Twilight Of Life

Twilight Of Life

My terrified tranquility Trapped in the corner of my existence Hugging her self to death Gazing at the pacing beast.. My beautiful golden beast With her soft, catty moves. Leaving footsteps on my nights Passion glitters from her skin Her teeth Threatening my gray with red.. My lost tranquility Her memory fades to the heat of lust.. I’m roaring now. I’m roaring..

כן. לצערי.

ביקשתי ממישהו תיקוני שגיאות כתיב משום ששפת האם שלי היא לא אנגלית. הוא העביר את השיר, ללא אישורי וידיעתי, לאיזו עורכת ספרות אנגלית או משהו כזה. כמובן שהיא קטלה את השיר. ``בזכותה`` זו הפעם הראשונה והאחרונה שאני מנסה להביע עצמי באנגלית. לא התיימרתי להיות משוררת אנגלית. זו איזושהי מסה שרצתה לצאת דוקא באנגלית. כיוון שאני חושבת בעברית - זה נשמע כמו תרגום מעברית.. זה מובן וצפוי.. אז זהו. בפעם הבאה ששיר ירצה לצאת לי באנגלית - אני אחביא אותו עמוק במגירה.

*קסנדרה

New member
פסיפלורה יקרה

פסיפלורה תכתבי באיזו שפה שתכתבי, אני אהב. אם כי אני לא יכולה לקרוא את שירך ולהיות אובייקטיבית כי למרות שאני שולטת בשפה האנגלית, כמוך זו לא שפת האם שלי. נסי צרפתית, כאן אוכל לשפוט....... :) קסנדרה

למעלה