Uk Home Office

אני ישראלי

אני דיסלקט אין לי מקלדת עיברית אבל יש לי ים שגיאות ועדיין לא הבנתי איך רגע אחד את מסורבת ויזה באנגליה ורגע שני את חיה שם 10 שנים ?? ונשואה שאת בכלל בת 27 כלומר בגיל 17 התחתנת ועברת לאנגליה? סחטין עליך קיצור יאללה ניגמרה לי הסבלנות

verawolf

New member
נו ואני דיסלקאית....

תקרא לפני שאתה מתנפל. כתבתי: בעליגר פה 10 שנים!!! ואני לא טורחת לשנות את הסטטוס שלי. עזוב. רוצה שאני יעזוב את הפורום? מה הקטע שלך?

האמת שאני אשם וסליחה

אולי בטעות שיכתי אותך כ
ית שהיתה פה לאחרונה ושפטיתי יותר מידי מהר אם כן , ואת לא
ית רגזנית אז עימך הסליחה

וואי וואי ....כל ה4 בבן אדם אחד?

הדבר היחיד שאפשר להגיד זה.... חברי הפורום משתתפים בצערך...
יקירתי כמה מילים.... עזבי...אחותי... תקחי את הפורום בצחוק וסבבה ..אל תהיי כזאת רצינית....החברה רק מתלוצצים איתך....
אם את ממש לחוצה לתשובה תתקשרי לרשויות....אני מעולם לא דרכתי באנגליה אז אין לי מושג...צ'טערת... דרך אגב גם אני אוהב חתולים.....אבל אם מישהו ישאל ...אני תמיד יכחיש

אבל פרנקפורט באמת מזכירה את דימונה

תלוי איפה כמובן, ראית את אשבורן? תקעו אותך במלון בקייזרשטרסה? בחודש הראשון שהייתי שם המקומיים הזהירו אותי שמסוכן להסתובב בצד השני של הנהר. כל מה שנשאר לי לעשות זה להסתובב ברומר וצייל ולמלמל שהבריטים לא החריבו את העיר מספיק. לפחות היה שוק טוב בשבת ופסטיבל קובני.

amitm5

New member
כמה שיותר יחשבו ככה זה יותר טוב לי

כי ככה אני בטוח שרק ישראלים איכותיים, שלא ממלמלים לעצמם ואח"כ "נתקעים" במלון, יבואו לכאן....אבל לפחות חוש הומור טוב יש לך כנראה בהשפעת האלכוהול בברגר-שטרסנפסט (לא קובני ולא נעליים)

עברו כמה שנים מאז

והיה פסטיבל קובני נפלא ב-2003. היה קיץ חם במיוחד ולסגור את היום עם מוחיטו קרים וסיגאר שגולגל זה עתה מול במה עם ריקודים קובנים היה הרבה יותר מרענן מיום של פגישות באשבורן. אני בהחלט מקווה שלא תיתקל בממלמלים, הם בלתי מובנים להחריד.

amitm5

New member
אתה חמוד אתה!

טוב, כתבת "בחודש האחרון" חשבתי שהתכוונת לחגיגת רחוב שהיתה כאן אח....עשית לי חשק אדיר לסיגר קובני ומוחיטו, או קפירייניה או מה שלא יהיה מאחר והעבודה שלי זה "פגישות באשבורן" אני רק מברך את מזלי הטוב כל יום, שנגמרו לי ימי "הפגישות בדימונה", תאמין לי, גם אם יציעו לי עכשיו משכורת ענקית, לא חוזר לימים המיוזעים ההם (תרתי משמע)

amitm5

New member
זה מה שקורה כשנכנסים לפורום בלחץ של

יום עבודה רואים שאתה עו"ד, וואלה מניח שאתה כבר לא גר באזור העיר התאומה של דימונה...._!?

לשמחתי

עזבתי אחרי חצי שנה. זה לא שאין דברים שחסרים לי פה ושם (לחם, סוכריות דבש, מחירי התחבורה הציבורית ולחם כבר אמרתי?) אבל אני מעדיף את הממלכה המאוחדת על פני הניסוי החברתי הכושל לחקות את דימונה.

Emc2

New member
Sorry

But you are just being silly now. Frankfurt has an amazing array of museums, great night life and wonderful places to shop (busiest shopping street in Germany) It has an incredible mix of cultures (the most un-German city in Germany), great restaurants, and a positive vibe. Comparing Frankfurt to Dimona is like comparing London to Arad.

yo1311

New member
Reply

Passports are always sent by the Home Office either by recorded delivery by post or by a private courier. Call the Home office to obtain this tracking number. If the letter is lost in the post, the delivery firm [incl the post office] would issue a letter confirming that. With this letter, you can apply for a new passport enclosing this said letter. regards​

verawolf

New member
my passport

Thank you for your answer, I called the Home office, and have been told that the moment they will receive my passport back from the Royal mail , they will give me a call. So now I am waiting for that call

למעלה