. ורודס תורם קצת?!@*@&)* חחחחח XD!!! הבן אדם פשוט KEYBOARD WIZARD, מעבר למהירות והדיוק שהוא מנגן, הוא פשוט מוסיף כלכך הרבה ללהקה, רק תשים לב כמה צלילים נוספו בכל שיר, תראה שיר פשוט טכנית למשל כמו the answer lies within עם כל הכינורות וכל הדברים שהוא מוסיף... לגבי מייאנג - ממש לא סתם טכני - הוא בסיסט מטורף. וזהו

Y036

New member
שמע הוא באמת אחד הטובים שאני מכיר

אבל אני הרבה יותר מעריך את פורטנוי ופטרוצ'י. ללבריי הייתה דלקת או משהו והוא לא יכל שיר מתישהו. אני אוהב אותו בדיסקים, אבל בהופעות הוא פשוט חרא. גם ככה זה עם אקסל רוז, בתקופה היותר טובה, לפני שגאנז התפרקו. נגיד אצל ברוס דיקנסון, הבנאדם תותח, בהופעות הוא הרבה יותר טוב. גם מה שטוב אצל מיידן, שהשירים שלהם בהופעות פשוט נעשים הרבה יותר טובים, יש להם שואו מטורף.

אני מת על דיקנסון...

בכל אופן לברי באמת הייתה לו תקופה ממש רעה... כמו ב LIVE SCENES FROM NY.. אבל בסקור הוא שיחק אותה... באמת הוא נתן את הכל מעצמו. ויש קטעים של קווין שאני מת עליהם... YTSE JAM למשל, קבל תביצוע: http://youtube.com/watch?v=sTp2BopNZFI

yotamn9

New member
אני חושב שרודס תורם הרבה מאוד

מותר לך לא להתחבר אליו, אבל אי אפשר להתכחש לעבודה המדהימה שהוא עושה בכל שיר.

למעלה