UFO מגיעים לתל אביב

ufomusic

New member
UFO מגיעים לתל אביב

אני שמח (וכירושלמי מאוד עצוב) לבשר על מעבר החנות UFO לתל אביב :) החנות תמוקם בתוך דיזינגוף סנטר, צמוד לשער 6 (שיוצא לרחוב קינג ג'ורג'). החנות תיפתח בתחילת ינואר (כנראה ב-7 או 8 לחודש) ותשלב ז'אנרים של רוק מכל הסוגים בדגש על רוק מתקדם, מטאל, פרוג מטאל ואקספרמנטאלי. החנות היא המפיצה הבלעדית של חברת "relapse" בארץ, ובקרוב יצטרף עוד לייבל עצמאי מעניין ומיוחד במחירים מיוחדים!!!! בנוסף יהיה אפשר למצוא מבחר ענננק של חולצות ואביזרים אחרים ו- DVD הופעות- גם הזמנות אישיות. מצד שני החנות היא גם חנות אנימציה יפנית הגדולה בארץ- ולכן אנחנו נשיק את ספריית ההשכרה הראשונה בארץ של אנימציה יפנית- אין לי עוד פרטים כרגע, אנחנו עובדים על זה. בנוסף אנחנו מוכרים גם סרטים, סדרות בהזמנות אישיות, ומוצרים נלווים אחרים הקשורים לאנימציה. אז אני מקווה שזה הצית קצת את הדמיון של אנשים כאן, ואני מקווה לראות את כולם בפתיחה- תאריך מדוייק יפורסם בהקדם.

Rudess

New member
בהצלחה מתן

מגיע לכם המון הצלחה עם החנות החדשה.

ufomusic

New member
תודה אחי

תודה טל- נקווה שעכשיו תקפוץ לבקר , נשמע קצת מוזיקה יחד :)

epitaph

New member
וואו...

עכשיו רק חסר שגריפון ומאנסטר דיסק יעברו לדיזינגוף סנטר ואשכרה כל החנויות ששווה לקנות בהן יהיו ברדיוס של פחות מק"מ.

zambush

New member
חבל מאוד ../images/Emo73.gif

בתור ירושלמי אני לא אוכל סתם ככה לקפוץ לחנות ולרכוש דיסקים חדשים, וחבל. עד שיש חנות דיסקים אחת בעיר "נורמלית"...
אז אני מקווה לראות פה בקרוב את הסניף הירושלמי במלוא הדרו ותפארתו בעוד כמה חודשים, עם ההתרחבות הבאה

FunkyMonk

New member
יש את

התו השמיני.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/towin.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/towin.gif

RamiSun

New member
חייזרים בת"א?

וואלה ירושלמים חייזרים...עוד יותר מפחיד. מזל טוב ובהצלחה. ובהצלחה בהבאת החייז השבדי מהכוכב הגילדי.....

מורנא007

New member
בהצלחה ../images/Emo112.gif

אם כי שכירושלמי לשעבר, קצת עצוב לי שעסקים עוברים תל אביבה.

ufomusic

New member
סיבה

מה לעשות שאין ביקוש מספיק בירושלים- עבדנו 3 שנים והקהל רק גדל רק נהיה קטן יותר. אז אנחנו מנסים איפה שיש יותר ביקוש לסחורה הטובה שאנחנו מחזיקים.

dpascal2

New member
מצד שני

אתם עוברים למקום שיש בו תחרות רצינית ביותר. קצת אחרת לא רחוק ממכם עם רמות מכירים והיצע שלא קל להתמודד איתו. אתם לא חוששים מזה ?

ufomusic

New member
לא לדאוג

תשמע- אני מתחרות לא מפחד אף פעם, אנחנו הוכחנו את עצמנו הרבה פעמים באזור המרכז בהופעות שונות שהיינו, ידע יש לנו והרבה,וגם סחורה. ברור שמי שכבר שם יש לו יותר מידע על הקהל שם- ולנו יקח זמן להבין מה בדיוק אנשים מחפשים. נסתדר...

epitaph

New member
רק קצת אחרת?

קצת אחרת, האוזן השלישית, אוף ת'ה רקורד (למרות שהמוכר אנטיפט מדי פעם יש שם מציאות), דיסק סנטר, מטאל שופ (למרות שזה קצת פחות קשור לענייננו) ובמרחק סביר של הליכה גם טאוור רקורדס בעזריאלי שהסניף שם דווקא לא רע בכלל...

ufomusic

New member
יש נסיון

חבר שום דבר מזה לא מתקרב לרמת תחרות של התו השמיני- אנחנו משופשפים!!! ושוב- אני לא בא לשם כדי לפתוח המלחמות עם מישהו- כל אחד ימשיך לעשות מה שהוא טוב בו.

epitaph

New member
לא אמרתי שבאתם לחרחר ריבים... ../images/Emo13.gif

בסך הכל ציינתי שיש לכם הרבה תחרות באיזור (במיוחד באיזור הספציפי הנ"ל), אני כמובן אקפוץ לבקר, אני גם ככה עושה סיבוב בכל חנויות המוזיקה באיזור כשאני מגיע לתל אביב.

למעלה