לא הבנתי את הבדיחה הזו!
Y yair_bar New member מנהל 12/10/10 #41 עזוב, הוא סתם שמן קירח מי תתקרב אליו? למרות שתכלס, יש מצב שטוב שהוא הקים את העסק רק בשביל זה
G Guetaz New member 12/10/10 #42 לא נראה לי שזה שאלה בכלל כל מי שהוא לא עשה הוחלפה באחרת - רק אריאני שורדת יותר מכולם
E elvis18 New member 12/10/10 #43 זה שהיא נערת אוקטגון אני יודע ... אני רואה יואפסי כמו כולם כאן בפורום אני מניח ..... השאלה האם לפני הנערת אוקטגון היא הייתה שחקנית פורנו או רק דוגמנית עירום ?
זה שהיא נערת אוקטגון אני יודע ... אני רואה יואפסי כמו כולם כאן בפורום אני מניח ..... השאלה האם לפני הנערת אוקטגון היא הייתה שחקנית פורנו או רק דוגמנית עירום ?
D danielmo1 New member 13/10/10 #44 לא זה ולא זה התמונות האלו הם ממגזין פלייבוי שאמור לצאת ואלה תמונות העירום הראשונות שלה
A AmitNHB New member 14/10/10 #64 בסה"ך פלייבוי. היא לא הראשונה ולא האחרונה. כסף קל ו"זנותי" בגבולות הטעם הטוב או משהו כזה... זה לא שהיא הולכת לככב בפורנו מעכשיו. ב WWE כל שנה כמעט יש מישהי שמצטלמת לפלייבוי.
בסה"ך פלייבוי. היא לא הראשונה ולא האחרונה. כסף קל ו"זנותי" בגבולות הטעם הטוב או משהו כזה... זה לא שהיא הולכת לככב בפורנו מעכשיו. ב WWE כל שנה כמעט יש מישהי שמצטלמת לפלייבוי.