Tube king Ibanez מה ההבדל בין הגרסה הישנה לבין הגרסה החדשה שנמכרת היום בחנויות?
T tault New member 31/1/12 #1 Tube king Ibanez מה ההבדל בין הגרסה הישנה לבין הגרסה החדשה שנמכרת היום בחנויות?
ב בגין פליפ New member 1/2/12 #2 אני יודע על הבדל אחד משמעותי שכל הפדאל הפך להיות און בורד ולא כמו פעם
ש שמונים ושלוש New member 1/2/12 #3 ההבדל שאני מכיר המנורה בפדאל הישן פועלת על 12 וולט ובחדש על מתח גבוה. כלומר זה בכלל לא אותו פדאל, רק השם דומה. לא הבנתי מה הכוונה "און בורד".
ההבדל שאני מכיר המנורה בפדאל הישן פועלת על 12 וולט ובחדש על מתח גבוה. כלומר זה בכלל לא אותו פדאל, רק השם דומה. לא הבנתי מה הכוונה "און בורד".
ב בגין פליפ New member 1/2/12 #5 שאני אהיה ליד מחשב אני אעלה דוגמא ויזואלית אבל אם אתה מכיר תסתכל על הפדאלים הישנים של אלקטרו הרמוניקס ועל החדשים
שאני אהיה ליד מחשב אני אעלה דוגמא ויזואלית אבל אם אתה מכיר תסתכל על הפדאלים הישנים של אלקטרו הרמוניקס ועל החדשים
M mayand11 New member 1/2/12 #4 חידושים תמיד עושים רע אני שאלתי את השאלה הזאת גם לפני שנה וחצי ככה... לבסוף השגתי באייבי את הפדאל הישן ב600 שקל
חידושים תמיד עושים רע אני שאלתי את השאלה הזאת גם לפני שנה וחצי ככה... לבסוף השגתי באייבי את הפדאל הישן ב600 שקל