Uk Home Office

verawolf

New member
Uk Home Office

הי. האם מישהוא פה יודע מה עןשים במקרה של עובדן דרקון בגלל שהמשרד ההגירה האנגלי לא יודע לעבוד? אני ביקשתי את הדרקון שלי חזרה ב12 לחודש יוני. ב 17 ליוני התקשרתי ואמרו לי שהוא נשלח אלי. ב 26 ליוני ת אחרי שלא קיבלתי כלום, אמרו לי שהם לא שלחו וישלחו לי אותי מייד. היום, אחרי שבדקתי אם הדואר נאמר לי שהדרקון שלי בדרך ל Uk Home Office, אחרי שסורב. ( אני לא קיבלתי כלום) ב Uk Home Office טוענים ששלחו לכתובת שלי. מה אני עושה אכשיו? האם להוציא דרקון חדש? ורה

אספרסו2

New member
חשבתי שהדרקונים נכחדו

יחד עם הדינוזאורים

amitm5

New member
../images/Emo6.gif אולי הוא מפורום דרקונים ומבוכים

או תימנייה עם שיער שחור שצבעה את השיער

לבלונד והוסיפה למראה עדשות בעיניים שצובעים אותם לכחול. ועכשיו היא יכולה לקבל דרכון או דרקון אירופי.

Woking

New member
אבל תמיד אפשר למצוא איזה טיפש

שיזרוק את הבדיחה הנבובה הזאת.

שלום לך גברת זאב

קראת לי אז באתי (אמרת נבוב ונבוב זה אני) חפשי בכל עברי ולא תמצאי דבר עמוק אחד שאפשר ליחסו אלי ולא אי לי שום בעיה עם השגיאות כתיב שלך הם לא צבעוניות יותר משלי אבל לספר שהאנגלים לא יודעים לעבוד? את זה אני לא מסוגל לשמוע צר לי את יודעת איזה אופרציה זו היתה לארגן כל כך הרבה תה למסיבת התה בבוסטון ? כמה פקידים טפסים נירות וחתימות ? ואת יודעת מה קרה בסוף? באו האמריקאים הרעים (וסליחה מראש) התחזו לאינדנים הציגו דרכונים ודרקונות מזיפים וזרקו להם את כל התה לים איך אפשר לנהל מדינה ללא תה? האנגלים למדו כמה דברים מאז 1) הם עזבו את ארה"ב ולא חזרו לשם יותר, מה יש לעשות שם בלי תה? 2) לא שולחים דרקונים בדואר אוויר כי הם עפים ללא שוב 3) מה דעתך על סעיף 2? בהצלחה לך ומי יתן ודרקוניך יתעופו וינסקו מעלה מעלה מעל כל הביב שפכין והנביבות שפה

אכן אחד החזקים....../images/Emo45.gif

אני רוצה בזאת להכריז עלייך כעל אדם לא שפוי בעליל...
.. ישר כח.... צריך לצחוק מידי פעם ...לא

אספרסו2

New member
קרעת אותי,איזו שנינות

ממי שאומר שפרנקפורט זה כמו דימונה קשה לצפות ליותר.

verawolf

New member
הינה לכם סיבה למה עזבתי את הארץ

ולא אחזור. בגלל אנשים חסרי שכל וסבלנות כמוכם. וזו בידיוק הסיבה למה ישראל נמצאת במצב שבה היא נמצאת. תודה על זה שנתתם לי עוד סיבה אחת לאהוב את אנגליה.

אבל

אנגליה לא אוהבת אותך הרי את מסורבת ויזה לפחות ככה כתבת..... בכל מקרה רוב העונים הם לא חיים בארץ אלה באירופה אז אולי שווה לך להשאר בארץ מוגש כחומר (אין מאחורי שום מחשבה)

verawolf

New member
hi

אינני מסורבת ויזה. אני ביקשתי את הדרכון שלי חזרה לנסיע. וכבר חודש לא מקבלת אותה. זה לא קשור לדרכון. ובעניין הישראלים, כל אלה הענו לי הם הגיעו לאירופה מישראלת מה שמראה שבישראל יש את אותו בסיס של אוכלוסיה.

amitm5

New member
יאללה תירגעי, שתי כוס מים קרים

אם היית מבקרת קבועה בפורום היית יודעת שיש לנו חשבון עם הפסיכים מפורום חתולים, ולא היית מתבאסת מקצת ירידות ובדיחות, כל מי שבא משם כמוך חוטף בראש

verawolf

New member
למה?

מה יש לכם נגד פורום החתולים? שלא היתי בו בערך שנתיים....

amitm5

New member
אנחנו אוהבים יותר את חיות הגריל מאשר

את חיות המחמד... אבל ברצינות, אנשים שם פסיכים, והיו כאן בלגנים לאחרונה, לא כדאי לך להיכנס לזה וזה שלא היית שם שנתיים לא אומר שאת מסומנת בכל פינה שתלכי באינטרנט, את חייבת לשנות ניק אם את מעוניינת להסיר את הכתם לכל החיים הזה חוץ מזה שיהיה לך בהצלחה בכל מדינה שתבחרי לגור בה, בתנאי שלא תשנאי את ישראל ואת הישראלים יותר מידי, אנחנו בגרמניה, ומעדיפים לא לשכוח מה קרה כאן לא מזמן

verawolf

New member
?

אני לא חושבת שאני ישנה את הניק שליף בכל מרקה העיפו אותי משם ( פורום חתולים) ואני אוהבת את הארץ, ןפה בחול מרגישה עוד יותר יהודיה מתמיד. אבל התגובות פה פשוט לא משאירות בררה. חבל. הרי בנו לכאן לחוות חוויות, לא?

תראי אני באמת לא כזה חכם ובטח לא משכיל

ואין לי הבנת הנקרא אבל איך תסבירי לי את זה "היום, אחרי שבדקתי אם הדואר נאמר לי שהדרקון שלי בדרך ל Uk Home Office, אחרי שסורב" די נו שחררי תני גז נב אין לי בעיה עם חתולים אני אלרגי אליהם והם אלי

verawolf

New member
תשובה

1. אני רוסיה. 2. אני דיסלקטית. 3.אין לי מקלדת עיברית, אני רושמת מזיכרון. 4. לא כתבתי עיברית 6 חודשים אחרונים. איך זה בתור תשובה?

verawolf

New member
נ.ב

חשבת שאולי, ביעולם המושלם שלנו יש אנשים אם בעיות כתיב? לא עברה לכם המחשבה הזאות בראש? שאולי זה אכזרי לצחוק על חולשה של אחרים?

למעלה