turok evolution, משחק גדול

XcalibEr

New member
turok evolution, משחק גדול

גרפיקה חבל על הזמן, חלק!!! הגירסה של הXBOX מלאה בגלי´צים, על כן המתכנתים נאלצו להוריד ל 30FPS בכדי להפחית את הגליצ´ים - הכתבה בIGN. יש לי כרגע את הגירסה לPS2, והיום יגיע לי הגירסה לXBOX. מי שיראה את ההבדלים יבין לבד איזה מכונה בעלת הביצועים ההכי טובים. PS2 , עולה בביצועי מכשיר ואיכות, ומשחק זה מוכיח זאת. הגירסה של PS2 נקיה מגליצ´ים, ועובדת חלק. יוסי

tempy

New member
חיפשתי, חיפשתי, ולא מצאתי שום אזכור

לאותם "גליצ´ים".. מה שדווקא כן מצאתי זה את ה-post הבא: The frame rate was down from 60 to thirty..but there were so many things turned on for the xbox vesion it looked so much better. They almost looked like different games. The weapon models and the ambient life are self shadowed in the xbox version..real time lightsourcing, filtering..and in hardware anti aliasing.. Acclaim wasn´t kidding when they said they built an engine for each platform. It´s not quite halo/Enclave quality..but better looking than Agent Under Fire on xbox. אגב, גם אם יש גליצ´ים בגירסת ה-x-box (דבר שלא מצאתי אף איזכור לגביו), אין הדבר מעיד כלל על איכות המכשיר, אלא על תהליך ה-QA ו/או אופטימיזציה הלקוי שגירסת ה-x-box עברה..

DmX3

New member
אתה מסתכל על הדבר המסכן הזה גליצ´ים

אבל אתה לא מסתכל על הדברים שעושים את השנוי בין הXBOX והPS2 השלט של הXBOX שבנוי הרבה יותר בשביל משחקים כאלה על הגרפיקה הטובה יותר על המהירות של המשחק על החייתיות של הXBOX בקיצור XBOX שולט

XcalibEr

New member
דבר מסכן?????????????????

רואים שאתה לא מבין כלום במחשבים! במה לדעתך נמדד איכות מכשיר, בהצגת תמונה יפה?? מה שווה מכשיר שיש לו מעבד גרפי בן זונה, אבל תזמון מסך על הפנים????? ואם אתה רוצה ציטוט אז קבל: August 14, 2002 - What a difference two weeks makes. When last we saw Turok: Evolution, it was looking a bit sickly. The framerate wasn´t consistent, making it hard to enjoy the game at all. Now running at a consistent 30 fps, Turok can actually be enjoyed for what it is -- a straight shoot-em-up. The Xbox version currently sports a near-solid 30 fps with only a few hitches, which tend to occur during multiple explosions. It´s minor enough that it´s likely to be smoothed out by the time the final game ships September 1. The GameCube, on the other hand, still gets a little framey in the outdoor levels. Indoors (and really that´s where this game shines) the Cube version runs quite nicely. Though it appears a bit rougher than the Xbox version, it should be running at a strong 30 fps when it ships the first week of September. תלמד לחפש פעם הבאה. יוסי

Deadpool

New member
אז ה-Frame Rate

עלוב.. ביג דיל , FPS אלו משחקים שנועדו ל-PC , ומטוב שישארו שם עקב שליטה מאוד בעייתית

metal_slug

New member
נו אז מה אתה רוצה, ציטטת preview

האיש כמה כתבות למטה ציטט כתבה מעודכנת יותר, ונאמר שהפרים רייט יציב.

metal_slug

New member
אוף, התכוונתי לכתבות ב-IGN

והתכוונתי שהוא אמר שבגירסה המעודכנת הפריים רייט יציב. הכתבה שאתה ציטטת היא מלפני שבועיים ויותר.

XcalibEr

New member
גרפיקה שולטת??? מהירות חייטית???

אם כך הדבר , למה אף אחד לא מצליח למקור מחשב PIII בימנו??? שהרי ה XBOX מבוסס על מעבד זה, ועוד במהירות של 733 MHZ!!! כבר הסברתי את ההבדלים בין המעבדים בפורום זה, אם ברצונך להשכיל, דפדף אחורה. יוסי

DmX3

New member
מה זה קשור חחחחחחח

אז לסוני יש מעבד של פנטיום 3 200 מגה הרץ הXBOX פשוט עובד יותר מהר מPS2 וגרפיקה יותר טובה

Deadpool

New member
קשור בזה שאתה

לא קורא דברים עד הסוף.. שבגיסרת ה-XBOX מספר הפריימים צומצם משמעותית ל-30 מה שגורם לקירטועים ו-Screen Teraing במהלך המשחק לעומת גירסת ה-PS2 לא לזרוק סתם הערות !

yomaster

New member
Xcaliber תפסיק לטעון שהפס2 יותר טוב

אתה מביא לי דוגמאות מIGN. תעשה לעצמך טובה, תרשם ל Insider לשבוע חינם ואז תבטל, תסתכל על כל הקרבות Head To Head שהם עושים שם ותראה איזה מכשיר יותר טוב. מתוך 20 משחקים שהם בודקים שם 19 יוצאים לטובת האקס בוקס ורק 1 - Spyhunter יוצא יותר טוב על הפס 2.

Deadpool

New member
הוא..

יכול לטעון מה שנראה לו היות והוא שיחק בשני הגירסאות של המשחק על שני הקונסולות וזוהי בסה"כ דעה שלו , כשיצאו הביקורות הרשמיות למשחק אתה מוזמן להתבסס עליהם אבל לטעון משהו , מבלי שיצא לך בכלל לשחק במשחק זה סתם טיפשי..

yomaster

New member
נכון שהוא יכול לטעון מה שבא לו

אבל הוא טוען את זה כאילו זה עובדות מדעיות, והוא טוען את זה על בסיס עובדות מדעיות. מה שחשוב זה התוצאה ועל זה אין הרבה ויכוח, הוא אחד מהיחידים שאני מכיר שיש לו את שני הקונסולות ועדיין חושב שהפס 2 יותר טוב בגרפיקה. עוד באתר הזה הם באמת יודעים על מה להסתכל. לי אגב אין אקס בוקס אבל ראיתי עליו הרבה משחקים ולפחות בכל מה שאני ראיתי יש גרפיקה יותר יפה מהמשחק המקביל בפס 2.

XcalibEr

New member
אז איזה זכות דיבור יש לך??

זה שאין לך XBOX עושה אותך אוביקטיבי??? אני יש לי את שניהם, ואני משחק בשניהם, להבדיל בנינו אתה רק ראית XBOX עובד!! אחרי שעות של משחקים, אתה מוצא ומגלה דברים שאתה לא רואה במבט ראשון. אחרי ששיחקתי שבוע במשחקים חדשים לXOBX, קיבלתי את TUROK EVOLUSION לPS2, ואחרי שהפעלתי אותו אי אפשר שבמעבר הזה,שלא לשים לב להבדלי הביצועים. ואת הדעה שלך על סמך מה אתה מבסס?? חוץ מלהגיד "ראיתי, יפה יותר..". מסתבר שאני לא היחידי שמאוכזב מהמכשיר (לא שציפתי ממנו להרבה). שורה תחתונה, אין לי אחוזים , לא בסוני ולא במיקרוסופט, וכל מה שאני אומר זה בהסתמך על נסיון חיים, ידע, ובמקרה של XBOX וPS2 זה העובדה שיש לי את שניהם ויש לי את האפרות לבחון אותם אחד לאחד. דרך אגב, הצעתי לאחי XOBX במתנה, אבל הוא סירב בתוקף. יוסי

yomaster

New member
תשמע....

אני שיחקתי שעות על גבי שעות באקס בוקס, אולי פחות ממך אבל בהחלט מספיק בשביל לקבוע איזה קונסולה נראית (ואגב גם נשמעת) יותר טוב, ואני מבסס את הדעה שלי על שעות של משחק בשני הקונסולות. אין לי אקס בוקס אבל זה לא שרקראיתי את זה בחנות או משהו. ואין כאן שום קשר לידע, בשביל לדעת לאיזה קונוסלה יש גרפיקה טובה יותר לא צריך להבין במהיריות שעון וכו´, צריך רק לפתוח את העיניים. את הסיבות ללמה אתה חושב שלפס2 יש גרפיקה יותר טובה אני לא יודע, אולי זוהי באמת דעתך הכנה אבל אתה בדעת מיעוט. ולראיה הבאתי לך את האתר IGN שאני מקווה שאתה מסכים איתי שהם מקצוענים לפחות כמוך והם מסכימים איתי ב19 מתוך 20 מקרים.

DmX3

New member
אני מכיר אנשים שיש להם גם

גם XBOX גם PS2 וגם NGC והם אומרים שהXBOX הכי טוב ויש כאלה אפילו שאומרים שהם מתעללים בPS2 שלהם מרוב שזה מכונה מיושנת ולא שווה כמו הXBOX

XcalibEr

New member
מכונה מיושנת??

אם לדעתך XBOX יותר טוב זה זכותך, אבל בין זה לבין לקרוא לPS2 מכונה מיושנת הייתי אומר שהגזמת "קצת"! דרך אגב, העובדות מדברות בעד עצמם, מספר מכשירי הPS2 אשר נמכרים מכמות מכופלת על גבי מכשיר הXBOX אומרים הכל. יוסי

DmX3

New member
יוו שתוק כבר אתה והPS2 שלך

כל אחד שיש לו PS2 וXBOX אומר שהXBOX עולה עליו בכמה רמות אז הבנו שיש אהבה חזקה בינך לבין הPS2 די אתה לא צריך להוציא את זה פה בפורום

XcalibEr

New member
תשתוק אתה ילד מפונק!!

חבל שאני מבזבז את הזמן שלי בהסברים, ועוד מתיחס לילד מפונק שחושב שהוא מבין משהו מהחיים שלו רק בגלל ששיחק בXBOX אצל חבר שלו. תעשה טובה, לך תקנה לך XBOX ואחר כך תדבר, ואל תשכח לנקות את החלב מהשפתיים, לפני שאתה מדבר בצורה כזאת לאנשים גדולים ממך. יאללה פיפי ולישון.

למעלה