UFO מגיעים לתל אביב

ufomusic

New member
תיקון

לא הבנתי אותי נכון- הרבה אנשים חושבים שאנחנו באים ושזה יצור "מלחמה" בין החנויות, אז אני מקווה שלא וכל אחד יעבוד כמו שהוא יודע.

ufomusic

New member
פששששש

אם תרצה קפה נסדר :) פששששש ואני חשבתי שירושלמים קשים :)

ufomusic

New member
אגריפס 8

ברחוב אגריפס 8- - המדרחוב החדש של אגריפס ליד קינג ג'ורג'. אנחנו שם עד תחילת חודש הבא.

מה נשאר לירושלמים?

למה כל החנויות הטובות ממוקמות בת"א, אני כירושלמי שגדל בבית שמש וגר עכשיו בחיפה מרגיש מאוד בודד במערכה הזאת... נ"ב יש חנויות כאלה וכמו קצת אחרת באזור חיפה? זה חשוב... לא יוצא לי הרבה לצאת מחיפה...

ufomusic

New member
תשובה קצרה

תשמע- 3 שנים היינו בירושלים- הייתי אומר שזו תקופה די ארוכה, ובסופו של דבר כנראה שרוב האנשים לא צריכים אותנו שם, בכל מקרה כל הירושלמים הולכים לקנות בתל אביב. בכל מקרה בחיפה יש לך את הג'אנק ונראה לי שהם יכולים לעזור לך- אין להם את המבחר שלנו או של קצת אחרת אבל לך תדע מה תמצא שם.

jester56

New member
אח....

היית יכול לפרגן קצת יותר חביבי.... לך תדע מה תמצא שם ???? הג'אנק היא חנות הדיסקים המקצועית ביותר באיזור חיפה והצפון מזה 13 שנה על זה אין ויכוח

ufomusic

New member
להיפך יקיר

להיפך יקיר- זה היה בדיוק להיפך- אני יודע שאתם לא מתמחים ברוק מתקדם אבל יש לכם אחלה דברים בחנות!!! זה הסיבה שאמרתי את זה. לא תמצא מישהו שיותר מפרגן לכם בצפון :) יכול להיות שזה יצא קצת מסכן- בכל מקרה מי שבצפון (חיפה והסביבה) יש לכם את הג'אנק- אחלה אחלה אחלה אנשים, חנות מאוד מגוונת- לזה התכוונתי.

JohnPaul

New member
בתור בור תל-אביבי

מה אתם מוכרים? מה מיוחד בחנות שלכם? מה היתרון שלכם על חנויות אחרות?

Rudess

New member
אחד היתרונות שלהם

הוא המחירים וגם המבחר, ואת זה אני אומר מהיכרות טובה שלי עם החנות. גם דיסקים גם חולצות גם DVD וגם שירות אדיב.

StormyReign

New member
כל הכבוד!!

אח שלי, שיהיה בהצלחה!! בדוק אני יבוא ביום הראשון שהחנות תפתח...

ufomusic

New member
יום אחרון

חברים יקרים מחר הוא היום האחרון של החנות בירושלים- ממחר בערב החנות תסגר ואיתה גם מכירת הכרטיסים לאופת' בחנות. נקווה לראות כמה שיותר אנשים ביום ראשון בפתיחה בתל אביב!!!

למעלה