una noche mas-הופעה!!

Lopezit

New member
תמונות חדשותתת

אני לא מצליחה לשים אותם אז כנסו לקישור למטה... ותראו איך היא מתפקעתתתתתתתתתתתתתתת מצחוק!!!!!!!!!!!!! ואיזה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני דורשת תגובות!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוווווווווווווווווו

וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו *מחכה שההופעה תרד*

Lopezit

New member
ושירה ואני הגענו למסקנה ש

לבן גדלה כרס חחחחחחחחחחח
והוא גם צריך להבין שהזקן הזה מגעיללללללללללללללללל הוא שעיר מידי!!!!!!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifתיקוןןןןןןןןן

בן מתחיל לגדל כרס וזה לא טוב והוא לא שעיר מדיי פשוט לא מתאים לו זקן

Lopezit

New member
הקפצה הקפצה הקפצההההההההההההההה

תגיבווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הרגע ראיתי תהופעהההההההההההההההה איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה רעים אתם

jenny2005

New member
למה זה לא מוריד לי ? =\

אני כבר שעה מנסה להוריד... זה לא מוריד הדך הוא "לא ניתן להציג את השרת" אוףף.. ווואיייי ואיזה מושלמיםםםםם יווו ושמם לב שכל השחקנים בזמן האחרון מנסים לגדל זקן? כחו לדוגמא את בראד פיט גם הוא גידל זקן.. איכס... הוא היה כזה מושלם לפני זה..... ובן.. לבן יש פרצוף מוזר ואני לא יודעת למה הוא מגדל זקן.. זה מוזר כי הוא ניראה כאילו הוא יצא משבעה..

QueIronia

New member
רק עכשיו הורדתי../images/Emo26.gif

מאכזב ביותר
לדעתי היא הייתה ממש לחוצה מזה שהיא שרה שיר בספרדית Live, כי לא היה לה בכלל ביטחון באיך שהיא רקדה והקול שלה רעד קצת
ג'ניפר היא פרפורמרית מדהימה, אבל ההופעה הזו היא פשוט לא משהו...

Lopezit

New member
אוף איתךךךךךךךךךךךךךך

ועם המשפטים האלהההההההההההההההההההה כל דבר יש לך היערותתתתתתתתת נראה אותך שר מול 100000000000000000000000 אנשים וזאת אחת ההופעות הראשונת שלה!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifסליחהההההה???????????

נראה אותך שר ככה באחת מההופעות הראשונות שלך מול מלא אנשים...ועוד זקנים...לא מעריצים שלך או משו...אנשים שאתה גם צריך לעשות עליהם רושם...נראה אותך!!!

למעלה