turok evolution, משחק גדול

Gaus

New member
תגיד... אתה באמת מצלם את הXBOX שלך?

"... זה מהטיול האחרון בצפון.." "... ככה הוא היה נראה כשהגיע לבית..." "... תראו איך הוא גדל!..." "... מה שכן.. הוא תמיד היה משתולל, עושה גליצ´ים בלאגנים, שובב..." תעשה אלבום תמונות ושלח לחבר´ה...

SolidSnake

New member
ואתה אומר את זה על סמך מה?

אתה אומר דברים בלי ביסוס, אתה לא באמת מכיר הרבה אנשים עם שניים או שלושה מקונסולות הדור הבא. אין דבר שמעצבן אותי יותר מאנשים שלא יודעים כלום בנושא מסויים, ועדיין מתווכחים עליו. אני נאלץ לתקן את אקסליבר, הפלייסטיישן 2 לא מכפיל את הפס2 במכירות, הוא הרבה יותר ממכפיל. עד עכשיו נמכרו כ 34 מליון יחידות פס2, אתה יודע כמה אקס בוקס נמכרו? בקושי 4 מליון. אני מכיר ילד שיש לו גם פס2 וגם אקס בוקס והוא מצטער שקנו לו אקס בוקס(כן, קנו לו, הוא בכלל לא רצה את המכונה הגדולה והמסריחה הזאת). אם שיחקת בפס2, אז תגיד לי, איזה משחקים שיחקת בפס2? בטח שיחקת במשחק "מצויין" כמו באטמן(חחח).

DmX3

New member
תבין משהו קטן

רוב רוב האנשים ששחקו גם בXBOX וגם בPS2 אמרו שהXBOX יותר טוב יש מבין?

SolidSnake

New member
ובדיוק בגלל זה הפלייסטיישן2 מכר

יותר מפי 8 יחידות אקס בוקס. תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כלום. אמרתי את זה לעוד מישהו בפורום, אני לא זוכר מי בדיוק, אם אין לך מה לכתוב אז פשוט אל תכתוב, זה עדיף על כתיבת שטויות. אתה שיחקת בפס2? אם כן איזה משחקים שיחקת? שיחקת בבוקס? איזה משחקים שיחקת בבוקס? לפס2 יש עשרות משחקים מצויינים לעומת זאת, לבוקס יש רק שניים שלושה.

albatross

New member
PS2 XBOX GC

כן כבר יש לי את כולם וצברתי שעות רבות של משחק על כל אחד מהם, ומה שאני יכול להגיד לך זה שה XBOX זה "חתול בשק" מוכרים לך קונסולה חזקה כל-כך ושטפים לילדים כמוכם את המח שזאת קונסולת החלומות שבעצם יש רק משחק וחצי ששווה לקנות את הקונסולה בשבילו ואני בתור אספן קונסולות, שיודע להנות מהקונסולה שלו אומר לכם שה GC קונסולה כל-כך קטנה וכל-כך זולה כל כך הרבה הרבה יותר טובה מהבוקס לפחות 4 רמות מעל, עכשיו לכל אלה שאין להם פס2 או בוקס או קיוב וכל הזמן מדברים על זה שהבוקס הוא קונסולה טובה בגלל שהם "שיחקו" ב HALO אצל חבר שלהם אז יש לי משהו לומר לכם, אתם לא יודעים כלום מהחיים שלכם. ומסתבר שאם HALO היה יוצא רק לפס2 רוב הסיכויים שהוא היה מקבל פחות מחצי מהפרסום שהוא מקבל עכשיו, עקב כל המשחקים הטובים לפס2 שהוא היה צריך להתמודד איתם, כמו DMC FFX MGS2 וכו... אז תקשיבו לאחד שיש לו יותר נסיון ממכם ואל תסתפקו בחתול בשק.

Gaus

New member
אתה מכיר את הרוב הזה??????

לזרוק מילים לאוויר ולאמר רוב, זה דבר נורא קל... אתה בעצמך בחנת את העניין?!.. או שאתה מסתמך על מישהוא שאמר לך וגם הוא בעצמו שמע ממישהו שאמר לו ששמע ממישהי שאמרה לה ששמעה ממישהו שאמר לו... אולי למישהו מהם ביל גייטס... בקיצור, אני לא שמעתי, אני ראיתי, בחנתי ושיחקתי , ובעיקר נוכחתי לדעת (מעבר לכל ספק..) שPS2 לא ברמה של הXBOX... הוא הרבה יותר טוב... גם ברמת המשחקים, בכמות המשחקים, ובאיכותם... וכל זה עוד לפני שדיברנו על הGAMECUBE של נינטנדו שלדעתי האישית עולה בביצועיו על שני המתחרים אך לא באטרקטיוויות שלו (מבחינת כמות המשחקים שיצאים לו והצורך רק במשחקים מקוריים...) כך שנשארנו עם הPS2 כמכשיר הכי טוב ומשתלם... ... ואל תדאג לביל גייטס... הוא את המיליונים שלו יעשה... על חשבוננו!

XcalibEr

New member
פעם הבאה עדיף שתשתוק!!

עשית לעמך מספיק פדיחות, "פנטיום 3 בפלייסטיישן 2" זה מצחיק
אתה גדול, תצטרף לגששים.

XcalibEr

New member
הבנת בכלל מה כתוב בשורות הראשרונות?

תגיד הבנת בכלל מה כתוב השורות הראשונת של הPOST שצירפת?? או שגם יש לך בעיה באנגלית??? תקרא שוב , לאט לאט, אולי בסוף תבין (יכול באמת להיות שהגליצ´ים מדבקים). יוסי

למעלה